Mijn favorieten

Waardebepaling

WAT IS MIJN HUIS WAARD?

Bent u benieuwd naar wat uw woning waard is? Daar helpen wij u graag bij! Dit kan op verschillende manieren:
 

Bereken de waarde direct online (gratis)

Simpel en snel weten wat uw huis waard is? Maak dan gebruik van onze online waardecalculator en ontvang de geschatte waarde van uw huis direct in uw mailbox.


 

 


Boek een Open Taxatie Dag bij u thuis (gratis)

Is uw huis meer dan een online algoritme en wilt u een vakkundige visie op de waarde? Reserveer dan een plekje tijdens één van onze Open Taxatie Dagen. Tijdens een kort bezoek zien wij uw huis, combineren dit met de actuele prijsontwikkeling en marktsituatie in uw buurt en geven u een indicatie van de marktwaarde van uw huis op dit moment. Vrijblijvend natuurlijk. Want wat u ook gaat doen met de waarde; doe er uw voordeel mee! Boek een Verkoopadvies bij u thuis (gratis)

Heeft u plannen om uw huis te verkopen, maar wilt u eerst weten wat de verkoop- of overwaarde is? Boek dan een Verkoopadvies met één van onze makelaars. Samen loopt u het huis door, bespreekt u wat uw plannen en wensen zijn en maakt de makelaar een op maat gemaakt verkoopadvies met waardebepaling voor u. Vrijblijvend natuurlijk, u beslist zelf wat u met dit advies doet.

Laat een taxatierapport maken

Voor de financiering van een huis, een verbouwing of het oversluiten van uw hypotheek heeft u een professioneel taxatierapport nodig. Zowel u als uw geldverstrekker moeten op de inhoud van een taxatierapport kunnen bouwen. U heeft dan een, vaak NWWI-goedgekeurde, taxatie nodig. Onze beëdigde en gecertificeerde taxateurs staan garant voor een realistische taxatie, gebaseerd op objectiviteit en deskundigheid.

 

(Let op: een online waardecalculator, Open Taxatie Dag, waardebepaling, waardeverklaring of Verkoopadvies is géén taxatie).
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring