REVIEWS

VERKOOP BEOORDELING

Wij zijn blij met makelaar Martijn. Hij wist vanaf het eerste gesprek ons vertrouwen te winnen en dat heeft hij ook waargemaakt.

Als verkoper komt er veel op je af, Martijn heeft ons door het proces heen geleid en ons gevraagd en ongevraagd steeds geïnformeerd over de stand van zaken en vervolgstappen. Hoe vaak ik ook contact met hem opnam met vragen en opmerkingen, altijd heeft hij de tijd voor ons genomen en nooit heb ik bij hem het gevoel gehad dat ik een “lastige klant” was.

Voor mijn gevoel is de communicatie eerlijk en transparant geweest rondom de biedingen en heb ik steeds het gevoel gehad dat we de regie hadden in onze keuze hierin.

 

Ook wil ik makelaar Dion benoemen, die heeft de bezichtigingen en de communicatie daaromheen verzorgd. Heel fijn hoe we steeds de terugkoppeling mochten ontvangen in deze spannende periode.

10 rating
Mevr. Danielle Smits

Jordaanstroom 51

REACTIE MAKELAAR

"Beste Guido en Danielle, Hartelijk dank voor jullie fantastische recensie! Wij hebben de samenwerking met jullie ook als zeer plezierig ervaren en we hebben jullie op geen enkel moment ook maar enigszins als “lastige klanten” ervaren :) Heel veel plezier in jullie nieuwe huis! Warme groet, Martijn en Dion"

Privacy verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacyverklaring*
Privacy verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Ik heb interesse in*
Privacy verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oktober 2022

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

5 Oktober 2022

6 Oktober 2022

7 Oktober 2022

10 Oktober 2022

11 Oktober 2022

12 Oktober 2022

13 Oktober 2022

14 Oktober 2022

17 Oktober 2022

18 Oktober 2022

19 Oktober 2022

20 Oktober 2022

21 Oktober 2022

24 Oktober 2022

25 Oktober 2022

26 Oktober 2022

27 Oktober 2022

28 Oktober 2022

31 Oktober 2022

E-mailadres*
Privacy verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacy verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacy verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oktober 2022

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

5 Oktober 2022

6 Oktober 2022

7 Oktober 2022

10 Oktober 2022

11 Oktober 2022

12 Oktober 2022

13 Oktober 2022

14 Oktober 2022

17 Oktober 2022

18 Oktober 2022

19 Oktober 2022

20 Oktober 2022

21 Oktober 2022

24 Oktober 2022

25 Oktober 2022

26 Oktober 2022

27 Oktober 2022

28 Oktober 2022

31 Oktober 2022

Privacy verklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Waar wil je een afspraak voor?*

De aanmelding komt ten goede van : Jordaanstroom 51

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Hidden

Oktober 2022

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

5 Oktober 2022

6 Oktober 2022

7 Oktober 2022

10 Oktober 2022

11 Oktober 2022

12 Oktober 2022

13 Oktober 2022

14 Oktober 2022

17 Oktober 2022

18 Oktober 2022

19 Oktober 2022

20 Oktober 2022

21 Oktober 2022

24 Oktober 2022

25 Oktober 2022

26 Oktober 2022

27 Oktober 2022

28 Oktober 2022

31 Oktober 2022

*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.