Mijn favorieten

VACATURE NIEUWBOUW MAKELAAR­VACATURE
NIEUWBOUW MAKELAAR
 
Wat is er nu leuker dan een huis (ver-)kopen?  Een nieuwbouwhuis (ver-)kopen! Heb jij iets met huizen, mensen en (nieuw-)bouw? En ben je toevallig ook een makelaar met een neus voor zakelijke kansen en mogelijkheden? Dan is deze vacature bedoeld voor jou!

Als Nieuwbouw makelaar maak jij de match tussen de huizenzoekers en onze opdrachtgevers. Als partner van De WoonExpert zijn wij de nieuwbouwspecialist van Zuid-Holland en betrokken bij een aantal mooie, grotere en kleinere nieuwbouwontwikkelingen in onze regio. Ben jij die ervaren nieuwbouw-specialist die zich bij ons als een vis in het water voelt? Of heb jij de ambitie om die specialist worden? Dan ben je nog 1 stap verwijderd van een nieuwe job!

Wat wij van jou als NIEUWBOUW MAKELAAR verwachten:

Je heb interesse in (nieuw-) bouw en voor het interpreteren van een technische tekening draai jij je hand niet om. Je bent sterk in rapporteren en kan omgaan met (nieuwbouw-) adviesrapporten. Je hebt een klantgerichte visie met een sterk zakelijk instinct.  Als mens sta je positief in het leven. Elke dag ga jij met plezier en passie voor je vak naar je werk en je denkt in oplossingen in plaats van in problemen. Je bent sociaal en communicatief handig.

Wij zoeken iemand met een:
  • KRMT of RMT-titel
  • minimaal HBO werk- en denkniveau
  • zorgvuldige, planmatige, actieve en resultaatgerichte werkhouding
  • servicegerichte insteek
 
Wat jij als NIEUWBOUW MAKELAAR kunt verwachten:
  • een salaris o.b.v. kennis en ervaring
  • werken bij een dynamisch NVM-makelaarskantoor
  • informele werkomgeving waar keihard gewerkt wordt, maar wél met een goede dosis humor, gezelligheid en waardering
  • een auto, iPhone en iPad van de zaak
 
Werken bij Schieland Borsboom is anders dan bij andere makelaarskantoren! Wij zijn een toonaangevend, vooruitstrevend en actief makelaarskantoor. Met een team van ruim 30 mensen en 3 kantoren in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer bedienen wij onze klanten in de regio Zuid-Holland. Daarnaast hebben wij een eigen Hypotheekadvieskantoor onder de franchiseformule van de Hypotheekshop.
 
Denk je dat deze vacature jou op het lijf is geschreven? Stuur dan jouw motivatie en cv naar werkenbij@schielandborsboom.nl. t.a.v. Kees-Jan Borsboom

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring