Mijn favorieten

VACATURE AANKOOPMAKELAAR­VACATURE
AANKOOPMAKELAAR
 
Ben jij Willem al eens tegengekomen? Willem is onze aankoopspecialist en heeft maar 1 missie; zijn klanten aan een huis helpen. Willem luistert naar zijn klanten, knuffelt de huisdieren en zet vervolgens zijn strategie uit om te zoeken, te vinden én te kopen. De vraag naar deze aankoopservice en Willems succes hierin is zó groot, dat wij eigenlijk een Willem (of Wilhelmina) II* zoeken.
Ga jij, net als Willem, door het vuur voor je klanten? Ken jij de kneepjes van het vak van verkopen, maar zie jij juist de uitdaging in het aankopen van huizen? Dan is deze vacature bedoeld voor jou! 
Wat wij van jou als AANKOOPMAKELAAR verwachten:

Je bent een echt mensen-mens. Elke dag ga jij met plezier en passie voor je vak naar je werk en zorgt dat elke klant tevreden naar zijn of haar (nieuwe) huis gaat. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen in de woningmarkt en je houdt je oren en ogen open in het netwerk waarin je je begeeft.

Wij zoeken iemand met:
  • een KRMT-titel
  • HBO werk- en denkniveau
  • hart voor de klant
  • een absoluut gebrek aan een  9-to-5-mentaliteit
  • proactief, representatief en communicatief
 
Wat jij als AANKOOPMAKELAAR kunt verwachten:
  • een salaris o.b.v. kennis en ervaring
  • werken bij een dynamisch NVM-makelaarskantoor
  • informele werkomgeving waar keihard gewerkt wordt, maar wél met een goede dosis humor, gezelligheid en waardering
  • een auto, iPhone en iPad van de zaak
 
Werken bij Schieland Borsboom is anders dan bij andere makelaarskantoren! Wij zijn een toonaangevend, vooruitstrevend en actief makelaarskantoor. Met een team van ruim 30 mensen en 3 kantoren in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer bedienen wij onze klanten in de regio Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij een eigen Hypotheekadvieskantoor onder de franchiseformule van de Hypotheekshop.

*
Heet je nou bijvoorbeeld Robert, Saheed, Alicia of Filiz? Geen probleem natuurlijk!


 
Denk je dat deze vacature jou op het lijf is geschreven? Stuur dan jouw motivatie en cv naar werkenbij@schielandborsboom.nl. t.a.v. Kees-Jan Borsboom


 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring