Mijn favorieten


 

LEIDINGGEVENDE MAKELAAR

Ben jij een makelaar met power? En weet jij ook anderen te enthousiasmeren? Heb je ervaring met positief leidinggeven? Dan is deze vacature bedoeld voor jou!
 
Er is binnen ons bedrijf ruimte voor een makelaar die de dagelijkse leiding voor zijn of haar rekening neemt én net zo goed zijn of haar handen uit de mouwen steekt om onze opdrachtgevers tevreden te stellen. Als leidinggevende sla je de brug tussen het team en de directie en weet je doelstellingen te vertalen naar de werkvloer en om te zetten in resultaten. Als makelaar hou je voeling met de markt en de mensen.

 

WIJ ZOEKEN IEMAND MET DE VOLGENDE KENMERKEN

  • Leidinggevende capaciteiten en ervaring
  • Kennis van de vastgoedbranche
  • Een groot verantwoordelijkheidsgevoel, de bereidheid om een stap extra te zetten en een absoluut gebrek aan een 9-5 mentaliteit
  • Een positief en ontwikkeld wereld- en mensbeeld
  • Een stabiele persoonlijkheid
  • Communicatief sterk
  • Minimaal HBO-werk- en denkniveau
Kortom; wij zoeken een superheld! Ben jij dat? Dan gaan wij graag met jou in gesprek.

 

 

WIJ ZIJN WIJ

Wij zijn een toonaangevend, vooruitstrevend en actief makelaarskantoor. Met een team van momenteel 20 medewerkers, 2 directieleden en 3 kantoren in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer bedienen wij onze klanten in de regio Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij een eigen Hypotheekadvieskantoor onder de franchiseformule van de Hypotheekshop met nog eens 7 medewerkers.
 

 

HET HOOFD KOEL & HET HART WARM

Wij werken hard en no-nonsense en er is ruimte voor humor. Door een krachtige marketing en steeds verdergaande automatisering op de achtergrond, zijn onze mensen in staat om zich actief en persoonlijk betrokken te voelen bij onze opdrachtgevers.

Het aan- en verkopen binnen de woningmakelaardij is onze core-business. Daarnaast zien wij onze nieuwbouw-, verhuur- en bijzonder-beheer portefeuille steeds verder groeien. Deze groei is de grondslag voor het bestaan van deze vacature.

Ben jij deze held en draag jij graag bij aan het in goede banen leiden van onze groei? Dan nodigen wij je van harte uit om te reageren op deze vacature via werkenbij@schielandborsboom.nl t.a.v. dhr. Kees-Jan BorsboomDe procedure omvat mogelijk een psychologisch- en referentie-onderzoek.Wij zijn ook op zoek naar een:

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring