Disclaimer

De op www.schielandborsboom.nl getoonde informatie wordt door Schieland Borsboom NVM Makelaars met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Schieland Borsboom verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Schieland Borsboom worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Schieland Borsboom aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Schieland Borsboom aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Schieland Borsboom opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Schieland Borsboom alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Schieland Borsboom niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden en / of op deze website geplaatst worden.

Verwijzingen naar sites die niet door Schieland Borsboom worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel Schieland Borsboom uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door Schieland Borsboom worden onderhouden wordt afgewezen.

Privacy verklaring*
Privacyverklaring*
*
Privacyverklaring*
*
Privacy verklaring*

Stap 1 van 3 - Reden afspraak

Waarvoor wil een je afspraak?*
Hoe wil je het gesprek?*