Mijn favorieten

Aankoopmakelaar

EEN HUIS KOPEN DOET U NIET ZOMAAR

U heeft uw droomhuis eindelijk gevonden! Maar hoe wordt dit úw huis? Hoe onderscheidt u zich van andere kapers op de kust? Hoeveel moet u bieden? Is het huis bouwkundig eigenlijk wel in orde? Hoe zit het met de erfdienstbaarheden? De omgeving, de wijk, de buren?  Wat zijn uw (financiële) risico’s en mogelijkheden? HELP!Een aankoopmakelaar kan in deze hectische huizenmarkt veel voor u betekenen. Terwijl u verliefd wordt op het huis, zetten wij alles op alles om uw kansen te maximaliseren. Tegelijkertijd houden wij het hoofd koel; wij willen niet dat u een kat in de zak koopt.

Wat mag u van ons als aankoopmakelaar verwachten;

HYPOTHEEKADVIES
Een goed begin is het halve werk. Als u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn, kunt u in een aankoopproces snel schakelen en dat werkt absoluut in uw voordeel. Als u dit nog niet in kaart heeft gebracht, maken wij desgewenst een afspraak voor u voor een geheel vrijblijvend, maar duidelijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben goede contacten met veel hypotheekadviseurs. Ook kunt u terecht bij één van onze eigen hypotheekshops, waardoor de lijnen nog korter zijn en de onderhandelingen nog strakker door ons gevoerd kunnen worden. Aan u de keuze.

BEZICHTIGINGEN
Wij plannen de bezichtigingen met u in en gaan met u mee. Wij informeren u over onze bevindingen met betrekking tot de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau, de positieve en minder positieve punten van het huis en de omgeving, de mogelijkheden en onmogelijkheden van het huis en zien hierbij niets over het hoofd.

EXTRA ONDERZOEK
Om u goed te kunnen adviseren omtrent de reële waarde van het huis doen wij nader onderzoek naar de bouwkundige en de (publiek- en privaatrechtelijke) juridisch aspecten van het huis. Denk hierbij aan; kadastraal onderzoek, bodemgesteldheid, bestemmingsplannen, erfdienstbaarheden, financiële situatie van de Vereniging van Eigenaren, de tijd dat het huis te koop staat, vergelijkbare huizen, enzovoort. Door onze gestroomlijnde organisatie, hoeft u hier nooit lang op te wachten.

BOUWKUNDIGE KEURING
Wij adviseren u of het verstandig is om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Tijdens de uitgebreide (visuele) bouwtechnische keuring wordt het huis nauwkeurig én onafhankelijk door een gespecialiseerde bouwkundige beoordeeld. Het bouwkundig rapport geeft een concreet en helder beeld van de staat van het huis en daarnaast een raming van eventuele herstelkosten op korte en lange termijn.

WAARDEADVIES
Als we alle belangrijke zaken in kaart hebben gebracht, krijgt u inzicht in de reële en actuele waarde van het huis. Met de kennis over uw mogelijkheden en het waarde-advies starten we met onderhandelen.

PROFESSIONEEL ONDERHANDELEN
Onderhandelen is ons vak; wij weten als geen ander waar wij rekening mee moeten houden tijdens dit spannende proces. Ons streven is simpel; het huis voor u aankopen tegen de laagst mogelijke, reële prijs en met de voor u beste voorwaarden. Tijdens het gehele proces wordt u uitvoerig betrokken en geïnformeerd over de voortgang van de onderhandelingen.

KOOPOVEREENKOMST
Yes, het is gelukt!!! Als de onderhandelingen zijn geslaagd en u het huis gaat kopen, wordt er door de verkopende partij een schriftelijke koopovereenkomst opgesteld. Alle (mondeling) gemaakte afspraken worden vastgelegd in deze schriftelijk koopovereenkomst: o.a. de koopprijs, datum levering, ontbindende voorwaarden voor financiering, de drie dagen bedenktijd, eventuele ontbindende voorwaarden voor het bouwtechnisch onderzoek, notaris, bankgarantie, etc. Het is erg belangrijk, dat de afspraken die gemaakt zijn, goed worden vastgelegd in deze schriftelijke koopovereenkomst. Om hier zeker van te zijn, controleren wij de overeenkomst nauwkeurig en corrigeren deze indien nodig. Wij nemen de koopovereenkomst uitvoerig met u door, voordat u deze ondertekent.?

TAXATIERAPPORT
Omdat wij uw adviseur zijn voor de aankoop van het huis, mogen wij geen taxatierapport opstellen voor de financieringsaanvraag van het huis. Dit taxatierapport moet door een onafhankelijke taxateur worden opgesteld. Wij kunnen u wel adviseren omtrent een goede en onafhankelijke taxateur, die voor u tegen een gunstig tarief een taxatierapport opmaakt voor uw financieringsaanvraag.

NOTARIS
Wij adviseren u ten aanzien van een goede kwaliteitsnotaris in de omgeving.

INSPECTIE
Het is bijna zover! Voordat we naar de notaris gaan, inspecteren wij samen met u en de verkopers het huis. Dit gebeurt om te kijken of het huis wordt overgedragen, zoals is afgesproken. Wij weten precies waar wij op moet letten bij de oplevering van het huis en zullen u gedurende de inspectie van het huis met raad en daad bijstaan.

NOTARIËLE LEVERING
Na de inspectie gaat u naar de notaris voor de ondertekening van de notariële akte van levering. Wij controleren deze leveringsakte en de nota van afrekening. De leveringsakte wordt dan door u, de notaris en de verkopende partij (of diens gevolmachtigde) ondertekend. Na het tekenen van deze leveringsakte ontvangt u van de verkoper de sleutels van uw nieuwe huis. GEFELICITEERD!

KLANTENSERVICE
Ook na de overdracht kunt u met uw vragen bij ons terecht. Wij zijn namelijk pas tevreden, als u dat bent.

 

LUKT HET MAAR NIET MET VINDEN VAN UW DROOMHUIS?
SCHAKEL WILLEM IN!

Wilt u verhuizen, maar lukt het maar niet om in deze hectische markt uw droomhuis te pakken te krijgen? Willem helpt u met zoeken, vinden & kopen! Bekijk wat Willem allemaal voor u kan doen.

DIT VINDEN ONZE KLANTEN
“Wij zijn zeer tevreden over onze aankoopmakelaar, er is ons deskundig geadviseerd waarbij naar voren kwam dat er goed inzicht in de markt was. De wijze waarop het biedproces moest worden aangevlogen om tot een goed resultaat te komen was zeer professioneel.”


“Het kantoor ontving ons altijd even prettig en gastvrij. De bereikbaarheid is goed en de administratieve afhandeling correct. Prima resultaat geboekt. Dankzij onze aankoopmakelaar hebben we een schitterend huis voor een mooi prijs gekocht. Bedankt!”
 

“Schieland Borsboom  heeft voor mij goede zaken gedaan. Omdat zij vakkundig de aankoop van mijn huis heeft gedaan, door goede marktkennis en knap onderhandelen. Daarbij geen zaken over het hoofd gezien en mede door haar aanbeveling bij de Hypotheekshop in Zoetermeer heb ik een goede hypotheek kunnen krijgen waar ik mij gerust bij voel. Al met al heel tevreden.”
 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring