Mijn favorieten

Uw Makelaarskantoor

Schieland Borsboom NVM Makelaars


‘Groot geworden door klein te blijven’ is een bekende quote en die quote past ons als een jas. In de vaak hectische en soms emotionele vastgoedmarkt, ligt onze kracht als uw makelaar onverminderd bij het kwalitatief hoogwaardig, maar no-nonsense en vooral persoonlijk makelen. Wij houden het hoofd koel en het hart warm, wanneer nodig. 

Sinds 1980. Van éénpitter, naar familiebedrijf, naar een speler van formaat op de woningmarkt in de regio Den Haag / Haaglanden, Zoetermeer, Delft, Leiden, Lansingerland en Rotterdam / Rijnmond.

Met kantoren in Rotterdam, Den Haag en Zoetermeer, een team van uiterst geschikte mensen, een indrukwekkende woningportefeuille, prachtige positioneringen op diverse rankinglijsten (o.a. best verkopende makelaar, nr. 10 in de landelijke TOP100-lijst, nominatie marketing-award) en een flinke dosis gedrevenheid, staan wij dagelijks klaar voor onze kopers, verkopers, huurders, verhuurders, beleggers en projectontwikkelaars.

Makelaar in Zoetermeer 

In 1980 start C.J. Borsboom sr. als makelaar in Bleiswijk. Al snel breidt hij uit naar Zoetermeer en opent hij het makelaarskantoor aan de Oranjelaan. Toen nog onder de naam Schieland Huis Makelaardij, wat hij later verandert in Schieland Borsboom Makelaars. In 2006 verhuist hij naar het pand op de Eerste Stationsstraat 31 (hoek Julianalaan). Hier neemt in 2013 zijn zoon C.J. Borsboom jr. het kantoor over. Voor o.a. het verkopen, aankopen en taxeren van huizen staat onze deur (aan de Eerste Stationsstraat) 6 dagen per week open en zijn wij 24/7 telefonisch en per e-mail bereikbaar.


Kantoor aan de Oranjelaan in Zoetermeer

Kantoor in 2006 aan de Eerste Stationsstraat in Zoetermeer


Makelaar in Den Haag 

Sinds jaar en dag helpen wij Hagenaars en Hagenezen met het verkopen en aankopen van huizen in Den Haag en omgeving. Het makelaarskantoor vindt u op de hoek van de Nootdorpse Landingslaan en de Zwaluwsingel. Vanuit dit kantoor werken onze makelaars die Den Haag op hun duimpje kennen. Ligt het kantoor in Zoetermeer of Rotterdam gunstiger voor u? Dan komt de makelaar voor u gewoon naar dat kantoor!
 

Makelaar Rotterdam

Met ons groeiende aanbod in Rotterdam is in 2016 de tijd aangebroken om in Rotterdam ons derde makelaarskantoor te openen. Een kantoor met Rotterdamse makelaars en een Rotterdamse mentaliteit; 'niet lullen, maar poetsen'. Het kantoor ligt in het centrum, aan de Goudsesingel en is niet te missen, onze lievelingskleur geel straalt je tegemoet en het makelaarskantoor ligt pal naast de winkel van Coolblue.

Nodig ons uit voor een geheel vrijblijvend gesprek en vertel ons over ú, uw huis, uw droomhuis, uw wensen, uw vragen en uw verwachtingen van ons.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring