Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Guirlande 163 in 'S-Gravenhage 2496 WS

Guirlande 163

2496 WS 's-Gravenhage
Vraagprijs € 785.000,- k.k.

Omschrijving
Uniek wonen in deze sfeervolle, fraai gebouwde, vrijstaande villa. Het huis ligt aan een van de kronkelende lanen van villawijk de Bosweide; een prachtige, groene omgeving! Het karakteristieke en verzorgde huis heeft...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2001 Woonoppervlakte 155 m² Aantal kamers 5
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Guirlande 163 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Personal Note verkoper: "Wonen hier voelt heerlijk in Bosweide” Het huis is zeer sfeervol en ruim met veel lichtinval; het is prettig thuiskomen. In de groene en gezellige villawijk is het fijn - wandelen en spelen voor de kinderen, tevens is er een actieve evenementencommissie die veel organiseert voor de bewoners. Vanaf het vroege voorjaar geniet je al van de zonnige tuin. ´s Morgens met een kop koffie en in de avond achterin de tuin, hier beleef je op zonnige dagen een vakantiegevoel. Het vrije uitzicht aan alle kanten van deze villa maakte dit nog meer bijzonder. Vanuit de keuken en slaapkamers het fantastische uitzicht over de hele laan. Door de ruime woonkamer met heel veel ramen en lichtinval voelt het huis heel knus. Het is een mooie wijk met vriendelijke en gezellige buurtbewoners, dichtbij de supermarkt, winkels en de snelweg.

- Anette Cramer

Profielplaatje van Anette Cramer

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Vrij uitzicht

1
Profiel plaatje

Omschrijving
Uniek wonen in deze sfeervolle, fraai gebouwde, vrijstaande villa. Het huis ligt aan een van de kronkelende lanen van villawijk de Bosweide; een prachtige, groene omgeving! Het karakteristieke en verzorgde huis heeft een woonoppervlakte van 155 m² met o.a. een ruime U-vormige woonkamer, 4 royale slaapkamers, oprit met garage en veel buitenruimte met de tuin rondom. De royale voortuin is v.v. sierbestrating en de oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De ruime en zonnige achtertuin is gelegen op het westen waardoor u de gehele dag en avond kan genieten van de zon. De tuin heeft een terrasgedeelte, een gazon en de vrijstaande garage/ berging.

Dit royale huis is keurig afgewerkt! In de royale woonkamer ligt een houten-visgraat-parketvloer en door de fraaie raamverdeling met roeden komt de klassieke sfeer op en top tot zijn recht. 's-Zomers betrekt u de tuin bij het huis door de openslaande deuren open te gooien. De moderne keuken met stenen werkblad ligt aan de voorzijde van het huis en is v.v. voldoende werkruimte, een gaskookplaat, een combi-oven, afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

Personal Note verkoper: "Wonen hier voelt heerlijk, Bosweide is net een Compound. Het huis is zeer sfeervol en ruim met veel lichtinval; het is echt prettig thuiskomen. In de groene en gezellige villawijk is het super - wandelen en spelen voor de kinderen, tevens is er een actieve evenementencommissie die veel organiseert voor de bewoners. Vanaf het vroege voorjaar genieten we van de zonnige tuin. ´s Morgens al met een kop koffie achterin de tuin en vele avonden hebben we heerlijk gebarbecued tot de zon onder ging (hier beleef je op zonnige dagen een vakantiegevoel). Het vrije uitzicht aan alle kanten van deze villa maakte dit nog meer bijzonder. Vanuit de keuken en slaapkamers het fantastische vrije uitzicht over de hele laan en door de ruime woonkamer voelt het huis heel knus en compleet tegelijk. Vanwege de scheiding zijn we helaas genoodzaakt om te verhuizen. "Wij bereiden ons er wel op voor dat wij zo´n fijn huis in zo´n mooie wijk met vriendelijke en gezellige buurtbewoners niet snel meer zullen vinden."

De eerste verdieping is voorzien van een overloop met separaat toilet, drie ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douchecabine en twee wastafels.

De tweede verdieping is bereiken via een vaste trap. Deze heeft een ruime voorzolder met wasmachineaansluiting en veel kast-/bergruimte. Via de overloop is de slaapkamer op deze verdieping te bereiken.

De kindvriendelijke villawijk Bosweide bevat diverse speeltuinen en bospercelen en is gunstig gelegen nabij openbaar vervoer, uitvalswegen, winkels, scholen en sportverenigingen. Met het openbaar vervoer (tram, bus) ben je zo in het centrum van Den Haag, het oude centrum van Delft en ook het NS-treinstation is met 10 minuten fietsen te bereiken. Recreatiegebieden het Haagse Bos, Delftse hout en het strand van Scheveningen en Kijkduin liggen in de nabije omgeving.

DE PLUSPUNTEN VAN HET HUIS
+ Vrijstaande villa op een perceel van 435 m2;
+ Ruime woonkamer met zicht op de tuin;
+ 2 dakkapellen;
+ Garagevloer is volledig betegeld;
+ Modern gebouwde en goed geïsoleerde woning;
+ 4 ruime slaapkamers;
+ Woonkamer v.v. houten vloer;
+ Tuin rondom;
+ Buitenschilderwerk volledig gedaan in (2016);
+ Inbouwverlichting dakoverstek;
+ Garage

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS
- Bouwjaar ca. 2001
- Eigen grond
- Perceel ca. 435 m2
- Woonoppervlakte ca. 155 m2
- Inhoud ca. 557 m3
- Geheel v.v. isolerende beglazing
- Energielabel B
- Stadsverwarming
- Oplevering in overleg

BIJLAGEN (op te vragen bij de verkopende NVM makelaar)
- Plattegrond
- Kadastrale kaart
- Vragenlijst
- Lijst van zaken
- Algemene voorwaarden verkopende makelaar

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag een moment voor u in voor een persoonlijke bezichtiging van dit huis. Onze makelaar staat voor u klaar bij de woning en kan u alles vertellen over dit huis, terwijl u rondkijkt. En natuurlijk kunt u dan al uw vragen stellen. Zien wij u binnenkort?

ONZE TIP: Schakel hierbij direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.


Unique living in this cozy, beautifully built villa. The house sits on one of the winding alleys of the residential area Bosweide; a beautiful green area! The characteristic and well kept house has a living area of 155 sqm including a spacious U-shaped living room, 4 large bedrooms, garage and driveway with plenty of outdoor space with garden around. The large front garden is equipped with paving and the driveway provides parking for several cars. The spacious and sunny backyard is located on the west so you can enjoy the whole day and evening in the sun. The garden has a patio area, lawn and detached garage / storage.

The spacious living room has a wooden parquet floor and the beautiful windows partition with rods, add to the classic atmosphere in this house. In summertime you involve the garden to the house through the patio doors. The modern kitchen with stone worktop is at the front of the house and is equipped with enough workspace, a gas hob, microwave oven, refrigerator and dishwasher.

Personal Note Owner: "Living here feels great, Bosweide is just like a Compound. The house is very cozy and spacious with lots of light, it's really nice to come home in the green and pleasant residential area is superb - walking and games for the children.. there is also an active event committee who organizes many of the residents. from early spring we enjoy the sunny garden. in the morning already with a cup of coffee in the back garden and many nights we have delicious barbecued until the sun went down (here experience you on sunny days, a holiday feeling.) the free view on all sides of the villa made it even more special. from the kitchen and bedrooms fantastic unobstructed view across the lane and through the living room feels the house is very cozy and full time. because of the separation we are unfortunately forced to move. "we are preparing there for us such a fine house in such a beautiful area with friendly and welcoming residents ni et soon will find more. "

The first floor has a separate toilet, three bedrooms and a bathroom with bath, shower and two sinks.

The second floor is reached via a staircase. It has a spacious attic with washing machine and lots of closet / storage space and an extra bedroom.

The child-friendly residential area Bosweide includes several playgrounds and woodland and is conveniently located near public transport, roads, shops, schools and sports clubs. With public transport (tram, bus) you can be in the center of The Hague, the old town of Delft and the railway station is 10 minutes by bike to reach. Recreation The Hague Forest, wood Delft and the beach of Scheveningen and Kijkduin are in the vicinity.

THE ADVANTAGES OF THE HOUSE
+ Detached villa on a plot of 435 sqm;
+ Spacious living room overlooking the garden;
+ Garage floor is fully tiled;
+ Modern designed and well-insulated house;
+ 4 bedrooms;
+ Living with wooden floor;
+ Garden around;
+ Exterior painting completely done in the (2016);
+ Garage

THE (TECHNICAL) HOUSE DETAILS
• Built in 2001
• Living area approx 155 m²
• Content approximately 557 m³
• Whole house had insulating glazing
• Energy B
• District heating
• Acceptance in consultation

Huidige eigenaar aan het woord

Personal Note verkoper: "Wonen hier voelt heerlijk in Bosweide” Het huis is zeer sfeervol en ruim met veel lichtinval; het is prettig thuiskomen. In de groene en gezellige villawijk is het fijn - wandelen en spelen voor de kinderen, tevens is er een actieve evenementencommissie die veel organiseert voor de bewoners. Vanaf het vroege voorjaar geniet je al van de zonnige tuin. ´s Morgens met een kop koffie en in de avond achterin de tuin, hier beleef je op zonnige dagen een vakantiegevoel. Het vrije uitzicht aan alle kanten van deze villa maakte dit nog meer bijzonder. Vanuit de keuken en slaapkamers het fantastische uitzicht over de hele laan. Door de ruime woonkamer met heel veel ramen en lichtinval voelt het huis heel knus. Het is een mooie wijk met vriendelijke en gezellige buurtbewoners, dichtbij de supermarkt, winkels en de snelweg.

- Anette Cramer

Profielplaatje van Anette Cramer
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 785.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Villa Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Normaal Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2001 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk, vrij uitzicht en beschutte ligging Indeling Woonoppervlakte 155 m² Perceeloppervlakte 435 m² Externe bergruimte 15 m² Inhoud 557 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse B Energie einddatum 01-09-2027 Isolatie Volledig geïsoleerd Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Achterom Ja Kwaliteit tuin Normaal Parkeergelegenheid Garage Vrijstaand steen, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Samengesteld dak Toelichting Volledig geïsoleerd Overig Permanente bewoning Ja Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente 's-Gravenhage Sectie BG Perceelnummer 3951 Oppervlakte 435 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Guirlande 163 het beste omschrijven.

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Vrij uitzicht

1
Profiel plaatje

Dichtbij OV

1
Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

1
Profiel plaatje

Energiezuinig

1
Profiel plaatje

Kindvriendelijke buurt

1
Profiel plaatje

Gezellige buren

1
Profiel plaatje

Groene omgeving

1
Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

Plattegronden

Guirlande 163 in 'S-Gravenhage 2496 WS Guirlande 163 in 'S-Gravenhage 2496 WS Guirlande 163 in 'S-Gravenhage 2496 WS Guirlande 163 in 'S-Gravenhage 2496 WS

Download PDF

Media toegevoegd door vrienden

Vrienden, familie en kenissen van de eigenaar hebben media gedeeld. Foto's en/of videos van (hun ervaringen met) de woning.
Route van naar Guirlande 163, 2496 WS 'S-Gravenhage

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.