Mijn favorieten

NVM MAKELAAR

MAKELAARS NAAR EER EN GEWETEN

Als NVM-makelaar houden wij ons aan de Erecode van de NVM; tien gedragsregels die staan voor betrouwbaarheid, deskundigheid, onafhankelijkheid en kwaliteit. Daar kunt u van op aan. Bekijk de tien NVM gedragsregels hier

De NVM ziet er streng op toe dat wij uitsluitend úw belangen behartigen; onafhankelijk en deskundig. Wij mogen onze functies alleen uitoefenen als wij in het bezit zijn van de juiste opleiding en/of certificaten. Ook zijn wij verplicht om onze deskundigheid en kennis actueel te houden door meerdere keren per jaar vakgerelateerde cursussen te volgen. Zo bent u verzekerd van deskundigheid en kwaliteit. Maar ook beschikken wij over een NVM-database vol relevante informatie, waardoor wij u uitstekend en onderbouwd kunnen adviseren. En bij onverhoopte onenigheid kunt u terecht bij de Geschillencommissie Makelaardij, waarbij de NVM is aangesloten. 

Kortom; een keuze voor een NVM-makelaar is een verstandige keuze. Kijkt u maar eens op www.nvm.nl voor alle voordelen die een NVM-makelaar u te bieden heeft. 

Natuurlijk zijn ook de NVM Consumentenvoorwaarden van toepassing op al onze diensten.

Bekijk hier de Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM.


 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring