Omschrijving

Wonen in buyten - alles wat je wilt binnen bereik bezoek de projectwebsite, maak een account aan en schrijf je in! buiten wonen met alles binnen bereik zo’n plek waar het lijkt alsof de randstad niet bestaat. zo’n plek waar je in tien minuten naar drie verschillende plaatsen fietst. zo’n plek waar de duurzame toekomst al begonnen is. zo’n plek waar je groen en water ziet als je om je heen kijkt. zo’n plek waar…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Lopend
 • Koopaanneemsom € 347.700 - € 729.700

Heb je vragen of interesse?

Neem vrijblijvend contact op

OPEN TAXATIE DAG

Benieuwd naar de waarde van je huis? Maak gebruik van een gratis waardebepaling tijdens onze Open Taxatie Dagen!

Iedere zaterdag van de maand komen we langs om binnen 20 minuten de waarde van jouw huis te bepalen.

ONLINE ZOEKSERVICE

Door een gratis zoekprofiel aan te maken krijg je voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars direct in je mailbox, vaak al voordat het op Funda staat.

Aanmelden gratis Zoekservice

Omschrijving

Wonen in buyten - alles wat je wilt binnen bereik

bezoek de projectwebsite, maak een account aan en schrijf je in!

buiten wonen met alles binnen bereik

zo’n plek waar het lijkt alsof de randstad niet bestaat.
zo’n plek waar je in tien minuten naar drie verschillende plaatsen fietst.
zo’n plek waar de duurzame toekomst al begonnen is.
zo’n plek waar je groen en water ziet als je om je heen kijkt.
zo’n plek waar kavels groter zijn dan je gewend bent.
zo’n plek waar scholen en winkels in de buurt zijn.

zo’n plek is buyten. kom binnen!

wilderszijde, de wijk van de toekomst
nu is het nog een klein stukje niemandsland. grasland, verscholen tussen bergschenhoek, berkel en rodenrijs en rotterdam-noord. over tien jaar is het een wijk: wilderszijde. een wijk waar je kunt leven, sporten, recreëren, studeren en boodschappen doet. door de opzet in afwisselende deelplannen voelt wilderszijde dorps, kleinschalig en intiem aan. het is alsof je buiten woont, maar wél met alle voorzieningen in de buurt. en de stad rotterdam op fietsafstand!

wilderszijde wordt geen ‘gewone’ wijk. al was het maar omdat het de eerste uitbreiding is voor lansingerland, de gemeente die is ontstaan door de samenvoeging van bergschenhoek, berkel en rodenrijs en bleiswijk. de ambities van de gemeente liegen er niet om: de wijk moet toekomstbestendig worden, met duurzame woningen en een ‘klimaatadaptieve’ buitenruimte. daarom zijn er straks geen gasleidingen in de wijk. op energiegebied worden de woningen hoger dan de actuele normen gebouwd. met de eventuele plaatsing van zonnepanelen op daken is al rekening gehouden. en bij een hevige regenbui staan straten niet meteen blank, maar vindt het regenwater direct zijn weg naar beneden door de speciale verharding.

een mix van buurten
het aantal van 2500 tot 3000 woningen moet in 2030 zijn gerealiseerd. als het eenmaal zover is, bestaat wilderszijde uit een gevarieerde mix van buurten. allemaal met een andere opzet, maar ook allemaal herkenbaar als onderdeel van een groter plan. en wat opvalt: dorpse verschijningsvorm in de zuidelijke randstad en compact georganiseerd.

er is meer ruimte voor natuur en water. in aparte speelstraten kunnen kleintjes ongestoord ravotten. voor de buurt zijn er ontmoetingsplekken, zoals pleinen. door het vele openbaar groen en de grote tuinen van de woningen komt wilderszijde straks heel natuurlijk over. ook dat versterkt het gevoel van ‘buiten’ wonen.

alles bij de hand
buiten, en toch is alles dichtbij. in wilderszijde is al ruimte ingetekend voor winkels, om je dagelijkse boodschappen om de hoek te kunnen doen. drie basisscholen krijgen er een plek. twee middelbare scholen, wolfert lyceum en melanchton bergschenhoek, staan er al, en een derde is in aanbouw. ook is er een sporthal en een moskee, en staat het gemeentehuis van lansingerland aan de rand van deze nieuwe wijk. en wat er niet in eigen wijk te vinden is, is er op korte afstand in
bergschenhoek, berkel en rodenrijs en rotterdam. dorps wonen met de stad om de hoek: hoe vaak krijg je die kans in de randstad?

buyten, de stijlvolle aftrap voor wilderszijde
het is het eerste plan dat vorm krijgt in wilderszijde: buyten. een plan van 144 woningen in totaal, verdeeld over een drietal fasen. met buyten krijgt wilderszijde een aftrap in stijl. de buurt bestaat uit koopwoningen in de vrije sector. de eerste fase met 59 woningen is er een goed voorbeeld van, met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en zelfs
vrije kavels.
met de ruime kavels per woning komt buyten straks heel groen over. ook omdat de wijk autoluw van opzet is. eenrichtingsverkeer houdt het overzichtelijk. straten worden niet ontsierd door een overdaad aan geparkeerde auto’s. elke rijwoning heeft straks een parkeerplek in een parkeerhof. de twee-onder-eenkapwoningen en de vrijstaande woningen hebben
parkeerplaatsen op eigen terrein. da’s nog eens fijn spelen voor de kleintjes. die krijgen in een wijk met zoveel natuur toch al een heerlijke tijd.

wonen naar je eigen idee
met 59 woningen is er opvallend veel keus. de rijwoningen bijvoorbeeld zijn er in twee gevelbreedtes, met of zonder karakteristieke tuitgevel. de twee-onder-een-kapwoningen zijn er ook in twee maten. bij de grotere tweekappers, de
vrijstaande woningen en natuurlijk de vrije kavels heb je nog meer inspraak in hoe je woning eruit komt te zien. in fase 1 worden de volgende type aangeboden:

type buytenlust
een hoekwoning met een 'dwars' uiterlijk. het geeft nét dat beetje extra onderscheid in een rijtje, die dwarskap op beide hoeken. en het is niet alleen het aparte uiterlijk, beide hoekwoningen hebben ook nog eens extra ruimte. waar de andere woningen een breedte van 5,40 meter hebben, gaat het meetlint hier tot 5,70 meter. het is ‘maar’ 30 centimeter extra. en toch vertaalt dat extraatje zich binnen in veel meer leefruimte.

type buytenveld
je eigen woning haal je er meteen uit. eigenlijk ken je het ‘verlanglijstje’ voor je nieuwe huis al uit het hoofd. praktische indeling, meer dan genoeg slaapvertrekken en een tuin om lekker buiten te zijn. maak dan maar eens kennis met buytenveld, de tussenwoningen in buyten die opvallen door hun flinke gevelbreedte: die 5,40 meter geeft de woningen een extra royaal gevoel.

type buytenzicht
flinke woonkamer voor een eengezinswoning. net als de hoekwoningen hebben ook een paar tussenwoningen zo’n ‘eigenwijze’ gevel meegekregen. die dwarskap maakt het straatbeeld net even een tikje speelser. en belooft voor de bewoners meer leefruimte binnenin, doordat de gevelbreedte van de tussenwoningen (5,70 meter) ook identiek is. de indeling is daarmee een kopie van de woningen op beide hoeken.

type buytenhof
de luxe van halfvrijstaand wonen. het is nét die woningupgrade waar veel woningkopers van dromen: een twee-onder-een-kapwoning. halfvrijstaand wonen. meer ruimte. meer privacy. ook die mogelijkheid bestaat in buyten. maar liefst drie slaapkamers heb je standaard al tot je beschikking.

type buytengaarde
een tweekapper die er ook visueel uitspringt. wonen in een tweekapper geeft al dat gevoel van ruimte om je heen. in de tweekappers ‘buytengaarde’ krijgt dat ruimtelijke gevoel nog eens een extra dimensie. buytengaarde is halfvrijstaand wonen xl: wonen in een twee-onder-een-kap die z’n allure niet verschuilt. in het oog springend detail is dat één helft van de twee een dwarskap heeft meegekregen. het architectonische accentje geeft de tweekappers een speels uiterlijk mee. het unieke aan deze woning is echter dat je zelf met de architect aan tafel gaat om op basis van het zogenaamde inspiratiehuis deze naar eigen wens binnen de randvoorwaarden van de locatie custom made te maken.

type buytenstate
het summum van exclusiviteit en privacy. vrijstaand wonen. die kans krijgt niet iedereen. en al helemaal niet op een plek als wilderszijde, een plek met groen in overvloed. in het eerste deelplan van buyten staan vijf vrijstaande villa’s ‘buytenstate’ geprogrammeerd. het zijn villa’s zoals je je die voorstelt. vormgegeven met veel gevoel voor exclusiviteit, gesitueerd op een kavel waardoor de architectuur optimaal tot haar recht komt. het unieke aan deze woning is echter dat je zelf met de architect aan tafel gaat om op basis van het zogenaamde inspiratiehuis deze naar eigen wens binnen de randvoorwaarden van de locatie custom made te maken.

type buytenpark
heb jij je droomwoning er nog niet tussen zien staan en wil je liever helemaal zelf de woning ontwerpen? in wilderszijde-buyten zijn ook kavels te koop. de meeste kavels zijn aan het water gepositioneerd aan de randen van het plangebied en hebben een grootte vanaf ca. 495 m² tot ca. 625 m2. ruimte genoeg om je woning helemaal naar eigen smaak te ontwerpen.
je gaat voor deze kavels zelf met je eigen architect en aannemer aan de slag. je eerste gesprek zal echter wel met een van onze woonconsulenten zijn om je alvast op weg te helpen.

wonen in een klimaatadaptieve en groene wijk en dicht bij de stad: hier kan het!

ondanks dat wij deze aanmelding met grote zorgvuldigheid hebben samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afgebeelde illustraties en artists-impressions, deze zijn uitsluitend bedoeld als voorbeeld en daardoor niet bindend voor het eindresultaat. alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Heb je vragen of interesse?

Neem vrijblijvend contact op

OPEN TAXATIE DAG

Benieuwd naar de waarde van je huis? Maak gebruik van een gratis waardebepaling tijdens onze Open Taxatie Dagen!

Iedere zaterdag van de maand komen we langs om binnen 20 minuten de waarde van jouw huis te bepalen.

ONLINE ZOEKSERVICE

Door een gratis zoekprofiel aan te maken krijg je voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars direct in je mailbox, vaak al voordat het op Funda staat.

Aanmelden gratis Zoekservice

Overdracht

Indeling

 • Gebruiksoppervlakte 113 m2 t/m 178 m2
 • Inhoud 400 m2 t/m 750 m2
 • Perceeloppervlakte 119 m2 t/m 622 m2
 • Aantal kavels 59
 • Vrij 59
 • Aantal bouwtypes 7

type Buytenpark

€ 347.700

type Buytenzicht

€ 399.700

type Buytenstate

€ 729.700

type Buytengaarde

€ 624.700

type Buytenhof

€ 569.700

type Buytenlust

€ 419.700

type Buytenveld

€ 354.700

 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 147 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 569.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 147 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 609.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 147 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 574.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 123 m²
 • Kamers 6
 • Prijs € 424.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 123 m²
 • Kamers 6
 • Prijs € 439.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 123 m²
 • Kamers 6
 • Prijs € 439.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 354.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 354.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 374.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 374.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 374.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 117 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 389.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 379.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 354.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 354.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 374.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 374.700
 • Status: Verkocht
 • Woonoppervlakte 113 m²
 • Kamers 5
 • Prijs € 379.700

Burgerlijke staat

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd
 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Gezinnen met kinderen

Met kinderen
Zonder kinderen
Alleenstaand
 • Met kinderen
 • Zonder kinderen
 • Alleenstaand

Leeftijd buurtbewoners

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Bewoners in de straat

Man
Vrouw
 • Man
 • Vrouw

   Aankoopmakelaar

   Hulp nodig bij de aankoop?
   Onze aankoopmakelaars helpen graag

   Aankoopmakelaar
   Privacy verklaring*
   Privacyverklaring*
   *
   Privacyverklaring*
   *
   Privacy verklaring*
   Ik heb interesse in*
   Privacy verklaring*

   Stap 1 van 3 - Reden afspraak

   Waarvoor wil een je afspraak?*
   Hoe wil je het gesprek?*
   E-mailadres*
   Privacy verklaring*
   Privacy verklaring*
   Privacy verklaring*