Mijn favorieten


VERKOOP

Het verkopen van een huis is een spannend proces. De twee vragen die u het meest bezighouden, zijn waarschijnlijk de volgende:
  • Wat zal de opbrengst van mijn woning zijn en
  • Hoelang zal het duren voordat mijn woning verkocht is.
Maar ook natuurlijk hoe is het contact met de makelaar tijdens de verkoop, het traject voor en na de verkoop van uw woning, de gang naar de notaris en uiteraard de nazorg.  
 
Het huidige aanbod in Zoetermeer en regio is de afgelopen maanden sterk afgenomen, de kopersmarkt is gewijzigd in een verkopersmarkt. Bij de verkoop van uw woning komt meer kijken dan u denkt. Om geen belangrijke punten te vergeten en om u veel werk uit handen te nemen, kunt u beter een NVM-Woningmakelaar in de arm nemen.
Eén van onze makelaars komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en geeft u een realistisch advies met betrekking tot de waarde van uw woning. U krijgt informatie over zaken waar u als verkopende partij rekening mee moet houden. Ook inventariseren wij alle gegevens over de woning welke nodig zijn om potentiële kopers zo volledig mogelijk te kunnen informeren.
 
Vervolgens wordt een fotopresentatie van uw woning gemaakt, uw woning wordt eventueel op bouwtechnisch gebied gekeurd (muv appartementen), uw woning verschijnt in de etalage van ons kantoor, in de woningwijzer, in de uitgave “De NVM makelaar” van het Streekblad, op onze site en op www.funda.nl. Ons kantoor verzorgt de bezichtigingen en uiteindelijk voeren wij de onderhandelingen namens u.
Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om een zo goed mogelijke prijs voor u te bedingen. Als alle partijen akkoord gaan en tot een overeenkomst komen, leggen wij de gemaakte afspraken vast in een juridisch sluitend contract, een NVM-koopovereenkomst. Tot slot begeleiden wij u nog tot en met de officiële overdracht bij de notaris.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen