NIEUWBOUW

Start verkoop Wonen in Buyten Fase 3

Na de succesvolle verkoop van fase 1 & 2 is de derde en tevens laatste fase van Wonen In Buyten, bestaande uit 24 twee-onder-één-kapwoningen, van start gegaan! 🏡

De inschrijftermijn loopt tot maandag 27 september 2021 12:00 uur voor het woningtype Buytengaarde. De inschrijfperiode voor woningtypes Buytenhof en Buytentwist loopt tot donderdag 7 oktober 2021 12:00 uur.

INTERESSE TONEN

Wonen in Buyten

ZO'N PLEK WAAR HET LIJKT
OF DE RANDSTAD NIET BESTAAT

BEN JE AL GOED VOORBEREID?

Bent u klaar om direct actie te ondernemen zodra de verkoop van de woningen van start gaat? Oftewel; weet u wat uw financiële mogelijkheden zijn? Ja? Dat is mooi, want dan kunt u gelijk schakelen. Nee? Dan is het tijd voor actie!

Maak vandaag nog een afspraak met onze hypotheekshopadviseur en krijg een onafhankelijk advies over de mogelijkheden m.b.t. het afsluiten van een hypotheek waarmee u direct kunt aantonen wat uw leencapaciteit is.

Hypotheekadvies

HEB JE EEN KOOPHUIS?

VRAAG ALVAST EEN GRATIS WAARDEBEPALING AAN

Voor het beste (financieel) advies telt de waarde van jouw huis ook mee. Het is dan ook verstandig om alvast een afspraak te maken voor een vrijblijvende waardebepaling en desgewenst een vrijblijvend verkoopadvies. Met de actuele marktwaarde van jouw huis weet je namelijk precies waar je staat.

Gratis Waardebepaling

IK HEB INTERESSE IN WONEN IN BUYTEN

Privacy verklaring*
Privacy verklaring*
Privacyverklaring*
*
Privacyverklaring*
*
Privacy verklaring*
Ik heb interesse in*
Privacy verklaring*

Stap 1 van 3 - Reden afspraak

Waarvoor wil een je afspraak?*
Hoe wil je het gesprek?*
E-mailadres*
Privacy verklaring*
Privacy verklaring*
Privacy verklaring*