Mijn favorieten

Taxatie Zoetermeer

Door een taxatie uit te voeren weet u wat de huidige marktwaarde van uw woning in Zoetermeer is. Onmisbaar wanneer u uw woning zo snel mogelijk wilt verkopen. Uiteraard wilt u niet dat uw woning te lang in de verkoop blijft staan omdat de vraagprijs te hoog is. Maar om nu te weinig te ontvangen, is ook niet de bedoeling. De NVM-taxateur van Schieland Borsboom levert u graag een betrouwbaar en objectief taxatierapport zodat uw huis binnen no time verkocht is.


Dit heeft de NVM-taxateur nodig om een goede taxatie in Zoetermeer uit te voeren

Op afgesproken tijdstip komt de NVM-taxateur bij u langs om de taxatie uit te voeren. Om dit in gang te kunnen zetten heeft hij het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de tekeningen van de woning nodig. Heeft u deze documenten overhandigd? Dan kan de taxatie in Zoetermeer of omgeving beginnen. Hierbij letten we op de volgende punten:

  • Inhoud en oppervlakte
  • Functionele indeling
  • Constructie
  • Isolatie
  • Ligging en omgeving
  • Marktsituatie
  • Bestemmingsplan
  • Onderhoud

De gegevens worden verwerkt in een taxatierapport, welke u kunt gebruiken voor het aanvragen van bijvoorbeeld een hypotheek. Maar ook voor het aanvragen van een verbouwing kunt u het taxatierapport gebruiken.


Wat is mijn huis waard?

Wist u dat u binnen enkele stappen zelf antwoord geeft op de vraag ‘wat is mijn huis op dit moment ongeveer waard?’ Wij hebben namelijk een handige tool ontwikkeld die u het verlossende antwoord geeft. Uiteraard komen wij graag bij u langs in Zoetermeer om een gratis waardebepaling uit te voeren voordat u een taxatierapport laat opstellen. Het enige wat u hoeft te doen is even te bellen naar 010-3110011.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring