Mijn favorieten

Makelaar Rotterdam

De makelaar die u zoekt regelt de aankoop of verkoop van uw woning in Rotterdam-West én -Zuid. Met kennis van de omgeving begeleidt Schieland Borsboom het volledige proces. Wat kunnen wij voor u betekenen? Dit bespreken we graag met u tijdens een vrijblijvende kennismaking. Maak gebruik van onze ervaring als NVM-makelaar en ons netwerk in Rotterdam-West en -Zuid. Deze combinatie maakt ons de geschikte partij om uw huidige woning te verkopen of juist uw droomhuis te kopen.


De makelaar kent Rotterdam op zijn duim, van zuid naar west

In wat voor situatie u zich ook bevindt, wij gaan voor u aan de slag. Bij zowel de koop als de verkoop van een huis komt namelijk veel kijken. Voor ondersteuning tijdens het volledige proces komt u naar ons. Maar ook voor deeldiensten zijn wij als NVM-makelaar in Rotterdam, west én zuid, in te schakelen. Op het moment dat u ons kiest als partner tijdens deze roerige periode, mag u rekenen op een aantal zaken:

  • Deskundigheid
    Onze NVM-makelaar heeft kennis van de markt in Rotterdam, west en zuid, en houdt permanent zijn kennis op peil door acht dagdelen per jaar in de schoolbanken te gaan.
  • Betrouwbaarheid
    We behartigen enkel uw belangen. Nooit tegelijk voor een andere, tegenstrijdige partij.
  • Zekerheid
    Met een verplichte verzekering tegen beroepsaansprakelijkheid loopt onze NVM-makelaar geen risico en u dus ook niet.


Ook zorgvuldige afwikkeling van verhuurtransacties

Naast hulp bij de verkoop of aankoop , bieden we als NVM-makelaar ook hulp bij het verhuren van een woning in Rotterdam-Zuid en -West. Wij ondersteunen u in vier fases. Tijdens de eerste fase bespreken we de woning die u wilt verhuren. Vervolgens plannen we een bezichtiging met potentiële huurders in. Als NVM-makelaar gaan we na de bezichtiging van uw woning in Rotterdam-West of -Zuid uw toekomstige huurder screenen. Als laatste sluit u de huurovereenkomst. Door de begeleiding van het volledige proces komen u en de huurder niet voor verrassingen te staan.


Uw wens is ons doel

Wij doen er alles aan om uw wensen te realiseren. Dit kan het beste door te starten met een vrijblijvend gesprek. Om deze in te plannen belt u naar 010-3110011. Wij kijken uit naar uw telefoontje. 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring