Mijn favorieten

Taxaties

BETROUWBAAR, OBJECTIEF EN DESKUNDIG

Wilt u betrouwbare, marktconforme informatie over de waarde van uw huis? Onze taxateurs kennen uw buurt op hun duimpje. Zij zijn op de hoogte van de actuele marktomstandigheden en houden rekening met de staat van onderhoud en de bijzonderheden van uw huis, maar ook met bijvoorbeeld de milieuaspecten, bestemmingsplannen en de meest actuele vraag- en aanbodverhoudingen in de markt.Onze beëdigde en gecertificeerde taxateurs staan garant voor een realistisch waardeoordeel, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid. Als u een indicatieve waarde van uw huis nodig heeft, kiest u voor één van de (gratis) waardebepalingen. Wilt u de waarde weten voor het aanvragen van bijvoorbeeld een hypotheek, dan kiest u voor een taxatierapport.

TAXATIERAPPORT
U krijgt van ons een schriftelijk rapport, dat u kunt gebruiken voor het aanvragen van de financiering bij de aankoop van een huis, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek.

De taxatie voor de financiering van uw woning moet uitgevoerd worden door een taxateur die onafhankelijk is. Als wij dus betrokken zijn geweest bij de aan- of verkoop van uw woning, mogen wij niet voor u taxeren. Maar natuurlijk kunnen wij wel een goede taxateur uit ons netwerk aanbevelen!

Ook werken wij samen met verschillende validatie-instituten. Dit is nodig als de bank vraagt om een extra controle van het taxatierapport. Kortom; een taxatie door Schieland Borsboom NVM Makelaars betekent kwaliteit.
 

Maak eenvoudig een afspraak voor een taxatie van uw huis
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring