Schieland Borsboom

Eerste Stationsstraat 31
2712 HB Zoetermeer
Tel: 079-3163366
info@schielandborsboom.nl
ZEGWAARTSEWEG MAASDAMSTRAAT HEKENDORPSTRAAT Koopaanneemsom € 360.000,- tot € 420.000,-
 in Zoetermeer 2728 PA

Omschrijving

Vrijstaand wonen
 
In het villapark langs de landelijke Zegwaartseweg liggen een aantal prachtige kavels aan een rustig hofje. De kavels zijn klaar om bebouwd te worden met mooie vrijstaande villa’s. Gaat u hier uw droomhuis bouwen?
 
De kavels
De kavels variëren van 514 tot 600m2 en bieden ruimte voor ruime villa’s met grote tuinen en eigen parkeerplaatsen. Houdt u van landelijk, industrieel of gaat u voor minimalisme? Een dubbele garage, een zwembad of een orangerie? U kunt úw idee over hoe wonen er voor u uitziet hier verwezenlijken. De kavels zijn namelijk bedoeld voor vrijstaande bouw, ontworpen onder architectuur.
 
De locatie
De kavels liggen in het gebied langs de Zegwaartseweg en de woonwijk Oosterheem. Tot voor kort was dit stukje Zoetermeer een gebied met oudere bebouwing en bedrijvigheid. Sinds een aantal jaren wordt dit gebied herontwikkeld tot een villawijk met kavels voor particulieren die hier hun droomhuis willen bouwen. Dat is niet zo gek: dit gebied heeft het beste wat Zoetermeer te bieden heeft. Het ligt precies tussen het natuur-en recreatiegebied de Noord Aa en het nieuw ontwikkelde park Bentwoud in. Houdt u van dorpse gezelligheid, dan fietst u in 5 minuten naar Benthuizen. En vanuit Benthuizen fiets u in no-time rustig door het Groene Hart. Heeft u zin in de stad? Binnen 10 minuten parkeert u uw auto in hartje Zoetermeer. En voor het winkelcentrum van Oosterheem hoeft u maar 8 minuten te fietsen, uit-en-thuis. En vanuit uw huis wandelt u zo naar het Bentwoud, de Benthuizerplas, de Noordhovense Plas en de Noord Aa.
 
Kortom: is vrijstaand wonen uw droom? Dan is dit een mooie plek om uw droom uit te laten komen.
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 360.000,- - € 420.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 0 m³ Aantal kavels 5 Vrij 3 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Bouwgrond, Woonhuis