Nice to meet you

Vera Roepers

Team Assistent Makelaars

Makelaar ARMT

Over Vera

Nadat ik had besloten om na mijn MBO-studie niet verder te studeren, maar in de praktijk verder te leren, ben ik op mijzelf gaan wonen en ben ik fulltime gaan werken in de zorgsector. Eenmaal gesetteld ging het studeren toch weer kriebelen en ben ik wat middagen gaan meelopen met een makelaar. Want een makelaarsstudie leek me interessant. Maar ja, hoe ziet zo’n dag er nou eigenlijk uit? Ís dit wel echt wat voor mij of denk ik dat alleen maar? Huizen bekijken, verkopen, waardebepalingen en contact met mensen. Het klinkt allemaal heel erg leuk, maar wat komt daar allemaal nog meer bij kijken? Om hier een goed beeld van te kunnen krijgen mocht ik mee naar verschillende type afspraken. Een taxatie, een overdracht én een bezichtiging: mijn enthousiasme werd alleen maar groter!

Direct hierna ben ik begonnen met de opleiding Assistent Makelaar en kreeg ik al snel de kans om als makelaarsassistent aan de slag te gaan, hier bij Schieland Borsboom Makelaars, waar ik met open armen ben ontvangen. Ik ben van mening dat een mens nooit is uitgeleerd en daarom wil ik naast het behalen van mijn certificaat als Assistent-makelaar doorleren tot Kanditaat-makelaar.

Samen met het team werken wij keihard om onderscheidend te zijn en te blijven. Uw wens is onze missie en hopelijk spreken/ontmoeten wij elkaar snel!

Alle medewerkers

Contact

BENIEUWD WAT IK VOOR JOU KAN BETEKENEN?
NEEM DAN EVEN CONTACT OP!

MAAK EEN AFSPRAAK
Privacy verklaring*
Privacyverklaring*
*
Privacyverklaring*
*
Privacy verklaring*

Stap 1 van 3 - Reden afspraak

Waarvoor wil een je afspraak?*
Hoe wil je het gesprek?*