Mijn favorieten

Bijzonder beheer

VERKOOP

Bijzonder beheer met minimaal verlies

Betaalt de eigenaar van een pand of woning langere tijd geen rente of aflossing, dan kan de bank overgaan tot bijzonder beheer. Diverse banken maken daarbij gebruik van onze expertise: snel, betrouwbaar en vertrouwelijk.

Intensief beheer

Bijzonder beheer van hypotheken– ook wel bijzonder krediet of intensief beheer genoemd – volgt op wanbetaling. De afdelingen kredietrisico-management van diverse gerenommeerde banken en hypotheekverstrekkers voeren dan verscherpt toezicht uit. 

Hypotheek

‘Ik kan mijn hypotheek niet meer betalen, wat nu?’ Het is een vraag die banken helaas nog te vaak horen. Mensen moeten hun huis verkopen met een restschuld op de hypotheek. Maar hoe kun je zo’n restschuld financieren? En wat als het niet kan? Is een overbruggingshypotheek mogelijk? 

Minimaal verlies bij verplichte verkoop

Bij verplichte verkoop onder bijzonder beheer zetten wij in op minimaal verlies door maximale opbrengst en lage kosten. Dat is goed voor de woningbezitter. En dat is goed voor de bank of hypotheekverstrekker. Wij minimaliseren het verlies dankzij ruime ervaring in bijzonder beheer trajecten. 

Taxatie bij bijzonder beheer

Wat brengt een woning of bedrijfspand op bij gedwongen verkoop? Dat is zeer relevante strategische informatie voor de bank bij bijzonder beheer. Wij weten hoe belangrijk tijd in zo’n situatie kan zijn en voeren de taxatie desgewenst zeer snel uit. 

Snel verkopen

Bij bijzonder beheer geldt: hoe sneller je verkoopt, hoe beter. Want hoe kleiner de restschuld. Als NVM-makelaar weten wij waar we potentiële kopers kunnen vinden en zetten de woning met uitstekende pr en marketing sterk in de markt. 

Rapportages

De voortgang van onze intensieve verkoopsystematiek is altijd inzichtelijk dankzij volledige transparantie. Vooraf stellen wij samen met de bank of hypotheekverstrekker doelen en termijnen vast. En gedurende het aanbod- en verkooptraject rapporteren wij doorlopend over de stand van zaken, zowel in dossiervorm als op managementniveau. ontwikkelingen rond de verkoopopdrachten.

KOOP
Steeds vaker worden woningen via een zogenaamde executie veiling aangeboden. Dit kan erg interessant zijn, maar wat zijn de risico's en hoe pakt u dit aan? Wij zijn ervaren in het aankopen van woningen op de veiling namens banken en beleggers, maar ook namens particulieren en kennen dus alle in's & out's van veilingen. Heeft u een woning op het oog die via de veiling wordt aangeboden? Neem dan contact met ons op voor professionele veilingbegeleiding en wij leiden u ongeschonden door het proces.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring