2726 ST Zoetermeer

Disneystrook 50

€ 535.000 k.k.

Schieland Borsboom NVM Makelaars Wat worden mijn maandlasten?

Schieland Borsboom NVM Makelaars Verduurzamingsrapport

Omschrijving

Volledig vernieuwde 4-kamer splitlevel hoekwoning met garage

Een perfect afgewerkte en volledig vernieuwde 4-kamer splitlevel hoekwoning. De woning heeft een ruime garage en dubbele parkeerplaats op eigen terrein. Vrijwel de gehele woning is sinds 2023 door de huidige eigenaar met hulp van een professionele aannemer gerenoveerd. De woning is zeer gunstig gelegen aan de rand van Zoetermeer in de rustige en groene woonwijk "De Leyens" en beschikt over een uitgebouwde woonkamer, een ruime gecombineerde woon-eetkeuken,…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 535.000 kosten koper Hypotheek berekenen
 • Woonoppervlakte ca. 129 m2
 • Aantal slaapkamers 2
 • Bouwjaar 1979
Meer kenmerken

BEWONER(S) EN VRIENDEN AAN HET WOORD

"In 2022 ben ik eigenaar geworden van deze woning en heb toen gelijk met een professionele aannemer de woning vernieuwd en verbeterd met het oog om er vele jaren van te gaan genieten. Ik heb de woning vooral gekocht vanwege het vrije uitzicht de Meerpolder in, de ruimte en het uitzicht voor de woning, en de goede parkeergelegenheid (buiten en binnen) voor mijn hobby-op-vier-wielen. De garage is echt heel fijn en biedt meer ruimte dan je op het eerste gezicht ziet, vanwege een 'verborgen' extra ruimte die heel handig is voor spullen die je niet zo vaak nodig hebt, maar wel in huis kwijt wil. Ook kan in mijn hobby in de winter mooi binnen stallen, en dat was ook een grote wens. De keuken is de favoriete plek waar ik eigenlijk het meeste verblijf. Deze is erg ruim en licht, en biedt een leuk uitzicht de wijk in. M'n ochtendkoffie drink ik in de zomer altijd op het kleine balkon, in de zon. Ik moet regelmatig richting Den Haag en/of Schiphol en kan dat snel doen met de Randstadrail die op 7 min lopen ligt (Station de Leyens). Ook met de auto ben je zo op de A4 richting Leiden/Amsterdam/ Schiphol, of natuurlijk in Den Haag. Het huis is nu voor mij 'af' en toch verkoop ik het vanwege het simpele feit dat ik iemand tegen het lijf ben gelopen die ik nog leuker vind dan mijn huis, en we nu besloten hebben om in haar huis in Den Haag samen te gaan wonen. Een mooie ontwikkeling dus, maar dat betekent dat ik dus maar kort van m'n eigen woning heb kunnen genieten. Ik hoop op nieuwe bewoners die blij worden van alle energie die ik in het huis gestoken heb, maar er wellicht ook nog een eigen 'twist' aan willen geven. Dat kan heel makkelijk want ik heb het 'neutraal' laten opleveren, dus je kan er eenvoudig je eigen kleur en/of inrichting aan geven. Dat geldt ook voor de gecombineerde studeer-logeer kamer die eenvoudig weer terug gebracht kan worden naar de oorspronkelijke twee aparte slaapkamers als dat gewenst is."

- De bewoner

Vragen of even
binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact
op met Koen van Schooten

Open Woningwaarde Dag

Benieuwd naar de waarde van je huis? Maak gebruik van een gratis waardebepaling tijdens onze Open Woningwaarde Dag!

Tijdens de Open Woningwaarde Dag komen we langs om binnen 20 minuten de waarde van jouw huis te bepalen.

ONLINE ZOEKSERVICE

Door een gratis zoekprofiel aan te maken krijg je voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars direct in je mailbox, vaak al voordat het op Funda staat.

Aanmelden gratis Zoekservice

Volledig vernieuwde 4-kamer splitlevel hoekwoning met garage

Een perfect afgewerkte en volledig vernieuwde 4-kamer splitlevel hoekwoning. De woning heeft een ruime garage en dubbele parkeerplaats op eigen terrein. Vrijwel de gehele woning is sinds 2023 door de huidige eigenaar met hulp van een professionele aannemer gerenoveerd. De woning is zeer gunstig gelegen aan de rand van Zoetermeer in de rustige en groene woonwijk "De Leyens" en beschikt over een uitgebouwde woonkamer, een ruime gecombineerde woon-eetkeuken, 2 prima slaapkamers (eenvoudig weer terug te brengen naar 3), groot dakterras en een ruim 15 meter diepe achtertuin met middag- en avondzon.

HIGHLIGHTS

+ Ruime achtertuin op het westen met vrij uitzicht op de Meerpolder
+ Volledig gerenoveerd met een luxe en moderne afwerking
+ Lichte, speelse woning met volledig nieuw gestuukte muren en plafonds
+ Inpandige garage en eigen oprit voor 2 auto’s
+ Energielabel B
+ Uitstekende verbinding met Den Haag (Randstadrail) en Leiden / Schiphol / Amsterdam

BEGANE GROND
Goed onderhouden voortuin met oprit voor 2 auto’s op eigen terrein en toegang tot de garage. De garage is voorzien van een elektrische deur, biedt veel extra bergruimte en is voorzien van een uitstort wasbak en verwarming. Vanuit de entreehal is toegang tot de vernieuwde meterkast, de inpandige garage en de trapopgang naar het eerste niveau.

1e NIVEAU
De eerste trapopgang brengt je naar de uitgebouwde woonkamer van ca. 40 m². De ruimte is voorzien van vloerverwarming, gashaard (momenteel niet functioneel) en een brede schuifpui naar de diepe achtertuin op het westen. De afwerking van de woonkamer is uitstekend met o.a. nieuw gestuukte wanden en een nieuwe visgraat pvc-vloer. De achtertuin is voorzien van een elektrisch zonnescherm en een achterom.

2e NIVEAU
De tweede trapopgang komt uit in de ruime gecombineerde woon-eetkeuken. De keuken heeft een volledig nieuw ruim en luxe keukenblok en is voorzien van diverse nieuwe inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat, een Quooker kraan, een afzuiginstallatie, een koelkast, vriezer, een oven, een magnetron en een vaatwasser. Daarnaast is er ook een ruime proviand/voorraadkast. Deze keuken is de droom van iedere bourgondische keukenprins(es), met de hoeveelheid ruimte op het aanrecht en alle bergruimte in de kasten kan je hier werkelijk alles kwijt. Vanuit de keuken is er toegang tot het balkon aan de voorzijde (ochtendzon) van de woning en de tussenhal. In de tussenhal bevindt zich het separate volledig vernieuwde toilet en een trapopgang naar het 3e niveau.

3e NIVEAU
Op het 3e niveau is slaapkamer 1 gelegen aan de achterzijde van de woning, vanuit deze ruimte is er via een schuifpui toegang tot het grote dakterras op het westen. Voor extra ventilatie mogelijkheden heeft de bewoner een nieuw Velux kantel-kiepraam met hor geplaatst. Naast de slaapkamer ligt de ruime, volledige vernieuwde badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met regendouche en handdouche, badkamermeubel met dubbele wastafel en een wandcloset.

4e NIVEAU
Overloop met een vaste kast alwaar opstelling van de nieuwe cv-ketel, compleet vernieuwde mechanische ventilatie en de omvormer van de nieuw geplaatste zonnepanelen. Daarnaast een aparte wasruimte met wasmachineaansluiting en veel extra bergruimte. Extra handige bergruimte met luik voor toegang tot het dak. Slaapkamer 2, gelegen aan de voorzijde, met dubbele dakkapel. Deze kamer bestond oorspronkelijk uit 2 aparte slaapkamers en is door huidige eigenaar tot 1 grote studeer/slaapkamer gecombineerd. Dit is eenvoudig weer te herstellen naar twee aparte slaapkamers.

Oplevering in overleg / kan snel

Klinkt dit als jouw ideale thuis? Loop alvast in 3D door de woning om alle ruimtes te bekijken en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

PLUSPUNTEN
+ Parkeren 2 auto’s op eigen terrein
+ Inpandige garage met extra inpandige berging
+ Diepe tuin op het westen en uitzicht op de Meerpolder
+ Rustige en groene woonwijk
+ Winkelcentrum de Leyens op 5 fietsminuten
+ Volledige renovatie van woning met behulp van een professionele aannemer
+ Cv-ketel uit 2023
+ Schilderwerk binnen en buiten vernieuwd in 2023
+ 9 zonnepanelen
+ Vloerverwarming in de huiskamer, keuken en badkamer
+ Groot dakterras
+ Energielabel B
+ Nieuwe binnendeuren
+ Nieuwe elektra, stopcontacten, schakelaars en meterkast
+ Uitbreiding 3e en zelfs 4e slaapkamer eenvoudig te realiseren
+ Uitstekende verbinding met Den Haag via Randstadrail (7 min lopen), fiets of auto

Ouderdoms-, asbest en loodclausule zijn van toepassing

OMGEVING
Aan de rand van Zoetermeer met uitzicht op de Meerpolder. Benieuwd naar de omgeving? Bekijk alle voorzieningen onder het kopje ‘In de buurt’!

INTERESSE?
Dan nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag meer over deze woning en zorgen ervoor dat je overige stukken en algemene voorwaarden verkopend makelaar digitaal via jouw persoonlijke Move account kunt bekijken.

ONZE TIP
Aankopen? Schakel jouw eigen NVM-aankoopmakelaar in! De NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je veel tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda. De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.

(English version)
DESCRIPTION

Fully renovated 4-room split-level corner house with garage

A perfectly finished and fully renovated 4-room split-level corner house. The property has a spacious garage and double on-site parking. Almost the entire house has been renovated by the current owner with the help of a professional contractor since 2023. The house is very conveniently located on the outskirts of Zoetermeer in the quiet and green residential area "De Leyens" and features an expanded living room, a spacious combined living-dining kitchen, 2 excellent bedrooms (easily converted back to 3), large roof terrace and a spacious 15-metre deep backyard with afternoon and evening sun.

HIGHLIGHTS
+ Spacious west-facing back garden with unobstructed views of the Meerpolder
+ Fully renovated with luxurious and modern finishes
+ Bright, playful house with completely newly plastered walls and ceilings
+ Indoor garage and private driveway for 2 cars
+ Energy label B
+ Excellent connection to The Hague (Randstadrail) and Leiden / Schiphol / Amsterdam

GROUND FLOOR
Well-kept front garden with driveway for 2 cars on private property and access to the garage. The garage has an electric door, offers plenty of extra storage space and is equipped with a sink and heating. From the entrance hall is access to the updated meter cupboard, the indoor garage and the staircase to the first level.

1st LEVEL
The first staircase takes you to the expanded living room of approx. 40 m². The room has underfloor heating, gas fireplace (currently non-functional) and a wide sliding door to the deep west-facing back garden. The finishing of the living room is excellent, including newly plastered walls and a new herringbone PVC floor. The back garden is equipped with an electric awning and a back entrance.

2nd LEVEL
The second staircase leads into the spacious combined living-dining kitchen. The kitchen has a completely new spacious and luxurious kitchen unit and is equipped with several new built-in appliances such as an induction hob, a Quooker tap, an extractor, a fridge, freezer, an oven, a microwave and a dishwasher. There is also a spacious pantry. This kitchen is every gourmet kitchen prince's dream, with the amount of space on the countertop and all the storage space in the cabinets, you can really fit everything in here. From the kitchen, there is access to the front balcony (morning sun) of the house and the intermediate hall. The mezzanine hall contains the separate fully renovated toilet and a staircase to the 3rd level.

3rd LEVEL
On the 3rd level, bedroom 1 is located at the rear of the house, from this room there is access to the large roof terrace facing west via a sliding door. For extra ventilation possibilities, the resident has installed a new Velux tilt-turn window with mosquito net. Next to the bedroom is the spacious, fully renovated bathroom. The bathroom has a walk-in shower with rain shower and hand shower, bathroom unit with double washbasin and a wall closet.

4th level
Landing with a closet containing the new central heating boiler, completely renovated mechanical ventilation and the inverter of the newly installed solar panels. In addition, a separate laundry room with washing machine connection and lots of extra storage space. Extra handy storage space with hatch for access to the roof. Bedroom 2, located at the front, with double dormer window. This room originally consisted of 2 separate bedrooms and has been combined into 1 large study/bedroom by current owner. This can easily be restored to two separate bedrooms.

Delivery in consultation / can be done quickly

Does this sound like your ideal home? Walk through the house in 3D to view all rooms and make an appointment for a viewing soon!

PLUS POINTS
+ Parking 2 cars on private property
+ Indoor garage with extra storage room
+ Deep garden facing west and views of the Meerpolder
+ Quiet and green residential area
+ Shopping centre de Leyens at 5 cycling minutes
+ Complete renovation of house with the help of a professional contractor
+ Boiler from 2023
+ Paintwork inside and outside renewed in 2023
+ 9 solar panels
+ Underfloor heating in living room, kitchen and bathroom
+ Large roof terrace
+ Energy label B
+ New interior doors
+ New electricity, sockets, switches and meter cupboard
+ Extension 3rd and even 4th bedroom easy to realise
+ Excellent connection to The Hague by Randstadrail (7 min walk), bicycle or car
Age, asbestos and lead clause apply

SURROUNDINGS
At the edge of the city of Zoetermeer overlooking the Meerpolder. Curious about the surroundings? View all amenities under the heading 'Nearby'!

INTERESTED?
Then we invite you to contact us. We will gladly tell you more about this property and ensure that you can view other documents and general conditions of sale digitally via your personal Move account.

OUR TIP Buying?
Call in your own NVM buying broker! The NVM buying broker stands up for your interests and saves you a lot of time, money and worries. Addresses of fellow NVM estate agents can be found on Funda. The information provided has been carefully compiled but no rights can be derived from its accuracy. All information provided should be regarded as an invitation to make an offer or enter into negotiations.

Vragen of even
binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact
op met Koen van Schooten

Open Woningwaarde Dag

Benieuwd naar de waarde van je huis? Maak gebruik van een gratis waardebepaling tijdens onze Open Woningwaarde Dag!

Tijdens de Open Woningwaarde Dag komen we langs om binnen 20 minuten de waarde van jouw huis te bepalen.

ONLINE ZOEKSERVICE

Door een gratis zoekprofiel aan te maken krijg je voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars direct in je mailbox, vaak al voordat het op Funda staat.

Aanmelden gratis Zoekservice

Overdracht

 • Status Beschikbaar
 • Vraagprijs € 535.000,- kosten koper Hypotheek berekenen
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort object Hoekwoning
 • Soort woning Eengezinswoning
 • Bouwjaar 1979
 • Soort bouw Woonhuis
 • Ligging In woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte 129m2
 • Perceeloppervlakte 190m2
 • Inhoud 517m2
 • Aantal kamers 4 kamers
 • Aantal slaapkamers 2
 • Aantal woonlagen 4 woonlagen
 • Overige inpandige ruimte ca. 17m2

Energie & Installatie

 • Energielabel B
 • Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
 • Verwarming Cv ketel
 • Warm water Cv ketel
 • C.v.-ketel type Gas
 • C.v.-ketel bouwjaar 2023
 • Energie einddatum 2034-04-09

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein
 • Garage Inpandig

Dak

 • Soort dak Samengesteld dak

Overig

 • Onderhoud binnen Uitstekend
 • Onderhoud buiten Goed tot uitstekend
 • Permanente bewoning Ja
 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

 • Voorzieningen Mechanische ventilatie, zonnepanelen

Buitenruimte

 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin ca. 84m2
 • Ligging hoofdtuin West
 • Kwaliteit tuin Verzorgd

Kadastrale gegevens

 • Gemeente Zoetermeer
 • Sectie C
 • Eigendom Volle eigendom
 • Perceelnummer 2772
 • Perceeloppervlakte 190

Extra

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Disneystrook 50 het beste omschrijven.

De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Goede verbindingen met Den Haag, Leiden en Amsterdam
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Parkeren op eigen terrein en in garage
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Ruime eet-woon keuken
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Compleet vernieuwd en gemoderniseerd
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Veel opbergruimte
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Fijne lichtinval
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Vrij uitzicht
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Dichtbij OV
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Voldoende parkeergelegenheid
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Energiezuinig
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Kindvriendelijke buurt
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Groene omgeving
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Gezellige buren
De bewoner
 • Naam
  De bewoner
 • Opmerking
  Zonnige tuin

Burgerlijke staat

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd
 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Gezinnen met kinderen

Met kinderen
Zonder kinderen
Alleenstaand
 • Met kinderen
 • Zonder kinderen
 • Alleenstaand

Leeftijd buurtbewoners

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Bewoners in de straat

Man
Vrouw
 • Man
 • Vrouw

   Documenten

   Voor alle documenten van deze woning willen we je graag doorverwijzen naar Move.nl.

   Inloggen MOVE.NL move

   Aankoopmakelaar

   Hulp nodig bij de aankoop?
   Onze aankoopmakelaars helpen graag

   Aankoopmakelaar
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   "*" geeft vereiste velden aan

   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Ik heb interesse in(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Hidden
   Hidden
   Waar wil je een afspraak voor maken?(Vereist)

   Juli 2024

   Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1 2 3 4 5 6 7
   8 9 10 11 12 13 14
   15 16 17 18 19 20 21
   22 23 24 25 26 27 28
   29 30 31

   "*" geeft vereiste velden aan

   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Waar wil je een plek voor reserveren?
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Hidden
   Hidden
   Waar wil je een afspraak voor maken?(Vereist)

   Juli 2024

   Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1 2 3 4 5 6 7
   8 9 10 11 12 13 14
   15 16 17 18 19 20 21
   22 23 24 25 26 27 28
   29 30 31

   "*" geeft vereiste velden aan

   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Waar wil je een afspraak voor?*

   De aanmelding komt ten goede van : Disneystrook 50, Zoetermeer

   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Hidden
   Hidden

   Juli 2024

   Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1 2 3 4 5 6 7
   8 9 10 11 12 13 14
   15 16 17 18 19 20 21
   22 23 24 25 26 27 28
   29 30 31
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Adres te taxeren woning

   Soort woning
   Doel van taxatie

   Binnen welke periode moet de taxatie worden uitgevoerd?
   MM slash DD slash JJJJ
   MM slash DD slash JJJJ
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.