Mijn favorieten

VACATURE KLANTCONTACT-SPECIALIST­VACATURE
KLANTCONTACT-SPECIALIST
 
Meet Marlies. Marlies is onze klantcontact-specialist en heeft een groot talent; bellen met bestaande en nieuwe klanten. Al pratend en luisterend weet Marlies haarfijn de behoefte van degene aan de andere kant van de lijn om te zetten naar kansen. Of niet, want een praatje-pot is voor ons net zo waardevol. Maar een dag zit snel vol en onze leadbox zit nog voller….
 
Je begrijpt het al; wij zoeken dus nóg een Marlies*.  Zit communiceren jou in het bloed en kun jij, net als Marlies, een gesprek de goede kant op leiden? Dan is deze vacature bedoeld voor jou!


Wat wij van jou als KLANTCONTACT-SPECIALIST verwachten:

Je bent een echt mensen-mens. Elke dag ga jij met plezier naar je werk en ziet ieder telefoongesprek als een kans. Je bent 40 uur per week beschikbaar. Je bent geïnteresseerd in mensen, huizen en de makelaardij. Je bent doortastend in je gesprekken en bent niet alleen communicatief, maar ook commercieel sterk.

Wij zoeken iemand met:
  • MBO werk- en denkniveau
  • een positief en open mensbeeld
  • een prettige telefoonstem en ABN taalgebruik
  • communicatieve en commerciële eigenschappen
 
Wat jij als KLANTCONTACT-SPECIALIST kunt verwachten:
  • een salaris o.b.v. kennis en ervaring
  • werken bij een dynamisch NVM-makelaarskantoor
  • een informele werkomgeving waar keihard gewerkt wordt, maar wél met een goede dosis humor, gezelligheid en waardering
 
Werken bij Schieland Borsboom is anders dan bij andere makelaarskantoren! Wij zijn een toonaangevend, vooruitstrevend en actief makelaarskantoor. Met een team van ruim 30 mensen en 3 kantoren in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer bedienen wij onze klanten in de regio Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij een eigen Hypotheekadvieskantoor onder de franchiseformule van de Hypotheekshop.

*
Heet je nou bijvoorbeeld Robert, Saheed, Alicia of Filiz? Geen probleem natuurlijk!


 
Denk je dat deze vacature jou op het lijf is geschreven? Stuur dan jouw motivatie en cv naar werkenbij@schielandborsboom.nl. t.a.v. Kees-Jan Borsboom

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring