Mijn favorieten

Zoekservice

U wilt verhuizen. Maar de zoektocht naar uw ideale huis levert nog niets op. Ieder huis dat u leuk vindt, blijkt telkens verkocht onder voorbehoud of zelfs al verkocht. U vist achter het net en uw droomhuis lijkt maar niet dichterbij te komen. Geen zorgen; met onze gratis Online Zoekservice en Zoekservice XL wij vinden de perfecte match voor u, desnoods zonder dat het huis (nog) te koop staat.

GRATIS ONLINE ZOEKSERVICE

NIEUW AANBOD DIRECT OP IN UW MAILBOX
De meeste makelaars bieden u een gratis zoekopdracht, met alleen aanbod van hun eigen huizen. Bij ons kunt u verder gaan. Als u hier uw profiel aanmaakt met uw woonwensen, krijgt u voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars in uw mailbox, zodra zij het huis op actief zetten, vaak al voordat het op Funda staat. Dit systeem is volledig geautomatiseerd en laat u de huizen zien die actief te koop (of te huur) worden aangeboden. 

ZOEKSERVICE XL

Als het standaard online aanbod geen geschikt resultaat oplevert, kunt u onze uitgebreide Zoekservice XL inzetten. Wat houdt dit precies in?

GOUDEN TIP: als eerste op de hoogte van nieuwe huizen die te koop komen
• Unieke landelijke database potentiële verkopers
• Gerichte en actieve benadering van huiseigenaren
• Groter en beter zoekresultaat
• Dus kans op het vinden van een huis dat nog niet te koop staat
• Effectief inzetten van social-media om uw droomhuis te vinden
• Zowel online als off-line promotie
• Inzicht in uw zoekprofiel
• Investering heeft u zelf in de hand
• Professionele marketing


Iedere woonwens is uniek en vraagt om een andere benadering. Zoekservice XL wordt op maat voor u geschikt gemaakt.

Interesse? Meldt u nu aan via schielandborsboomzoekt.nl

WOONWENSEN
Wij brengen, samen met u, uw woonwensen in kaart. Wij gaan verder dan het standaard zoekprofiel. Door uw basiswensen (zoals type huis, aantal kamers, prijsklasse en locatie) verder te verdiepen, ontstaat een verscherpt zoekprofiel. Weet u bijvoorbeeld al aan welke harde eisen uw nieuwe huis moet voldoen? Het is belangrijk dat u onderscheid maakt tussen harde eisen en uw wensen. In uw wensenlijst kunt u desnoods schrappen, in uw eisenlijst in principe niet. Het in kaart brengen van uw woonwensen is bij ons altijd gratis en nemen wij met u door tijdens een servicegesprek

COLLEGIAAL NETWERK
Met de helder geformuleerde woonwens benaderen wij vervolgens alle makelaars, die actief zijn in de omgeving waar u wilt wonen. Een keer, twee keer, drie keer... net zolang tot uw droomhuis gevonden is.

DE GOUDEN TIP
Met ons bent u als eerste op de hoogte van het nieuwste huizenaanbod d.m.v. het uitwisselingssysteem tussen makelaars onderling. Daarnaast kennen wij onze markt en weten wij vaak al welk huis er te koop komt, voordat het huis te koop staat. De Gouden Tip noemen wij dat.

UNIEKE DATABASE
Uniek is, dat wij uit een grote landelijke database de huizen kunnen filteren, die aan uw woonwensen voldoen en waarvan de huiseigenaren in de afgelopen 10 jaar hebben aangegeven verhuisplannen te hebben. Uw kansen worden hiermee aanzienlijk vergroot!

DIRECTE BENADERING
Wij benaderen de mensen in de huizen, wijken of straten, waarin u wilt wonen én die voldoen aan uw woonwensen actief met de vraag of zij van plan zijn te gaan verhuizen. We verspreiden brieven of flyers, proberen de bewoners te bellen of te mailen en desnoods bellen we aan.

GERICHT ONLINE ADVERTEREN
Via schielandborsboomzoekt.nl komt uw woonwens op onze site. Van daaruit zetten wij een social-mediacampagne in om online uw woonwens zichtbaar te maken.

GERICHT OFFLINE ADVERTEREN
Wij adverteren uw woonwens desgewenst ook in gedrukte media (o.a. kranten en flyers) die verspreid worden in de wijk(en), waarin u uw droomhuis zoekt.

Welke tools en budgetten we gaan inzetten voor de zoekservice bepaalt u zelf. Zo bepaalt u zelf hoeveel u investeert in het vinden van uw droomhuis. Zo houden we de zoekservice voor iedereen toegankelijk. 

AANMELDEN ZOEKSERVICE XL

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring