Mijn favorieten

 

OPEN TAXATIE DAG

WAT IS UW WONING WAARD?

Kom erachter tijdens de GRATIS en vrijblijvende Open Taxatie Dag van Schieland Borsboom NVM Makelaars! Iedere zaterdag, gedurende deze hele maand, komen wij bij u langs om gratis de indicatieve waarde van uw woning in de huidige markt te bepalen.
  

HET MAAKT ONS NIET UIT WAAROM U DE WAARDE WILT WETEN!
Er zijn veel redenen te bedenken waarom u wilt weten wat de waarde van uw woning is. Wilt u uw huis verkopen, maar wilt u eerst een indicatie van de verkoopwaarde op dit moment? Of heeft u uw droomhuis op het oog en wilt u snel kunnen schakelen? Wat is de overwaarde op uw huis en wat betekent dit voor uw bestedingsruimte? Wilt u uw hypotheek aanpassen? Of bent u simpelweg nieuwsgierig? 
 

Wat u ook met de waarde gaat doen; doe er uw voordeel mee!

 

*VERKOPEN OF TAXATIERAPPORT?
De Open Taxatie Dag is geheel vrijblijvend en is niet bedoeld voor het verkopen van uw woning of voor het maken van een taxatierapport. Heeft uw een officieel taxatierapport nodig voor uw hypotheek? Of wilt u een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars voor de verkoop van uw woning? Dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen en plannen wij een langere afspraak voor u in.

 

 
HET WERKT EENVOUDIG

Stap 1: AFSPRAAK

U laat ons weten, dat u een afspraak wilt. Dit regelt u door het contactformulier hieronder in te vullen, dan bellen wij u om een afspraak te maken. U kunt ons natuurlijk ook zelf bellen of mailen.


Stap 2: WONINGOPNAME
Op het afgesproken tijdstip komt de waardebepaler van Schieland Borsboom bij u langs. Onze waardebepaler heeft maximaal 20 minuten om uw woning op te nemen, vanwege de doorgaans vele aanvragen op deze dag.


Stap 3: WAARDE
Vervolgens gaan wij op kantoor voor u aan de slag om uw woning, de markt en omgeving te bestuderen. Maximaal vijf werkdagen na de woningopname, wordt u (mondeling) op de hoogte gesteld van de indicatieve waarde van uw woning. Gratis en vrijblijvend.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring