Mijn favorieten

CREATIEF ONLINE MARKETEER­VACATURE 
CREATIEF ONLINE MARKETEER
M / V FULL-TIME

Als creatief online marketeer adem je marketing in en communicatie uit. Jij zet het merk Schieland Borsboom neer als een huis. Je voert onze marketingstrategie uit via online (en soms offline) marketing, bent de schakel in onze online partnerships en beheert onze internetsites.


COMMUNICATIE
Jij bent enerzijds een gevoelsmens. Je voelt haarfijn de reis aan die onze klanten maken bij een belangrijke keuze in hun leven; het huren, verkopen of aankopen van een huis. Je kunt dit gevoel en de visie van ons bedrijf omzetten in aansprekende campagnes met de juiste tone-of-voice. Je bent goed met woorden en vormgeving.


COMMERCIE
Anderzijds heb je een enthousiaste en commerciële inslag. Als een jonge hond wil jij vooruit en zie jij overal kansen en mogelijkheden. Je bent nieuwsgierig naar alle nieuwe online-ontwikkelingen en ziet hoe (en of) die kunnen bijdragen aan het halen van onze bedrijfsdoelstellingen. Je bent resultaatgericht en meet regelmatig het succes van jouw inspanningen.
 

COMPETENTIES
  • Jij weet alles van social media marketing, online advertentiebeheer, conversie-optimalisatie, inbound marketing, remarketing, e-mailmarketing, funnels en bots.
  • Je kunt meepraten over o.a. SEO en SEA/Google AdWords.
  • Je kunt werken met Adobe programma’s als Indesign, Photoshop Illustrator en evt. Premiere Pro, Wordpress, Google Analytics en hebt basiskennis HTML.
  • Je hebt affiniteit met makelaardij, minimaal HBO werk- en denkniveau, ruime ervaring met (online) marketing en social media, je bent fulltime beschikbaar en woont in regio Haaglanden of Rijnmond.
Jouw competenties zet je in voor o.a. contentbeheer, online advertentiebeheer, website beheer, samenwerken met externe online partijen, uitrollen van (nieuwe) campagnes, implementeren van nieuwe functionaliteiten van social media, Funda en ons CRM-systeem. Daarnaast overtuig je ons van jouw visie op de te voeren marketingstrategie.


WAAR GA JE WERKEN?
Schieland Borsboom NVM Makelaars is een superactief makelaarskantoor in de regio’s Haaglanden en Rijnmond. Met ca. 35 mensen, 3 fysieke makelaarskantoren en Hypotheekshops, meerdere labels en samenwerkingen, zijn wij een middel- tot groot makelaarsbedrijf met een grote ambitie. Met het HOOFD KOEL & HET HART WARM communiceren wij anders en uitdagend. Wij denken groot en willen vooruit, pakken kansen en werken samen.WAT MAG JE VERWACHTEN?
  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid 
  • Een zelfstandige functie in een overlegstructuur met het management
  • Ruimte om jezelf verder te ontwikkelen
  • Een vooruitstrevende, no-nonsense werkomgeving
  • Een passende beloning en arbeidsvoorwaarden


Denk je dat deze vacature jou op het lijf is geschreven? Stuur dan voor 21 juni 2019 jouw motivatie en cv naar werkenbij@schielandborsboom.nl. t.a.v. Kees-Jan Borsboom


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring