Mijn favorieten

Medewerkers


 

Schieland Borsboom

Kees-Jan Borsboom
Kees-Jan Borsboom
K-RMT
'HET HOOFD KOEL & HET HART WARM'

Als 7-jarige nam ik de telefoon al op voor het makelaarskantoor van mijn ouders, wanneer deze naar onze huistelefoon stond doorgeschakeld. Het kantoor groeide, en ik ook.....
Ik heb de kans gekregen om met een enorme ´drive´ en een geweldig team in vrij korte tijd dit kantoor uit te bouwen tot het best presterende makelaarskantoor van Zoetermeer. En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels zijn wij actief in o.a. Den Haag / Haaglanden, Lansingerland, Delft en Rotterdam / Rijnmond. Samen met onze Hypotheekshop, werken we met een gedreven team van 34 professionals aan de meest optimale belangenbehartiging van onze opdrachtgevers.
‘Mijn drive´ is ‘onze drive’ geworden en deze gaat onverminderd voort. Iedere dag weer met grote passie!
Cees Borsboom
Cees Borsboom
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Schieland Borsboom NVM Makelaars is in 1980 gestart aan de Oranjelaan in Zoetermeer.

Oprichter en eigenaar C.J. Borsboom sr. is meer dan 45 jaar werkzaam in het onroerend goed. Hij is beëdigd als makelaar-taxateur en tevens gekwalificeerd als onteigeningsdeskundige. Inmiddels geniet Cees van zijn welverdiende pensioen, maar kan het niet laten om met zijn jarenlange ervaring en onverminderde actuele deskundigheid ons team met raad en daad bij te staan. Dank daarvoor Cees!
Willemijn van der Lubbe
Willemijn van der Lubbe
NVM Makelaar-Taxateur RMT
'IK DENK GRAAG MET U MEE'

Na mijn HEAO-opleiding Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven heb ik 2 jaar bij een klein makelaarskantoor in Rotterdam-Hillegersberg gewerkt, om in 1997 te worden overgehaald door mijn schoonvader om in Zoetermeer te komen werken. Inmiddels kun je stellen dat ik zo’n beetje bij het meubilair ben gaan horen en heb ik het kantoor van 3 makelaars en 1 secretaresse zien groeien naar wat het nu geworden is.

In 2003 heb ik mijn vaktest behaald en als Register Makelaar-Taxateur heb ik sindsdien vele taxatierapporten opgemaakt. Ook ligt mijn interesse in de verkoop van nieuwbouwwoningen, hiervan heb ik er ook vele verkocht. Hier zijn ook grote veranderingen merkbaar geweest. Van een tijd waarin mensen in de rij stonden om “om het even welk” bouwnummer te kunnen bemachtigen en alleen de kleur tegels in de badkamer konden uitkiezen, zie je nu een verschuiving naar nieuwbouwwoningen die bijna op maat gemaakt worden. Het is iedere keer weer super gaaf om dat kale stuk bouwterrein te zien veranderen in een prachtige woonwijk!
In de makelaardij is geen dag hetzelfde, je kunt ’s ochtends naar kantoor gaan met het idee een rustige agenda te hebben, terwijl je een uurtje later één en al hectiek beleeft!
Sander van Koppen
Sander van Koppen
K-RMT
'ALLE AANDACHT VOOR MIJN KLANT'

Ik ben sinds december 2005 werkzaam in de makelaardij en sinds 2011 werkzaam bij Schieland Borsboom, kantoor Zoetermeer. Hiervoor heb ik 5,5 jaar bij een NVM kantoor gewerkt in Voorburg echter ben ik in de omgeving van Zoetermeer opgegroeid en ik vind het dan ook heerlijk om in deze regio werkzaam te zijn.

Of men nu voor het eerst een woning verkoopt of aankoopt, of dat men al vaker met dit bijltje heeft gehakt; verkopen en aankopen van een woning blijkt toch een spannende aangelegenheid, waarin emoties vaak een grote rol spelen en waar nogal wat tijd en energie voor de betrokkenen in gaat zitten. Als makelaar ben ik mij daar goed van bewust en probeer ik mij zo goed als mogelijk in te leven in mijn opdrachtgevers om van daaruit persoonlijk, maar ook professioneel te handelen en te ontzorgen.

Het is een bijzondere en interessante woningmarkt op dit moment en ik ben dan ook van mening dat de makelaar van nú meer dan ooit een "niets te wensen over te laten" dienstverlening aan dient te bieden, gecombineerd met een oprechte betrokkenheid.

Om een klant van A tot Z te mogen begeleiden in het traject geeft mij enorm veel voldoening, zeker wanneer de klanten uiteindelijk tevreden het notariskantoor verlaten. De flinke dosis afwisseling die dit alles voor mij met zich meebrengt, maakt dat ik mijn werk zo ontzettend graag doe.
Michel van Ierschot
Michel van Ierschot
K-RMT
'NO NONSENSE, 100% INZET'

Sinds april 2008 ben ik werkzaam bij Schieland Borsboom NVM Makelaars. Een gedreven en gezellig familiebedrijf.
Makelaardij is een breed vak; van aankopen, verkopen tot de communicatie met opdrachtgevers en kandidaten. Élke dag is anders, dat maakt het werk zo leuk. Het geeft me iedere keer weer een flinke boost als het me tóch weer lukt om de juiste match te vinden.
Herman Bouman
Herman Bouman
NVM Makelaar-Taxateur RMT
'DON'T DREAM OF SUCCES, WORK FOR IT'

Na mijn militaire dienst ben ik gaan werken op een architectenbureau in Rotterdam. Maar de hele dag achter de tekentafel staan had ik snel gezien. Zodoende ben ik de opleiding makelaardij gaan volgen en na het behalen van mijn diploma heb ik in 1996 de overstap gemaakt naar de makelaardij. Nu vele jaren later doe ik dit nog steeds met veel plezier. Ik ben niet voor niets makelaar: ik vind niets leuker dan kopers begeleiden met het zoeken en vinden van een nieuw thuis en verkopers ontzorgen met de verkoop van hun 'oude' thuis.

Denkt u na over verhuizen? Ik kom met plezier bij u langs!
Marco Kreukniet
Marco Kreukniet
K-RMT
'ZAKEN DOEN IS SAMENWERKEN'

Een maand nadat mijn 'volwassen leven' begonnen was, kreeg ik een aanbod om in de makelaardij te gaan werken. Inmiddels ben ik alweer wat jaren verder en heb ik geen moment spijt gehad, dat ik hierop ben ingegaan. Elke dag is anders en elke dag ontmoet je nieuwe mensen, allemaal met een andere (sociale) achtergrond. Iedere keer moet je jezelf aanpassen naar de situatie waarin jouw klant verkeert en dat gaat simpelweg niet vervelen.

Na een aantal jaren bij mijn eerste werkgever wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en ben ik begonnen bij Schieland Borsboom. Ook hiervan heb ik nog geen moment spijt. Het is een hechte groep mensen, wat het samenwerken heel prettig maakt. Daarnaast ligt het kwaliteitsniveau hoger dan ik gewend was. Een prachtige kans om mijzelf en hopelijk ook het team naar een nòg hoger niveau te krijgen!
Anita Middendorp
Anita Middendorp
K-RMT
'HET GEHEIM VAN SUCCES IS EERLIJKHEID'

Als jong meisje was mijn droom om politieagent te worden, hoe anders kan je carriere lopen! Na diverse banen in binnen en buitenland ben ik ruim 25 jaar geleden bij een kleinschalig makelaarskantoor in het Westland terecht gekomen in de binnendienst. Omdat ik het belangrijk vond om de mensen aan de telefoon ook de in en outs van de te koop staande woningen te kunnen vertellen ben ik kennis gaan maken met onze opdrachtgevers en heb ik gevraagd om hun woning te mogen bekijken. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd dat ik van het vak ben gaan houden en mijn opleiding tot K-RMT ben gaan doen. Nog leuker vind ik het om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte woning. Mijn motto is: een woning moet passen als een warme jas in de winter. Of dit nu de eerste of de laatste woning is. Ook in de Leidse regio ben ik jarenlang actief geweest op het gebied van aan- en verkoop.
In mijn vrije tijd sta ik graag ik de keuken of ga ik fotograferen. Ook trek ik vaak mijn hardloopschoenen aan, deze inspanning is echt mijn ontspanning. Ik ben momenteel aan het trainen voor de marathon, het bereiken van de finish geeft hetzelfde gevoel als het sluiten van een mooie transactie waarbij meerdere partijen tevreden zijn. En daar doen we het voor!

Graag maak ik kennis met u om te kijken hoe wij samen op een geslaagde manier de finish kunnen halen met een geslaagde transactie.
Stephanie de Raadt
Stephanie de Raadt
K-RMT
'SERVICE IS VOOR MIJ VANZELFSPREKEND'

Na mijn HBO studie wilde ik zo snel mogelijk aan de slag en ben ik in 2013 begonnen met een binnendienstfunctie in de makelaardij. Ik merkte dat mijn hart sneller ging kloppen van het helpen van klanten bij de aan- of verkoop van hun woning en ben mijn K-RMT diploma gaan halen. Als makelaar kan ik de service en deskundigheid bieden waar een klant om vraagt. Met veel enthousiasme sta ik iedere dag voor mijn klanten klaar en ga door het vuur voor ze. Servicegericht werken staat hoog op mijn prioriteitenlijst.
Naast mijn veelzijdige baan, sport en boks ik graag, duik ik regelmatig in de Nederlandse en buitenlandse wateren en ga ik erop uit met mijn vriend of vriendinnen.

Mag ik u helpen bij het vinden of verkopen van uw huis?
Willem van Herk
Willem van Herk
K-RMT
'DOELBEWUST MAAR NOOIT OVERHAAST'

Het gezegde luidt dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden. Dit geldt zowel voor het makelaarsvak zelf, als de wijze waarop ik mijn loopbaan begonnen ben. Na de nodige omzwervingen heb ik als woningmakelaar het vak gevonden dat daadwerkelijk bij mij past. Wat de woningmakelaardij voor mij zo interessant maakt, is dat men opereert op het kruispunt waar mensen en vastgoed samenkomen.
Door de benodigde specialistische kennis is een goede makelaar van grote toegevoegde waarde bij de aan- en verkoop van een woning. De woning is voor de meeste mensen hun meest persoonlijke, maar bovendien hun kostbaarste bezit. Een goede opbrengst bij verkoop en dit met de juiste voorwaarden is mijn doel, maar dit begint allemaal bij wederzijds vertrouwen en begrip.
Alexander de Ranitz
Alexander de Ranitz
A-RMT
'UW THUIS IS MIJN PASSIE'

Van jongs af aan wilde ik al makelaar worden. Studie, stage, bijbanen alles was gericht op de makelaardij. Na mijn studie ben ik echter gestart in het bankwezen als MKB adviseur en daarna als salestrainer. Het vak makelaardij bleef mij echter al die tijd achtervolgen. Ik merkte dat ik vlinders in mijn buik kreeg als ik met familie en vrienden over onroerend goed praatte, maar ook hoeveel ik het vak miste. Ik wilde weer dagelijks in contact komen met mensen en het over mijn passie voor architectuur en huizen te hebben. Hoe mooi is het dan om van je “hobby” je werk te maken. En Schieland Borsboom biedt mij die mogelijkheid.

Eén van de onderscheidene pluspunten van ons kantoor, bovenop de pluspunten die mijn collega’s hebben omschreven, vind ik dat we niet de standaard wijkmakelaar zijn, maar juist regionaal breed werken. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld een groot netwerk van potentiële kopers, die wij kunnen aanspreken op het moment dat wij voor u uw huis gaan verkopen. En in deze bizarre tijd is het een fijn gevoel om te weten dat een kantoor als Schieland Borsboom alles in het werk stelt om de juiste koper te vinden voor uw huis.

Als makelaar zal ik u persoonlijk, passievol, vol positieve energie, eerlijk, maar ook resultaatgericht door het vuur gaan om tot die juiste match te komen!
Sylvia Becht
Sylvia Becht
K-RMT
'EEN GLIMLACH OPENT DEUREN'

Op een prettige manier een belangrijke gebeurtenis als de aan- of verkoop van uw woning begeleiden. Het luisteren naar uw wensen en samen tot een mooi eindresultaat komen.
Dáár krijg ik energie van en ik ben pas tevreden als u dat ook bent. De meeste waardering ervaar ik wanneer klanten mij achteraf aanbevelen bij familie, vrienden of kennissen.

Misschien voel ik mij daarom wel zo thuis bij Schieland Borsboom. Bij ons ligt de lat net iets hoger en daar voel ik mij prettig bij.
Een uitdaging niet uit de weg gaan, maar er juist op af stappen. Samen met mijn fijne collega’s vormen wij een team dat ‘als een huis’ klaar staat voor onze klanten.
Elke Kuijf
Elke Kuijf
Vastgoedadviseur
'TEAMWORK MAKES THE DREAM WORK'

Vroeger droomde ik ervan om later binnenhuisarchitect te worden. Dichtbij die droom heb ik mijn geluk gevonden in de huizenmarkt. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring op gedaan in de financiële dienstverlening en vastgoedmarkt. Mijn overtuiging is dat elke klant aandacht verdient door goed te luisteren naar de behoefte en wensen, dan kan ik succesvol zijn in wat ik doe. Het mooiste van het vak vind ik dan ook 'het ontmoeten van vele mensen, ieder met een eigen verhaal'.. Dit is wat mijn werk bij Schieland Borsboom elke dag weer een feestje maakt!

Naast dit geweldige vak zijn er nog genoeg leuke dingen in het leven waar ik mijn energie uit haal, zoals mijn passie voor muziek, tennis en bovenal het maken van mooie herinneringen met mijn liefdevolle vrienden en/of mijn familie.

Bent u op zoek naar een gepassioneerde makelaar die haar hoofd koel houd en het hart warm, dan hoop ik snel kennis met u te maken!
Nick Oorschot
Nick Oorschot
Assistent Makelaar
'GOED GEZEGD IS MOOI, GOED GEDAAN NOG BETER'

Na mijn eerste contact met de makelaarswereld wist ik dat ik dat ook wilde. Toen ik mijn diploma had behaald van de middelbare school twijfelde ik dus geen moment en begon ik met de studie makelaar/taxateur. Het grote voordeel van deze studie is dat ik hiernaast iedere dag de kans krijg om te leren en ervaring op te doen in een team van ervaren makelaars. Voor mij is dit de ideale leeromgeving met veel verantwoordelijkheid en veel leermomenten. Naast het leren van het vak leer je bij Schieland Borsboom ook echt hard te werken, met veel aandacht en begrip voor de klant. Op z’n Rotterdams gezegd: “Niet lullen, maar poetsen”. Deze mentaliteit past perfect bij mij als geboren en getogen Rotterdammer. Ik hoop dat dit makelaarskantoor net zo goed bij u past als bij mij.
Charel Pley
Charel Pley
Assistent Makelaar
'ALS DE KANS NIET AANKLOPT, BOUW EEN DEUR'

Na in diverse sectoren commerciële ervaring te hebben opgedaan, ben ik begonnen in de makelaarswereld. De diversiteit en de mogelijkheid om iemand te helpen aan een ideale woning is dan ook wat mij aanspreekt. Momenteel volg ik de opleiding tot makelaar, zodat ik in de toekomst ingeschakeld kan worden om de verkoop van A tot Z te verzorgen. Ik heb een mooie kans gekregen bij Schieland Borsboom Makelaars als assistent makelaar waarbij ik dagelijks mezelf kan ontwikkelen in een zeer hecht team. Daarnaast ben ik dagelijks bezig met het leveren van kwaliteit, persoonlijke aandacht en begrip voor de klant. Ik hoop dat Schieland Borsboom net zo goed bij u past als bij mij.
Hakim Tahiri
Hakim Tahiri
Assistent Makelaar
'NIETS IS ONMOGELIJK'

Na vele jaren in de horeca werkzaam geweest te zijn, heb ik de keuze gemaakt om makelaar te worden. Nu ik mijn opleidingen heb afgerond en in de makelaardij werk, merk ik dat er veel raakvlakken zijn met de horeca. Het mensenwerk is wat als een rode draad door het werk loopt en dat vind ik zo mooi en past bij mij. Iedere dag is anders en leerzaam.
Werken bij Schieland Borsboom is voor mij werken in een hecht team en samen zorgen dat we onze klanten blij maken met het vinden of verkopen van hun huis.
Marlies Kuling
Marlies Kuling
Assistent Makelaar
'MENSEN & HUIZEN SAMENBRENGEN IS MIJN DOEL'

Contact hebben met mensen is mijn grootste passie en ze met elkaar in contact brengen mijn grootste uitdaging. Dit kan ik helemaal kwijt in mijn job bij Schieland Borsboom Makelaars. Ik werk met heel veel plezier met mijn gedreven collega’s en krijg enorme energie van onze relaties. Het verkopen of kopen van een huis doe je op basis van vertrouwen. Met mijn collega’s bieden wij onze relaties vertrouwen door onze jarenlange expertise en ervaring. En door goed te luisteren, begeleid ik onze klanten graag tot het gewenste resultaat.
Ivo Pagen
Ivo Pagen
Manager Verhuur
'ENERGIEK & BETROKKEN'

Tijdens mijn studie vastgoed en makelaardij ben ik in aanraking gekomen met de verschillende facetten van de vastgoedwereld. Een wereld die mij altijd al heeft aangesproken.

Na een zijstap bij een VvE-beheerkantoor ben ik terecht gekomen bij de makelaar waarvan ik al jaren de borden op ramen van de huizen zie hangen; Schieland Borsboom. Als geboren en getogen ( ;-) ) Zoetermeerder ken ik de huizen en wijken goed. Dit komt van pas in mijn dagelijkse werkzaamheden. En waar beter te beginnen dan in de binnendienst en mijn theoretische kennis stap-voor-stap om te zetten naar praktijkkennis! Waar ik vastloop word ik ondersteund door de kundige collega’s. Met dit topteam en de aanwezige kennis, heb ik er alle vertrouwen in dat ik mezelf kan ontwikkelen tot een uitstekende makelaar.
Naast mijn interesse voor de makelaardij, ben ik vaak te vinden in Snowworld om te snowboarden of breng ik tijd door met vrienden en/of familie.

Samen met mijn collega’s sta ik graag voor u klaar om u te helpen aan uw droomwoning.
Jason van Rooijen
Jason van Rooijen
Commerciële binnendienst
'IN DE KERN VAN MOEILIJKHEDEN, SCHUILEN MOGELIJKHEDEN'

"Als je toch van plan bent om na te denken, denk dan in elk geval groot." Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest in een klantcontactcenter. Sinds de middelbare school ben ik geïnteresseerd geweest in de makelaardij, nu ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Schieland Borsboom. Het contact met de mensen vind ik fantastisch en de variatie in werkomgeving en opdrachten ideaal, elke dag is anders. Samen met mijn collega's, zowel de makelaars als de binnendienstmedewerkers, werken wij hard voor het beste resultaat voor u!
Campbell Baarh
Campbell Baarh
Commerciële binnendienst
Mijn eerste kennismaking met Schieland Borsboom was tijdens mijn stageperiode in 2013. Deze stageperiode is mij zo goed bevallen, dat ik hier zelfs twee keer stage heb gelopen. Na deze stageperiode kreeg ik de kans om hier te blijven werken.

Tegenwoordig ben ik hier fulltime aan de slag. De afwisseling in het werk en de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.
Sharon Olthoff- van Lith
Sharon Olthoff- van Lith
Medewerker Backoffice
'EEN LEUKE BAAN IS HET HALVE WERK'

Als medewerkster Backoffice versterk ik een enthousiast en gemotiveerd team. De werkdagen op kantoor zijn innoverend, leerzaam en gezellig. Naast mijn werk, geniet ik met een hoofdletter G van de dagen met mijn familie en vrienden, het ondernemen van leuke dingen en het samenzijn met mijn dierbaren. Ik probeer alles uit het leven te halen wat erin zit! Daarnaast is fotografie een hele grote hobby van mij, waar ik actief mee bezig ben. Momenteel mag ik van het grote geluk spreken dat ik zwanger ben van een tweeling en ga ik binnenkort Schieland Borsboom even verlaten, genieten van mijn verlof en zorg dragen voor mijn kindjes.
Kelly van Roon
Kelly van Roon
Medewerker Backoffice
'DE SLEUTEL TOT UW WOONDROOM'

Na een leuke tijd te hebben gehad in de horeca- en evenementenbranche ben ik op zoek gegaan naar een baan met meer vastigheid en regelmaat. En dat heb ik gevonden bij Schieland Borsboom Makelaars! Op aanbeveling van mijn zus, die hier een leerzame en leuk stage heeft gelopen, heb ik hier gesolliciteerd. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet; er is geen dag hetzelfde en elke dag leer ik iets bij. Ik hou ervan om elke dag druk aan het werk te zijn, stil zitten is voor mij geen optie. De informele sfeer binnen dit kantoor spreekt mij enorm aan. In mijn vrije tijd help ik mijn partner in zijn bedrijf in de licht, geluid en podium techniek. Ik ontwerp promotiemateriaal voor de evenement en help met het op- en afbouwen van de shows. Dit is een leuke afwisseling met het werken op kantoor.
Susan Koetsier-Arkema
Susan Koetsier-Arkema
Medewerker Backoffice
'EEN WARM HART VOOR UW GROOTSTE GOED'

Tijdens mijn eerste jaar als binnendienst medewerker bij een grote conceptmakelaar heb ik mijn diploma assistent-makelaar behaald, nu ARMT. Elk jaar mag ik hiervoor mijn kennis bijspijkeren tijdens de jaarlijkse hercertificeringsdagen. Sinds die tijd is bij mij het stukje 'houden van de makelaardij' beginnen te groeien. Op dit moment geniet ik zo van de dynamiek tussen makelaar, verkoper/aankoper en binnendienst medewerker. Je bent elke dag bezig om alles voor de klant te regelen, van het regelen van de fotograaf tot het inplannen van de datum voor overdracht. Bij Schieland Borsboom NVM Makelaars voel ik mij dan ook prima op mijn plekje achter de schermen om deze taken te verzorgen.
Naast mijn werk ben ik veel te vinden op de school van mijn kinderen en sta ik geregeld langs de lijn om ze aan te moedigen.
Shirley van Wijk- Krullaars
Shirley van Wijk- Krullaars
Office Manager
Na jarenlang in de modebranche werkzaam te zijn geweest, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de kans om op een makelaarskantoor te werken, vanwege mijn commerciële instelling. Omdat het zo goed beviel, heb ik in het eerste jaar mijn diploma assistent-makelaar behaald. Ondertussen ben ik alweer 14,5 jaar werkzaam in de makelaardij en is iedere dag weer opnieuw een uitdaging en is geen dag hetzelfde. Het helpen van alle verschillende klanten, de verschillende werkzaamheden en de verantwoording als office manager binnendienst is mij op het lijf geschreven. Ik ga nog iedere dag met groot plezier naar mijn werk.

Shirley van Wijk-Krullaars
Steve Schutte
Steve Schutte
Marketing Manager
'ALWAYS DELIVER MORE THAN EXPECTED'

Nooit te oud om te leren! Voor zover ik mij kan herinneren ben ik verbonden met marketing. Je kan het bijna een hobby gaan noemen. En dan voelt het niet meer als werk. Heerlijk!

Na een aantal jaren in de commerciële wereld te hebben gewerkt ben ik als creatief projectmanager bij een reclamebureau aan de slag gegaan. Hier is mijn passie voor marketing en uitgebreide kennis over dit mooie vak ontstaan. In de functie van Manager Marketing & Sales kon ik mij helemaal uitleven om oplossingen voor een ultieme klantbeleving te bedenken en te realiseren.

15 Jaar later was het dan tijd om de switch te maken. Op zoek naar een bedrijf dat op zoek is naar mij. Goodbye reclamebureau, Hello Schieland Borsboom!

Hoe gaaf, dat ik hier in mijn eigen woonplaats Zoetermeer, mijn ervaring op het gebied van zowel off- als online marketing kan inzetten om de dienstverlening voor u als klant nog beter te maken én me te verdiepen in hoe de makelaar van de toekomst u optimaal van dienst kan zijn.
Hans Prins
Hans Prins
Erkend Hypothecair Planner
'ONAFHANKELIJKE HOOGSTAANDE DIENSTVERLENING'

Na 3 jaar in de makelaardij gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1992 werkzaam in de financiële dienstverlening. Eerst via een landelijke keten, daarna via een groot assurantiekantoor in Den Haag. Na mijn werk bij een klein hypotheek- en verzekeringskantoor in Voorschoten, ben ik sinds januari 2010 werkzaam als vestigingsmanager en financieel adviseur bij de Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Dit is een financieel advieskantoor op het gebied van hypotheken.
Als Erkend Hypothecair Planner inventariseer ik graag uw huidige financiële situatie in de breedste zin van het woord en geef u dan een deskundig advies, welke past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Graag ben ik u van dienst voor een begrijpelijk advies in hypotheken en meer……….

Hans Prins
John van Overloop
John van Overloop
Erkend Financieel Adviseur
'ONAFHANKELIJKE HOOGSTAANDE DIENSTVERLENING'

Na 27 jaar in het bankwezen te hebben gewerkt, eerst als Hypotheekspecialist en daarna als Private Banker, heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Als erkend Hypotheek- en financieel adviseur ben ik hier een warm bad terecht gekomen met goede en leuke collega’s!

Ik ben een relatiemanager pur sang. Het klantbelang staat bij mij altijd centraal. Openheid en eerlijkheid staan hierbij wat mij betreft voorop. Wederzijds vertrouwen is voor mij de basis waar alles op draait. Ik voel me graag betrokken bij de klant en ben gedreven om kwaliteit te leveren.

Qua persoonlijkheid ben ik sociaal en rustig en hou ik mij bezig met zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Daarnaast zet ik graag een portie humor in. Ik probeer altijd die klik te zoeken als basis van een ontspannen en prettige samenwerking met mijn klanten. Met natuurlijk als doel dat alles uiteindelijk resulteert in het advies waar mijn klanten blij van worden.

U begrijpt het; bent u op zoek naar goed (financieel) advies, dan bent u bij mij aan het goede adres!
Corrine van der Eijk
Corrine van der Eijk
Commercieel medewerker
'ONAFHANKELIJKE HOOGSTAANDE DIENSTVERLENING'

In 2004 ben ik in de hypotheekbranche terecht gekomen als secretaresse op een hypotheekkantoor. Al snel besteedde ik het grootste deel van mijn werktijd aan de acceptatiewerkzaamheden bij hypotheekdossiers. Ik vond de uitdagingen die bij acceptatie komen kijken machtig interessant. En ik had er gelukkig ook goede feeling voor.
De overstap naar een onafhankelijke tussenpersoon/ inkooporganisatie als medewerkster acceptatie was dan ook snel gemaakt. Een aantal jaar heb ik daar met veel plezier en passie gewerkt. En toen kwam de crisis! De hypotheekmarkt stortte in en het ene na het andere kantoor viel om. Ook mijn toenmalige werkgever hield het hoofd niet boven water. Bij gebrek aan werk in de branche heb ik noodgedwongen een aantal andere functies bekleed, maar niets was zo leuk en interessant als het hypotheekvak.
Maar gelukkig ben ik inmiddels al weer een paar jaar terug en wel bij de Hypotheekshop in Zoetermeer Dorp. En ik kan eerlijk zeggen: ik zit (weer) op mijn plek!
Robin Mac Gillavry
Robin Mac Gillavry
Erkend Financieel Adviseur
'BEGRIJPELIJK & OPLOSSINGSGERICHT ADVISEREN'

In 2007 en 2008 heb ik bij Schieland Borsboom NVM Makelaars mijn Duale leertraject voor de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij kunnen afronden. Hierop volgend ben ik aan de slag gegaan met de opleiding Erkend Hypotheekadviseur en ben ik in dienst gekomen bij De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp.
Door het volgen van diverse opleidingen heb ik mijzelf de laatste jaren kunnen ontwikkelen tot Erkend Financieel Adviseur. Omdat ik in Zoetermeer ben opgegroeid, voel ik grote betrokkenheid bij het werken in deze regio.
Begrijpelijk adviseren in de breedste zin van het woord, altijd met passie en een persoonlijke touch, dat is mijn motto.

Graag ga ik met u in gesprek om sámen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw financiële uitdaging.
Nancy Mieras
Nancy Mieras
Commercieel medewerker
'ONAFHANKELIJKE HOOGSTAANDE DIENSTVERLENING'

Tijdens de stage van mijn MBO opleiding in 2001 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de makelaardij en was ik gelijk verkocht. Tot 2013 heb ik hierin diverse administratieve functies bekleed waaronder als laatste in de commerciële binnendienst bij Schieland Borsboom. In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen afgerond waaronder die van assistent makelaar.

In 2013 heb ik de kans gekregen om als commercieel medewerker aan de slag te gaan bij De Hypotheekshop. Het is mooi om deze kant van het vak van dichtbij mee te maken. Mijn passie ligt bij de administratie. Ik ben een pietje precies en vind het belangrijk dat uw dossier tip top in orde is.
Colette van Soestbergen
Colette van Soestbergen
Commercieel medewerker
'ONAFHANKELIJKE HOOGSTAANDE DIENSTVERLENING'

Toen in 1999 in Zoetermeer een NVM Hypotheekshop geopend werd door Schieland Borsboom NVM Makelaars, waren ze op zoek naar een secretaresse. Dit leek me een leuke baan en heb gesolliciteerd. Ik werd aangenomen en was binnen deze Hypotheekshop de eerste secretaresse. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden behoorlijk toegenomen en ben ik uitgegroeid tot een commerciële duizendpoot.
Na een aantal jaren parttime te hebben gewerkt, ben ik eind 2016 weer fulltime werkzaam. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden behoren tot mijn takenpakket.
Voor een afspraak met één van onze adviseurs, kunt u bellen met De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Grote kans dat u mij aan de lijn krijgt, ik maak dan graag een afspraak voor u.
René Groenevelt - de Keizer
René Groenevelt - de Keizer
Erkend Financieel Adviseur
'DOOR HET VUUR VOOR MIJN KLANTEN'

Na 10 jaar in de detailhandel te hebben gewerkt, eerst als verkoper en daarna als bedrijfsleider, heb ik de overstap gemaakt naar de financiële sector. Met het volgen van diverse opleidingen heb ik mijzelf ontwikkeld tot Erkend Financieel Adviseur en ben ik inmiddels alweer 15 jaar werkzaam in de financiële dienstverlening, zowel als hypotheekadviseur als hypotheekacceptant.

Werken bij de Hypotheekshop Zoetermeer is voor mij: samenwerken in een hecht team om onze klanten blij te maken met het regelen van de hypotheek voor hun droomwoning.

Klantbelang staat daarbij voor mij centraal, net zoals openheid en eerlijkheid.

In het dagelijks leven hou ik ervan om uitdagingen aan te gaan. Zo ben ik regelmatig in de sportschool te vinden voor een sessie krachttraining, maar hou ik er ook van om te gaan hardlopen. Mijn ultieme doel is om toch een keer die marathon te gaan lopen. Zowel op de fitness als met hardlopen probeer ik mijzelf steeds een beetje te verbeteren. Het kan namelijk altijd een beetje zwaarder of een stukje sneller. En ook in mijn werk vind ik dat dienstverlening altijd een stukje beter kan; ik zoek dus de beste hypotheek, de beste match, de beste oplossing, voor ú.
Peter Goossens
Peter Goossens
Hypotheekadviseur
'SAMEN VOOR HET BESTE HYPOTHEEKADVIES'

In 1977 ben ik begonnen in de financiële sector voor het begeleiden van enorme projecten op de Maasvlakte, zoals de ECT Deltaterminal en De Slufterdam. Na een jaar of tien contact met veel projectontwikkelaars, wilde ik meer de commerciële kant op.
Vervolgens ben ik toen begonnen als verzekeringsadviseur bij Reaal Verzekering. In het vervolgtraject van zo’n 32 jaar, heb ik voor verschillende banken gewerkt zoals Rabobank, ABN Amro en SNS Reaal.
Mijn passie voor het bemiddelen en verstrekken van hypotheken aan de éne kant en het realiseren van de woning voor de klant en dus ook zijn droom aan de andere kant, heeft mij er juist niet van weerhouden dit traject te volgen. Die passie geeft dan ook mooie momenten voor beiden.
Mijn overstap naar de Hypotheekshop Zoetermeer is niet alleen een terugblik naar deze grote banken, maar juist een uitbreiding naar alle mogelijke hypotheekverstrekkers om het beste en juiste advies te kunnen geven. De juiste opleidingen zoals Erkend Hypotheekadviseur en Hypothecair Planner heb ik uiteraard allemaal in mijn zak.
Ik hou ervan om het adviseren persoonlijk te maken en ga graag het gesprek aan om de meest juiste oplossing te vinden. Samen voor het beste advies.
Brenda Vermes-Haveke
Brenda Vermes-Haveke
Commercieel medewerker
'TREK IETS POSITIEFS AAN, DAT PAST ALTIJD'

De laatste 5 jaar heb ik als HR-consultant gewerkt in een internationale omgeving. Ruim 10 jaar geleden heb ik bij een bank gewerkt. Ik vind het heel fijn om weer in de financiële sector werkzaam te kunnen zijn en heb het tot nu toe erg naar mijn zin bij de Hypotheekshop! Ik woon in Zoetermeer met mijn man Martijn en 2 zoontjes Stijn en Lucas. We zijn net verhuisd en wonen nu vlakbij de Noord Aa, heerlijk! Daarnaast hebben we nog een mooi plekje in Italië. Een heerlijke plek in de bergen tussen Monaco en San Remo waar we graag zijn. Ik ben gek op lekker eten en goede wijn ;)