Omschrijving

HERENHUIS MET VIER WOONLAGEN BIJ WINKELCENTRUM EN OV, EIGEN INPANDIGE DUBBELE GARAGE IN DE ONDERBOUW, VIER SLAAPKAMERS PLUS 30m2 GROTE KAMER IN SOUTTERAIN, ZONNIGE TUIN EN DRIE DAKTERRASSEN.

*English version below*

Bij het verlaten van de voordeur staat u op het autovrije Jhr. Carel Sternplein om de hoek van het winkelcentrum De Julianabaan. Hier vindt u veel leuke winkels, heerlijk eten en allerlei producten en diensten op het gebied van sport, gezondheid, schoonheid en tal…

Lees meer

Kenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 775.000 kosten koper Hypotheek berekenen
 • Woonoppervlakte ca. 219 m2
 • Aantal slaapkamers 4
 • Bouwjaar 2002
Meer kenmerken

BEWONER(S) EN VRIENDEN AAN HET WOORD

"Geweldige locatie, licht en veel ruimte. Dat zouden de woorden zijn om ons huis te omschrijven. Het is een fantastisch familiehuis met genoeg ruimte voor iedereen. Het leven is makkelijk op het Jhr Carel Sternplein, supermarkten en allerlei soorten winkels zijn vlak voor ons. Maar als je meer van straatmarkten houdt, is er een op zaterdagochtend in het centrum van oud Voorburg. Het openbaar vervoer is 2 minuten lopen,inclusief een directe buslijn naar het strand! Wat doet uw gezin graag? Ik wed dat je iets kunt vinden op loopafstand: sporthal Forum kwadraat (zwembad, judo, basketbal, fitness...), dansschool, Little Gym voor de allerkleinsten, Haenen muziekschool, Forum Sport, voetbalclub enzovoort. Maar als je zin hebt om naar het centrum van Den Haag te gaan, ben je er in no-time. Al met al een groot huis in een autovrije straat waar onze kinderen veilig spelen, zelfstandig en maak vrienden. De kers op de taart is het heerlijke boven terras om te chillen in de zomerdagen bij zonsondergang."

- Regis

Vragen of even
binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact
op met Marlies Kuling

OPEN TAXATIE DAG

Benieuwd naar de waarde van je huis? Maak gebruik van een gratis waardebepaling tijdens onze Open Taxatie Dagen!

Iedere zaterdag van de maand komen we langs om binnen 20 minuten de waarde van jouw huis te bepalen.

ONLINE ZOEKSERVICE

Door een gratis zoekprofiel aan te maken krijg je voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars direct in je mailbox, vaak al voordat het op Funda staat.

Aanmelden gratis Zoekservice

HERENHUIS MET VIER WOONLAGEN BIJ WINKELCENTRUM EN OV, EIGEN INPANDIGE DUBBELE GARAGE IN DE ONDERBOUW, VIER SLAAPKAMERS PLUS 30m2 GROTE KAMER IN SOUTTERAIN, ZONNIGE TUIN EN DRIE DAKTERRASSEN.

*English version below*

Bij het verlaten van de voordeur staat u op het autovrije Jhr. Carel Sternplein om de hoek van het winkelcentrum De Julianabaan. Hier vindt u veel leuke winkels, heerlijk eten en allerlei producten en diensten op het gebied van sport, gezondheid, schoonheid en tal van andere zaken. Voorts kenmerkt de locatie zich door uitstekende openbaar vervoersmogelijkheden (bus 23, tram 2 en OV-knooppunt Laan van NOI) en bereikt u binnen enkele autominuten diverse uitvalswegen (A4 Den Haag - Amsterdam/Rotterdam, A12 Den Haag - Utrecht, A13 Den Haag - Rotterdam).

PERSONAL NOTE
Geweldige locatie, licht en veel ruimte. Dat zouden de woorden zijn om ons huis te omschrijven. Het is een fantastisch familiehuis met genoeg ruimte voor iedereen. Het leven is makkelijk op het Jhr Carel Sternplein, supermarkten en allerlei soorten winkels zijn vlak voor ons. Maar als je meer van straatmarkten houdt, is er een op zaterdagochtend in het centrum van oud Voorburg. Het openbaar vervoer is 2 minuten lopen,inclusief een directe buslijn naar het strand! Wat doet uw gezin graag? Ik wed dat je iets kunt vinden op loopafstand: sporthal Forum kwadraat (zwembad, judo, basketbal, fitness...), dansschool, Little Gym voor de allerkleinsten, Haenen muziekschool, Forum Sport, voetbalclub enzovoort. Maar als je zin hebt om naar het centrum van Den Haag te gaan, ben je er in no-time. Al met al een groot huis in een autovrije straat waar onze kinderen veilig spelen, zelfstandig en maak vrienden. De kers op de taart is het heerlijke boven terras om te chillen in de zomerdagen bij zonsondergang.

INDELING

BEGANE GROND
Entree middels zonnig portaal, trap naar de verhoogde parterre.

PARTERRE
Hal met meterkast; gang met toilet met luxe inrichting en trap naar de 1e etage; aan de voorzijde gelegen woonkeuken met luxe en complete inrichting waar onder composiet werkblad, koelkast, vriezer, grote model combi-oven, 5-pits gasfornuis; schouwmodel afzuigkap; vaatwasser en quooker; aan de voorzijde gelegen balkon met ochtendzon; royale en lichte living met schuifpui naar het zonnige terras van 28 m² met aangrenzende tuin van 58 m².

SOUTTERAIN
Souterrain:
Royale verwarmde kelder van ca. 30 m² met vaste wastafel, deze ruimte kan voor vele doeleinden gebruikt worden zoals, kantoor, speelkamer, slaapkamer etc. Deze kamer is heeft veel licht door de vele spotjes in het plafond. Er is een doorloop naar de dubbele garage met elektrische kanteldeur en vaste loopdeur. De garage is vanaf de Van Tuyll van Serooskerkenstraat met de auto bereikbaar middels een ondergrondse doorgang. Tevens is daar de gemeenschappelijke containerruimte voor huisvuil.

EERSTE VERDIEPING
L-vormige overloop met toilet met luxe inrichting; aan de voorzijde gelegen hoofdslaapkamer en badkamer en suite met luxe inrichting waar onder ligbad, tweetal wastafels met spiegelkast, toilet en handdoekradiator; aan de achterzijde gelegen tweetal slaapkamers van goed formaat met toegang tot het balkon; tweede badkamer met luxe inrichting waar onder douche en vaste wastafel.

TWEEDE VERDIEPING
Overloop; aan de voorzijde gelegen royale kamer welke geschikt is voor een multifunctioneel gebruik; royale berging met opstelplaats cv-combiketel, mechanische ventilatie en aansluitingen voor wasmachine en droger; royaal en zonnig dakterras van ca. 25 m².

TUIN
De tuin is te betreden via de trap van het eerste dakterras en is ca. 11 meter diep en 5.30 breed.

VERENIGING VAN EIGENAREN
De woning maakt onderdeel uit van de zeer actieve Vereniging van Eigenaren ’s-Gravenloo waarbij onder meer het volledige buitenonderhoud tot de VvE behoort.
- 1/10e aandeel VvE woonhuizen
- 261/4.441e aandeel VvE gehele VvE

DE PLUSPUNTEN VAN HET HUIS

+ Vier ruime slaapkamers
+ Royale verwarmde kelder met wateraansluiting en lichtintrede
+ Drie terrassen met een totale oppervlak van ca. 68m2
+ Zonnige achtertuin
+ Twee badkamers
+ Drie toiletten
+ Dubbele inpandige garage welk plaats biedt aan twee auto's(ca.40m2) met mogelijkheid tot elektrische laadpaal
+ Nabij Winkelcentrum Julianabaan
+ Nabij openbaar vervoer
+ Volledig voorzien van fraaie parketvloer
+ Volledig voorzien van glad gestuukte wanden
+ Alle vertrekken voorzien van ethernetaansluiting
+ Keuken voorzien van vloerverwarming
+ Voorzien van 11 zonnepanelen met een maximale opbrengst van 2884 kWh op jaarbasis
+ Voorzien van uitgebreide elektrische installatie
+ Luxe nieuwe keuken geplaatst in 2014 door Dekkers Keukencentrum te Rijswijk
+ Sanitair van Philippe Starck en Villeroy & Boch
+ Energielabel A

DE (TECHNISCHE) DETAILS VAN HET HUIS
o Bouwjaar: ca. 2002
o Eigen grond
o Woonoppervlakte: ca. 219 m2
o Inhoud ca. 813 m3
o Geheel v.v. isolerende beglazing
o Nefit Proline HCR24 CW 4
o Zonnepanelen
o Dit woonhuis bestaat uit appartementsrechten
o VvE is actief
o Bijdrage VvE 2021 : € 212,-- Bijdrage VvE 2022: € 269,06 per maand
o het woonhuis maakt onderdeel uit van het appartementencomplex VvE Jonkheer Carel Sternplein
o Oplevering kan snel

BIJLAGEN
(op te vragen bij de verkopende NVM makelaar)
o Plattegrond
o Kadastrale kaart
o Vragenlijst
o Energielabel
o Stukken VVE
o Lijst van Zaken
o Algemene Voorwaarden verkopende makelaar

--------------------------

INTERESSE IN DIT HUIS? MAAK DAN SNEL EEN AFSPRAAK!
Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Wij plannen graag een moment voor u in voor de bezichtiging van dit huis. Onze makelaar staat voor u klaar bij de woning en kan u alles vertellen over dit huis, terwijl u rondkijkt. En natuurlijk kunt u al uw vragen stellen. Zien we u binnenkort?

ONZE TIP
Schakel hierbij direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u veel tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.

De gegeven informatie is met zorgvuldigheid opgesteld, aan de juistheid kunnen echter geen rechten worden ontleend. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een aanbod of om in onderhandeling te treden.
TOWNHOUSE WITH FOUR LEVELS NEAR SHOPPING CENTER AND PUBLIC TRANSPORT, DOUBLE GARAGE IN THE BASEMENT, FOUR BEDROOMS PLUS 30m2 LARGE ROOM IN THE BASEMENT, SUNNY GARDEN AND THREE ROOF TERRACES.

When you leave the front door you are on the car-free Jhr. Carel Sternplein, around the corner from the De Julianabaan shopping center. Here you will find many shops, delicious food and all kinds of products and services in the field of sports, health, beauty and many other things. The location is also characterized by excellent public transport options (bus 23, tram 2 and public transport interchange Laan van NOI) and you can reach various roads within a few minutes by car (A4 The Hague - Amsterdam/Rotterdam, A12 The Hague - Utrecht, A13 The Hague - Rotterdam).

PERSONAL NOTE
Great location, light and lots of space. Those would be the words to describe our home. It is a fantastic family home with enough space for everyone. Life is easy at Jhr Carel Sternplein, supermarkets and all kinds of shops are right in front of us. But if you're more into street markets, there's one on Saturday mornings in the center of old Voorburg. Public transport is a 2 minute walk, including a direct bus line to the beach! What does your family like to do? I bet you can find something within walking distance: Forum squared sports hall (swimming pool, judo, basketball, fitness...), dance school, Little Gym for the little ones, Haenen music school, Forum Sport, football club and so on. But if you feel like going to the center of The Hague, you'll be there in no time. All in all, a large house in a car-free street where our children play safely, independently and make friends. The icing on the cake is the lovely upstairs terrace for chilling out in the summer days at sunset.

LAY-OUT

GROUND FLOOR
Entrance through a sunny portal, stairs to the raised ground floor.

PARTERRE
Hall with the cupboard; corridor with toilet with luxurious furnishings and stairs to the 1st floor; kitchen located at the front with luxurious and complete furnishings including composite worktop, refrigerator, freezer, large model combi oven, 5-burner gas stove; chimney hood model; dishwasher and quooker; balcony at the front with morning sun; spacious and bright living room with sliding doors to the sunny terrace of 28 m² with adjacent garden of 58 m².

BASEMENT

Spacious heated cellar of approx. 30 m² with washbasin, this space can be used for many purposes such as an office, playroom, bedroom, etc. This room has a lot of light due to the many spotlights in the ceiling. There is a passage to the double garage with electric up-and-over door and fixed wicket door. The garage is accessible by car from Van Tuyll van Serooskerkenstraat through an underground passage. There is also a communal container area for household waste.

FIRST FLOOR
L-shaped landing that has access to the toilet with luxurious furnishings; located at the front is the master bedroom and bathroom en suite with luxurious furnishings including a bath, two washbasins with mirror cabinet, toilet and towel radiator; two good-sized bedrooms at the rear with access to the balcony; second bathroom with luxurious furnishings including a shower and washbasin.

SECOND FLOOR
Landing; spacious room located at the front which is suitable for multifunctional use; spacious storage room with central heating system, mechanical ventilation and connections for washing machine and dryer; spacious and sunny roof terrace of approx. 25 m².

GARDEN
The garden can be entered via the stairs of the first roof terrace and is approximately 11 meters deep and 5.30 wide.

OWNERS' ASSOCIATION
The house is part of the very active Owners' Association 's-Gravenloo, which includes the complete outdoor maintenance of the VvE.
The VvE has a thorough maintenance plan and sufficient reservations for its implementation.
- 1/10th share VvE residential houses
- 261/4.441st share VvE entire VvE

THE ADVANTAGES OF THE HOUSE

+ Four spacious bedrooms
+ Spacious heated basement with water connection and light entrance
+ Three terraces with a total surface of approx. 68m2
+ Sunny backyard
+ Two bathrooms
+ Three toilets
+ Double indoor garage which can accommodate two cars (approx.40m2) with the option of an electric charging station
+ Near shopping center Julianabaan
+ Near public transport
+ Fully equipped with a beautiful parquet floor
+ Fully equipped with plastered walls
+ All rooms equipped with Ethernet connection
+ Kitchen with floor heating
+ Equipped with 11 solar panels with a maximum yield of 2884 kWh on an annual basis
+ Equipped with extensive electrical installation
+ Luxurious kitchen installed in 2014 by Dekkers Keukencentrum in Rijswijk
+ Sanitary facilities by Philippe Starck and Villeroy & Boch
+ Energy label A

THE (TECHNICAL) DETAILS OF THE HOUSE
o Year of construction: approx. 2002
o Own land
o Living area: approx. 219 m2
o Volume approx. 813 m3
o Fully equipped with double glazing
o Nefit Proline HCR24 CW 4
o Solar
o This house consists of apartment rights
o Owners Association is active
o Contribution Owners Association € 212, -
oh the house is part of the apartment HOA Esquire Carel Star Plaza
o Delivery can quickly

ATTACHMENTS
( can be requested from the selling NVM estate agent)
o Floor plan
o Cadastral map
o Questionnaires
o Energy label
o Owners' Association documents
o List of Items
o General Terms and Conditions of the selling estate agent

-------------------- ------

INTERESTED IN THIS HOUSE? MAKE AN APPOINTMENT QUICKLY!
Personal attention is our top priority. We are happy to schedule a moment for you to view this house. Our real estate agent is waiting for you at the house and can tell you everything about this house, while you look around. And of course you can ask all your questions. Will we see you soon?

OUR TIP
Immediately engage your own NVM purchasing broker. Your NVM purchase broker stands up for your interests and saves you a lot of time, money and worries. You can find addresses of fellow NVM purchasing brokers on Funda.

Vragen of even
binnenkijken?

Neem vrijblijvend contact
op met Marlies Kuling

OPEN TAXATIE DAG

Benieuwd naar de waarde van je huis? Maak gebruik van een gratis waardebepaling tijdens onze Open Taxatie Dagen!

Iedere zaterdag van de maand komen we langs om binnen 20 minuten de waarde van jouw huis te bepalen.

ONLINE ZOEKSERVICE

Door een gratis zoekprofiel aan te maken krijg je voortaan ál het nieuwe huizenaanbod van álle makelaars direct in je mailbox, vaak al voordat het op Funda staat.

Aanmelden gratis Zoekservice

Overdracht

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 775.000,- kosten koper Hypotheek berekenen
 • Aanvaarding In overleg

Bouwvorm

 • Soort object Tussenwoning
 • Soort woning Herenhuis
 • Bouwjaar 2002
 • Soort bouw Woonhuis
 • Ligging Aan rustige weg, in centrum, in woonwijk, beschutte ligging

Indeling

 • Woonoppervlakte 219m2
 • Inhoud 813m2
 • Aantal kamers 5 kamers
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal badkamers 2 badkamers
 • Badkamervoorzieningen Douche, wastafel, ligbad, toilet, wastafel
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Overige inpandige ruimte ca. 39m2

Energie & Installatie

 • Energielabel A
 • Isolatie Dubbel glas
 • Verwarming Cv ketel
 • Warm water Cv ketel
 • C.v.-ketel type Gas
 • C.v.-ketel bouwjaar 2014
 • Energie einddatum 2026-12-27

Parkeergelegenheid

 • Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeergarage
 • Garage Inpandig, parkeerkelder

Dak

 • Soort dak Plat dak

Overig

 • Onderhoud binnen Goed
 • Onderhoud buiten Goed
 • Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd
 • Permanente bewoning Ja
 • Huidig gebruik Woonruimte
 • Huidige bestemming Woonruimte

Voorzieningen

 • Voorzieningen Mechanische ventilatie

Buitenruimte

 • Kwaliteit tuin Verzorgd

Kadastrale gegevens

 • Gemeente Voorburg
 • Sectie E
 • Eigendom Volle eigendom
 • Perceelnummer 9123
 • Index 8

Extra

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Jhr. Carel Sternplein 37 het beste omschrijven.

Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  ruim (4 niveaus)
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  dubbele inpandige privé parkeerplaatsen met toegang tot de woning
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  heel dicht bij winkels
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  Fijne lichtinval
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  Veel opbergruimte
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  Voldoende parkeergelegenheid
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  Dichtbij OV
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  Energiezuinig
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  Kindvriendelijke buurt
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  Gezellige buren
Regis
 • Naam
  Regis
 • Opmerking
  Zonnige tuin

Burgerlijke staat

Gehuwd
Ongehuwd
Gescheiden
Verweduwd
 • Gehuwd
 • Ongehuwd
 • Gescheiden
 • Verweduwd

Leeftijd in gemeente

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Gezinnen met kinderen

Met kinderen
Zonder kinderen
Alleenstaand
 • Met kinderen
 • Zonder kinderen
 • Alleenstaand

Leeftijd buurtbewoners

0 - 15 jaar
15 - 25 jaar
25-45 jaar
45 - 65 jaar
65+ jaar
 • 0 - 15 jaar
 • 15 - 25 jaar
 • 25 - 45 jaar
 • 45 - 65 jaar
 • 65+ jaar

Bewoners in de straat

Man
Vrouw
 • Man
 • Vrouw

   Documenten

   Voor alle documenten van deze woning willen we je graag doorverwijzen naar Move.nl.

   Inloggen MOVE.NL move

   Aankoopmakelaar

   Hulp nodig bij de aankoop?
   Onze aankoopmakelaars helpen graag

   Aankoopmakelaar

   "*" geeft vereiste velden aan

   Privacy verklaring*
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Privacyverklaring(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Privacyverklaring*

   "*" geeft vereiste velden aan

   Privacy verklaring*
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Ik heb interesse in*
   Privacy verklaring*
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Februari 2023

   Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28

   8 Februari 2023

   9 Februari 2023

   10 Februari 2023

   11 Februari 2023

   13 Februari 2023

   14 Februari 2023

   15 Februari 2023

   16 Februari 2023

   17 Februari 2023

   18 Februari 2023

   20 Februari 2023

   21 Februari 2023

   22 Februari 2023

   23 Februari 2023

   24 Februari 2023

   25 Februari 2023

   27 Februari 2023

   28 Februari 2023

   "*" geeft vereiste velden aan

   E-mailadres*
   Privacy verklaring*
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Privacy verklaring*
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Privacy verklaring*
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Februari 2023

   Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28

   8 Februari 2023

   9 Februari 2023

   10 Februari 2023

   11 Februari 2023

   13 Februari 2023

   14 Februari 2023

   15 Februari 2023

   16 Februari 2023

   17 Februari 2023

   18 Februari 2023

   20 Februari 2023

   21 Februari 2023

   22 Februari 2023

   23 Februari 2023

   24 Februari 2023

   25 Februari 2023

   27 Februari 2023

   28 Februari 2023

   "*" geeft vereiste velden aan

   Privacy verklaring*
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Waar wil je een afspraak voor?*

   De aanmelding komt ten goede van : Jhr. Carel Sternplein 37, Voorburg

   *
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   Privacyverklaring*
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
   Hidden
   Hidden

   Februari 2023

   Ma Di Wo Do Vr Za Zo
   1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28

   8 Februari 2023

   9 Februari 2023

   10 Februari 2023

   11 Februari 2023

   13 Februari 2023

   14 Februari 2023

   15 Februari 2023

   16 Februari 2023

   17 Februari 2023

   18 Februari 2023

   20 Februari 2023

   21 Februari 2023

   22 Februari 2023

   23 Februari 2023

   24 Februari 2023

   25 Februari 2023

   27 Februari 2023

   28 Februari 2023

   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

   "*" geeft vereiste velden aan

   *
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.