Mijn favorieten


Aankoop


WANT EEN HUIS KOPEN, DOET U NIET ZOMAAR. 

U heeft uw droomhuis eindelijk gevonden! Maar hoe wordt dit úw huis? Wat is een realistische prijs?
Is het huis bouwkundig wel in orde? Hoe zit het met de erfdienstbaarheden? De omgeving, de wijk, de buren?  Wat zijn uw (financiële) risico’s en mogelijkheden? En wat is de beste onderhandelingsstrategie?


Een huis kopen in de huidige woningmarkt is best lastig. Als u ons inschakelt om uw droomhuis aan te kopen, beloven wij u dat wij u volledig ontzorgen en onze kosten dubbel en dwars terugverdienen. 
Als aankoopmakelaar behartigen wij uitsluitend úw belangen als koper en begeleiden wij u in dit proces net zo lang totdat u tevreden bent.


U bent verliefd op het huis, wij niet. Wij houden ons hoofd koel en ons hart warm en loodsen u professioneel en succesvol door het aankoopproces heen.HYPOTHEEKADVIES
Een goed begin is het halve werk. Als u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn, kunt u in een aankoopproces snel schakelen en dat werkt in uw voordeel. Als u dit nog niet in kaart heeft gebracht, maken wij desgewenst een afspraak voor u voor een geheel vrijblijvend, maar duidelijk en onafhankelijk hypotheekadvies. Wij hebben goede contacten met veel hypotheekadviseurs. Ook kunt u terecht bij onze eigen hypotheekshop, waarbij de lijnen nog korter zijn en de onderhandelingen nog strakker door ons gevoerd kunnen worden. U maakt zelf de keuze.

BEZICHTIGINGEN
Wij plannen, in overleg met u, de bezichtigingen en gaan tijdens de bezichtigingen met u mee. Wij zullen u hierbij informeren over onze bevindingen met betrekking tot de staat van onderhoud, het afwerkingsniveau, de positieve en minder positieve punten van het huis en
de omgeving, de mogelijkheden en onmogelijkheden van het huis en zien hierbij niets over het hoofd.

EXTRA ONDERZOEK
Om u goed te kunnen adviseren omtrent de reële waarde van het huis doen wij nader onderzoek naar de bouwkundige en de (publiek- en privaatrechtelijke) juridisch aspecten van het huis. Denk hierbij aan; kadastraal onderzoek, bodemgesteldheid, bestemmingsplannen,
erfdienstbaarheden, financiële situatie van de Vereniging van Eigenaren, de tijd dat het huis te koop staat, referentiehuizen, enzovoort. Door onze gestroomlijnde organisatie, hoeft u hier gelukkig niet lang op te wachten.

WAARDEADVIES
Als we alle belangrijke zaken in kaart hebben gebracht, geven wij u inzicht  in  de reële en actuele waarde van het huis. Met de kennis over uw mogelijkheden en het waarde-advies, starten we met onderhandelen.

PROFESSIONEEL ONDERHANDELEN
Onderhandelen is ons vak; wij weten als geen ander waar wij rekening mee moeten houden tijdens dit spannende proces. Ons streven is om het huis voor u aan te kopen tegen de laagst mogelijke, reële prijs en tegen de voor u beste voorwaarden. Voor en tijdens de onderhandelingen, staan wij nauw met u in contact en wordt u door ons tijdens het gehele proces uitvoerig geïnformeerd over de voortgang van de onderhandelingen. Zo blijft u volledig op de hoogte en betrokken.

BOUWKUNDIGE KEURING
Wij adviseren u inzake het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring. Tijdens de uitgebreide (visuele) bouwtechnische keuring wordt het huis nauwkeurig én onafhankelijk door een gespecialiseerde bouwkundige beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft een concreet en helder beeld van de staat van het huis en daarnaast een raming van eventuele herstelkosten op korte en lange termijn. De foto’s maken het rapport compleet. De rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en derhalve door alle financiële instellingen geaccepteerd. U krijgt dit rapport digitaal toegezonden, of indien gewenst, ontvangt u deze per post.

TAXATIERAPPORT
Wij zijn betrokken als uw adviseur voor de aankoop van het huis en mogen om deze reden geen taxatierapport opstellen voor de financieringsaanvraag van het huis. Dit taxatierapport dient door een onafhankelijke makelaar/taxateur te worden opgesteld. Wij kunnen u
wel adviseren omtrent een goede en onafhankelijke taxateur/makelaar, die voor u tegen een gunstig tarief een taxatierapport opmaakt voor uw financieringsaanvraag. De kosten van een taxatierapport betaalt u aan de betreffende taxateur en zijn dus niet inbegrepen bij de kosten
van onze aankoopservice.

KOOPOVEREENKOMST
Als de onderhandelingen zijn geslaagd en u het huis gaat kopen, wordt er door de verkopende partij een schriftelijke koopovereenkomst opgesteld. Alle (mondeling) gemaakte afspraken worden vastgelegd in deze schriftelijk koopovereenkomst: o.a. de koopprijs, datum
levering, ontbindende voorwaarden voor financiering, de drie dagen bedenktijd, eventuele ontbindende voorwaarden voor het bouwtechnisch onderzoek, notaris, bankgarantie, etc. Het is erg belangrijk, dat de afspraken die gemaakt zijn, op de juiste wijze worden vastgelegd in deze schriftelijke koopovereenkomst. Om hier zeker van te zijn, controleren wij de overeenkomst nauwkeurig en corrigeren deze, indien nodig. Wij nemen de koopovereenkomst uitvoerig met u door, alvorens u deze ondertekent.

NOTARIS
Wij adviseren u ten aanzien van een goede kwaliteitsnotaris in de omgeving.

INSPECTIE
Voorafgaand aan de notariële levering inspecteren wij samen met u en de verkopers het huis. Dit gebeurt om te kijken of het huis wordt overgedragen, zoals is afgesproken. Wij weten precies waar wij op moet letten bij de oplevering van het huis en zullen gedurende de inspectie van het huis u met raad en daad bijstaan.

NOTARIËLE LEVERING
Na de inspectie gaat u naar de notaris voor de ondertekening van de notariële akte van levering. Wij zullen deze leveringsakte, alsmede de nota van afrekening controleren. Deze leveringsakte wordt dan door u, in aanwezigheid van ons, de notaris en de verkopende partij (of diens gevolmachtigde) ondertekend. Na het tekenen van deze leveringsakte ontvangt u van de verkoper de sleutels van uw nieuwe huis. Ook bij deze laatste stap zijn wij uw adviseur en woordvoerder.

KLANTENSERVICE
Ook na de overdracht kunt u met uw vragen bij ons terecht. Wij zijn namelijk pas tevreden, als u dat bent. DIT VINDEN ONZE KLANTEN
“Wij zijn zeer tevreden over onze aankoopmakelaar, er is ons deskundig geadviseerd waarbij naar voren kwam dat er goed inzicht in de markt was. De wijze waarop het biedproces moest worden aangevlogen om tot een goed resultaat te komen was zeer professioneel.”


“Het kantoor ontving ons altijd even prettig en gastvrij. De bereikbaarheid is goed en de administratieve afhandeling correct. Prima resultaat geboekt. Dankzij onze aankoopmakelaar hebben we een schitterend huis voor een mooi prijs gekocht. Bedankt!”

 

“Ik zou deze makelaar zeer waarschijnlijk aanbevelen bij vrienden of familie. Het contact was van het begin prettig en kwam deskundig over, goede begeleiding en alles snel geregeld.”
 

“De makelaar heeft voor ons onderhandeld en is met een lager bod uitgekomen dan dat ik in eerste instantie in gedachte had. Het scheelde genoeg om zijn eigen kosten eruit te halen. Daarnaast had hij nog tips voor de verkoop van mijn eigen huis wat ook geld op leverde.”
 

“Mijn makelaar heeft voor mij goede zaken gedaan. Omdat zij vakkundig de aankoop van mijn huis heeft gedaan, door goede marktkennis en knap onderhandelen. Daarbij geen zaken over het hoofd gezien en mede door haar aanbeveling bij de Hypotheekshop in Zoetermeer heb ik een goede hypotheek kunnen krijgen waar ik mij gerust bij voel. Al met al heel tevreden.”


  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring