Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Geveild
W.H. Van Leeuwenlaan 164 in Delft 2613 ZH

W.H. van Leeuwenlaan 164

2613 ZH Delft

Omschrijving

BETREFT ONLINE EXECUTIEVEILING DOOR NATIONALE VASTGOEDVEILING.NL D.D. 16 JANUARI 2019.

In een groene omgeving op loopafstand van het centrum, aan de rand van het populaire Agnetapark, vindt u dit 3-kamer appartement gelegen op de tweede (Topverdieping) woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex, met eigen berging in de onderbouw. Deze woning beschikt over twee balkons, prettig...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Appartement Bouwjaar 1960 Woonoppervlakte 62 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

BETREFT ONLINE EXECUTIEVEILING DOOR NATIONALE VASTGOEDVEILING.NL D.D. 16 JANUARI 2019.

In een groene omgeving op loopafstand van het centrum, aan de rand van het populaire Agnetapark, vindt u dit 3-kamer appartement gelegen op de tweede (Topverdieping) woonlaag van een kleinschalig appartementencomplex, met eigen berging in de onderbouw. Deze woning beschikt over twee balkons, prettig veel daglicht en vrij uitzicht over het plantsoen aan de voorzijde. Rustig maar ideaal gelegen ten opzichte van winkels, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen.

INDELING
BEGANE GROND
Centrale gesloten entree, brievenbussen, bellentableau.

2E VERDIEPING
Entree appartement, gang met bergkast, toilet met fonteintje en 2 slaapkamers. Woonkamer met open keuken en toegang tot balkon aan de voorzijde en balkon aan de achterzijde.

BIJZONDERHEDEN
- Gelegen op eigen grond
- Eigen berging in de onderbouw

KIJKDAGEN
- Momenteel is het niet mogelijk de woning te bezichtigen. Zodra dat mogelijk is zullen wij dat kenbaar maken.

Het wordt aangeraden een deskundige in te schakelen om de veilingaankoop te begeleiden.

Meer informatie treft u op de website van "veilingnotaris" aan.

Meer informatie via notariskantoor:
RoX Legal B.V.
mr. R.J.M. van Heeswijk
Weena 220
3012 NJ Rotterdam
Telefoon: 010 - 200 17 16

Deze advertentieplaatsing dient slechts ter informatie en aankondiging van de veiling.

Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de executieveiling bij de notaris een schriftelijk bod uit te brengen. Let er goed op dat dit bod onherroepelijk en onvoorwaardelijk is. U kunt dus geen voorbehoud maken voor bijvoorbeeld de verkrijging van een financiering of voor het leegkomen van het pand. Als koper dient u zich van de spelregels te vergewissen.

De openbare executoriale verkoop geschiedt overeenkomstig de ALGEMENE VEILINGVOORWAARDEN MET INTERNETBIEDEN (AVVI 2015/ AVVE 2017), voor zover daarvan in de Bijzondere Veilingvoorwaarden, zoals opgenomen in de akte van veiling, niet is afgeweken. De veilingvoorwaarden kunnen bij bovengenoemde notaris worden opgevraagd. Indien u na het lezen van de spelregels tóch onzeker bent, schakel dan een deskundige in. Bijvoorbeeld uw makelaar.

Voor het uitbrengen van uw bod voorafgaand aan de executieveiling gebruikt u het biedingsformulier. (www.nationalevastgoedveiling.nl) Tot en met 31 DECEMBER 2018, 24:00 uur kan onderhands schriftelijk een bod worden uitgebracht ten kantore van onder genoemde notaris middels een biedingsformulier.

Veiling is een ander woord voor openbare verkoop. De plaats en tijd zijn vooraf bepaald, en ook de voorwaarden die bij de koop gelden. Alleen de prijs moet nog tot stand komen. Een veiling is een methode van verkoop die daardoor veel regels kent. Wij adviseren u vooraf, bijvoorbeeld bij uw makelaar of notaris, informatie over de procedure c.q. de gang van zaken op een (executie) veiling in te winnen.
Overdracht Status Geveild Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement portiekflat Bouwjaar 1960 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 62 m² Inhoud 170 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Box Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak zadeldak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Matig Onderhoud buiten Matig Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Delft Sectie F Perceelnummer 7464 Index 18 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar W.H. van Leeuwenlaan 164, 2613 ZH Delft

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.