Mijn favorieten

Vacature Haagsche MakelaarVACATURE MAKELAAR VESTIGING DEN HAAG

Ga jij, net als onze makelaars, door het vuur voor je klanten? Ken jij de kneepjes van het vak van verkopen, zonder je menselijkheid uit het oog te verliezen ? Dan is deze vacature bedoeld voor jou!

Onze makelaars hebben 1 missie; zorgen dat onze klanten ons belonen met een dikke 10 op de reviews van Funda. Wij luisteren goed naar onze klanten, kennen ons werkgebied op ons duimpje en zetten alles op alles om voor onze klanten huizen te verkopen, te zoeken, te vinden én te kopen. De vraag naar onze gepassioneerde makelaars blijft maar groeien en dus zoeken wij makelaars die zijn, zoals wij. Ben jij dat? Dan maken we graag kennis met je.


Wat wij van jou als MAKELAAR verwachten:

Je bent een echt mensen-mens. Elke dag ga jij met plezier en passie voor je vak naar je werk en zorg je dat je elke klant uiterst tevreden bij de notaris de hand schudt. Je bent op de hoogte van alle ontwikkelingen in de woningmarkt, kent je pappenheimers en houdt je oren en ogen open in het netwerk waarin je je begeeft.


Wij zoeken iemand met:

  • ARMT, KRMT of RMT-titel
  • HBO werk- en denkniveau
  • hart voor de klant
  • een absoluut gebrek aan een 9-to-5-mentaliteit
  • uitstekende communicatieve, commerciële én administratieve kwaliteiten  

Wat jij als MAKELAAR kunt verwachten:

  • een salaris passend bij jouw kennis en ervaring
  • werken bij een superactief NVM-makelaarskantoor
  • een informele werkomgeving waar keihard gewerkt wordt, mét een goede dosis humor, gezelligheid en waardering
  • een auto, iPhone en iPad van de zaak  

Werken bij Schieland Borsboom is anders dan bij andere makelaarskantoren! Wij zijn een toonaangevend, vooruitstrevend en actief makelaarskantoor. Met een team van ruim 30 mensen en 3 kantoren in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer bedienen wij onze klanten in de regio Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij eigen Hypotheekadvieskantoren onder de franchiseformule van de Hypotheekshop.  

Denk je dat deze vacature jou op het lijf is geschreven? Stuur dan jouw motivatie en cv naar werkenbij@schielandborsboom.nl. t.a.v. Kees-Jan Borsboom.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring