Mijn favorieten

Maatregelen i.v.m. Coronavirus

Het Coronavirus verspreidt zich in Nederland. Omdat het welzijn van u en onze medewerkers voorop staat, hebben wij een aantal maatregelen getroffen om eventuele besmetting en verspreiding met het COVID-19 virus zoveel mogelijk te voorkomen.

Getroffen maatregelen

  • In lijn met de geadviseerde maatregelen van de overheid, werkt een deel van de medewerkers van Schieland Borsboom tot nader order thuis
  • Wij schudden geen handen, maken geen afspraken met mensen met griepachtige verschijnselen en vragen tijdens bezichtigingen aan de kijkers om niets in het huis aan te raken
  • Medewerkers van Schieland Borsboom hebben de instructie het risico op verspreiding of oplopen van Corona tot een minimum te beperken.

De ontwikkelingen rond het COVID-19 virus zullen we blijven volgen en indien nodig worden de getroffen maatregelen aangepast. Uiteraard streven we naar een optimale dienstverlening, maar we realiseren ons ook dat de getroffen maatregelen mogelijk gevolgen kunnen hebben voor de dienstverlening die we aan u bieden. Wij vertrouwen op uw begrip.

Vragen

Heeft u vragen naar aanleiding van dit bericht of wilt u meer informatie? Neem dan gerust per email contact met ons op. Wij houden u op de hoogte.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring