Mijn favorieten

Medewerkers


 

Schieland Borsboom

Kees-Jan Borsboom
Kees-Jan Borsboom
K-RMT
Als 7-jarige nam ik de telefoon al op voor het makelaarskantoor van mijn ouders, wanneer deze naar onze huistelefoon stond doorgeschakeld. Het kantoor groeide, en ik ook.....
Ik heb de kans gekregen om met een enorme ´drive´ en een geweldig team in vrij korte tijd dit kantoor uit te bouwen tot het best presterende makelaarskantoor van Zoetermeer. En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels zijn wij actief in o.a. Den Haag / Haaglanden, Lansingerland, Delft en Rotterdam / Rijnmond. Samen met onze Hypotheekshop, werken we met een gedreven team van 34 professionals aan de meest optimale belangenbehartiging van onze opdrachtgevers.
‘Mijn drive´ is ‘onze drive’ geworden en deze gaat onverminderd voort. Iedere dag weer met grote passie!

Kees-Jan Borsboom
Cees Borsboom
Cees Borsboom
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Schieland Borsboom NVM Makelaars is in 1980 gestart aan de Oranjelaan in Zoetermeer.

Oprichter en eigenaar C.J. Borsboom sr. is meer dan 45 jaar werkzaam in het onroerend goed. Hij is beëdigd als makelaar-taxateur en tevens gekwalificeerd als onteigeningsdeskundige. Inmiddels geniet Cees van zijn welverdiende pensioen, maar kan het niet laten om met zijn jarenlange ervaring en onverminderde actuele deskundigheid ons team met raad en daad bij te staan. Dank daarvoor Cees!
Willemijn van der Lubbe
Willemijn van der Lubbe
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Na mijn HEAO-opleiding Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven heb ik 2 jaar bij een klein makelaarskantoor in Rotterdam-Hillegersberg gewerkt, om in 1997 te worden overgehaald door mijn schoonvader om in Zoetermeer te komen werken. Inmiddels kun je stellen dat ik zo’n beetje bij het meubilair ben gaan horen en heb ik het kantoor van 3 makelaars en 1 secretaresse zien groeien naar wat het nu geworden is.
In 2003 heb ik mijn vaktest behaald en als Register Makelaar-Taxateur heb ik sindsdien vele taxatierapporten opgemaakt. Ook ligt mijn interesse in de verkoop van nieuwbouwwoningen, hiervan heb ik er ook vele verkocht. Hier zijn ook grote veranderingen merkbaar geweest. Van een tijd waarin mensen in de rij stonden om “om het even welk” bouwnummer te kunnen bemachtigen en alleen de kleur tegels in de badkamer konden uitkiezen, zie je nu een verschuiving naar nieuwbouwwoningen die bijna op maat gemaakt worden. Het is iedere keer weer super gaaf om dat kale stuk bouwterrein te zien veranderen in een prachtige woonwijk!
In de makelaardij is geen dag hetzelfde, je kunt ’s ochtends naar kantoor gaan met het idee een rustige agenda te hebben, terwijl je een uurtje later één en al hectiek beleeft!

Willemijn van der Lubbe
Sander van Koppen
Sander van Koppen
K-RMT
Ik ben sinds december 2005 werkzaam in de makelaardij en sinds 2011 werkzaam bij Schieland Borsboom, kantoor Zoetermeer. Hiervoor heb ik 5,5 jaar bij een NVM kantoor gewerkt in Voorburg echter ben ik in de omgeving van Zoetermeer opgegroeid en ik vind het dan ook heerlijk om in deze regio werkzaam te zijn.

Of men nu voor het eerst een woning verkoopt of aankoopt, of dat men al vaker met dit bijltje heeft gehakt; verkopen en aankopen van een woning blijkt toch een spannende aangelegenheid, waarin emoties vaak een grote rol spelen en waar nogal wat tijd en energie voor de betrokkenen in gaat zitten. Als makelaar ben ik mij daar goed van bewust en probeer ik mij zo goed als mogelijk in te leven in mijn opdrachtgevers om van daaruit persoonlijk, maar ook professioneel te handelen en te ontzorgen.

Het is een bijzondere en interessante woningmarkt op dit moment en ik ben dan ook van mening dat de makelaar van nú meer dan ooit een "niets te wensen over te laten" dienstverlening aan dient te bieden, gecombineerd met een oprechte betrokkenheid.

Om een klant van A tot Z te mogen begeleiden in het traject geeft mij enorm veel voldoening, zeker wanneer de klanten uiteindelijk tevreden het notariskantoor verlaten. De flinke dosis afwisseling die dit alles voor mij met zich meebrengt, maakt dat ik mijn werk zo ontzettend graag doe.

Sander van Koppen
Marcel Crans
Marcel Crans
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Als kind heb ik diverse verhuizingen meegemaakt. Dat legde bij mij de basis wat ik later wilde worden; makelaar! Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van woondromen. Dit doe ik door een luisterend oor te bieden en om die informatie vervolgens om te zetten naar praktische oplossingen. Of het nou gaat om aankoop, verkoop of een nieuwbouwwoning.
Anita Middendorp
Anita Middendorp
K-RMT
Als jong meisje was mijn droom om politieagent te worden, hoe anders kan je carriere lopen! Na diverse banen in binnen en buitenland ben ik ruim 25 jaar geleden bij een kleinschalig makelaarskantoor in het Westland terecht gekomen in de binnendienst. Omdat ik het belangrijk vond om de mensen aan de telefoon ook de in en outs van de te koop staande woningen te kunnen vertellen ben ik kennis gaan maken met onze opdrachtgevers en heb ik gevraagd om hun woning te mogen bekijken. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd dat ik van het vak ben gaan houden en mijn opleiding tot K-RMT ben gaan doen. Nog leuker vind ik het om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte woning. Mijn motto is: een woning moet passen als een warme jas in de winter. Of dit nu de eerste of de laatste woning is. Ook in de Leidse regio ben ik jarenlang actief geweest op het gebied van aan- en verkoop.
In mijn vrije tijd sta ik graag ik de keuken of ga ik fotograferen. Ook trek ik vaak mijn hardloopschoenen aan, deze inspanning is echt mijn ontspanning. Ik ben momenteel aan het trainen voor de marathon, het bereiken van de finish geeft hetzelfde gevoel als het sluiten van een mooie transactie waarbij meerdere partijen tevreden zijn. En daar doen we het voor!

Graag maak ik kennis met u om te kijken hoe wij samen op een geslaagde manier de finish kunnen halen met een geslaagde transactie.

Tot snel, Anita
Michel van Ierschot
Michel van Ierschot
K-RMT
Sinds april 2008 ben ik werkzaam bij Schieland Borsboom NVM Makelaars. Een gedreven en gezellig familiebedrijf.
Makelaardij is een breed vak; van aankopen, verkopen tot de communicatie met opdrachtgevers en kandidaten. Élke dag is anders, dat maakt het werk zo leuk. Het geeft me iedere keer weer een flinke boost als het me tóch weer lukt om de juiste match te vinden.

Michel van Ierschot
Alexander de Ranitz
Alexander de Ranitz
A-RMT
Van jongs af aan wilde ik al makelaar worden. Studie, stage, bijbanen alles was gericht op de makelaardij. Na mijn studie ben ik echter gestart in het bankwezen als MKB adviseur en daarna als salestrainer. Het vak makelaardij bleef mij echter al die tijd achtervolgen. Ik merkte dat ik vlinders in mijn buik kreeg als ik met familie en vrienden over onroerend goed praatte, maar ook hoeveel ik het vak miste. Ik wilde weer dagelijks in contact komen met mensen en het over mijn passie voor architectuur en huizen te hebben. Hoe mooi is het dan om van je “hobby” je werk te maken. En Schieland Borsboom biedt mij die mogelijkheid.

Eén van de onderscheidene pluspunten van ons kantoor, bovenop de pluspunten die mijn collega’s hebben omschreven, vind ik dat we niet de standaard wijkmakelaar zijn, maar juist regionaal breed werken. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld een groot netwerk van potentiële kopers, die wij kunnen aanspreken op het moment dat wij voor u uw huis gaan verkopen. En in deze bizarre tijd is het een fijn gevoel om te weten dat een kantoor als Schieland Borsboom alles in het werk stelt om de juiste koper te vinden voor uw huis.

Als makelaar zal ik u persoonlijk, passievol, vol positieve energie, eerlijk, maar ook resultaatgericht door het vuur gaan om tot die juiste match te komen!

Alexander de Ranitz
Marco Kreukniet
Marco Kreukniet
K-RMT
Een maand nadat mijn 'volwassen leven' begonnen was, kreeg ik een aanbod om in de makelaardij te gaan werken. Inmiddels ben ik alweer wat jaren verder en heb ik geen moment spijt gehad, dat ik hierop ben ingegaan. Elke dag is anders en elke dag ontmoet je nieuwe mensen, allemaal met een andere (sociale) achtergrond. Iedere keer moet je jezelf aanpassen naar de situatie waarin jouw klant verkeert en dat gaat simpelweg niet vervelen.

Na een aantal jaren bij mijn eerste werkgever wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en ben ik begonnen bij Schieland Borsboom. Ook hiervan heb ik nog geen moment spijt. Het is een hechte groep mensen, wat het samenwerken heel prettig maakt. Daarnaast ligt het kwaliteitsniveau hoger dan ik gewend was. Een prachtige kans om mijzelf en hopelijk ook het team naar een nòg hoger niveau te krijgen!
Willem van Herk
Willem van Herk
K-RMT
Het gezegde luidt dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden. Dit geldt zowel voor het makelaarsvak zelf, als de wijze waarop ik mijn loopbaan begonnen ben. Na de nodige omzwervingen heb ik als woningmakelaar het vak gevonden dat daadwerkelijk bij mij past. Wat de woningmakelaardij voor mij zo interessant maakt, is dat men opereert op het kruispunt waar mensen en vastgoed samenkomen.
Door de benodigde specialistische kennis is een goede makelaar van grote toegevoegde waarde bij de aan- en verkoop van een woning. De woning is voor de meeste mensen hun meest persoonlijke, maar bovendien hun kostbaarste bezit. Een goede opbrengst bij verkoop en dit met de juiste voorwaarden is mijn doel, maar dit begint allemaal bij wederzijds vertrouwen en begrip.

Met een hartelijke groet, Willem
Elke Kuijf
Elke Kuijf
A-RMT
Vroeger droomde ik ervan om later binnenhuisarchitect te worden. Dichtbij die droom heb ik mijn geluk gevonden in de huizenmarkt. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring op gedaan in de financiële dienstverlening en vastgoedmarkt. Mijn overtuiging is dat elke klant aandacht verdient door goed te luisteren naar de behoefte en wensen, dan kan ik succesvol zijn in wat ik doe. Het mooiste van het vak vind ik dan ook 'het ontmoeten van vele mensen, ieder met een eigen verhaal'.. Dit is wat mijn werk bij Schieland Borsboom elke dag weer een feestje maakt! Naast dit geweldige vak zijn er nog genoeg leuke dingen in het leven waar ik mijn energie uit haal, zoals mijn passie voor muziek, tennis en bovenal het maken van mooie herinneringen met mijn liefdevolle vrienden en/of mijn familie. Bent u op zoek naar een gepassioneerde makelaar die haar hoofd koel houd en het hart warm, dan hoop ik snel kennis met u te maken!
Herman Bouman
Herman Bouman
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Na mijn militaire dienst ben ik gaan werken op een architectenbureau in Rotterdam. Maar de hele dag achter de tekentafel staan had ik snel gezien. Zodoende ben ik de opleiding makelaardij gaan volgen en na het behalen van mijn diploma heb ik in 1996 de overstap gemaakt naar de makelaardij. Nu vele jaren later doe ik dit nog steeds met veel plezier. Ik ben niet voor niets makelaar: ik vind niets leuker dan kopers begeleiden met het zoeken en vinden van een nieuw thuis en verkopers ontzorgen met de verkoop van hun 'oude' thuis.

Denkt u na over verhuizen? Ik kom met plezier bij u langs!

Herman Bouman
Marlies Kuling
Marlies Kuling
Commercieel medewerker
Contact hebben met mensen is mijn grootste passie en ze met elkaar in contact brengen mijn grootste uitdaging. Dit kan ik helemaal kwijt in mijn job bij Schieland Borsboom Makelaars. Ik werk met heel veel plezier met mijn gedreven collega’s en krijg enorme energie van onze relaties. Het verkopen of kopen van een huis doe je op basis van vertrouwen. Met mijn collega’s bieden wij onze relaties vertrouwen door onze jarenlange expertise en ervaring. En door goed te luisteren, begeleid ik onze klanten graag tot het gewenste resultaat.

Marlies Kuling
Ivo Pagen
Ivo Pagen
Commerciële binnendienst
Tijdens mijn studie vastgoed en makelaardij ben ik in aanraking gekomen met de verschillende facetten van de vastgoedwereld. Een wereld die mij altijd al heeft aangesproken.

Na een zijstap bij een VvE-beheerkantoor ben ik terecht gekomen bij de makelaar waarvan ik al jaren de borden op ramen van de huizen zie hangen; Schieland Borsboom. Als geboren en getogen ( ;-) ) Zoetermeerder ken ik de huizen en wijken goed. Dit komt van pas in mijn dagelijkse werkzaamheden. En waar beter te beginnen dan in de binnendienst en mijn theoretische kennis stap-voor-stap om te zetten naar praktijkkennis! Waar ik vastloop word ik ondersteund door de kundige collega’s. Met dit topteam en de aanwezige kennis, heb ik er alle vertrouwen in dat ik mezelf kan ontwikkelen tot een uitstekende makelaar.
Naast mijn interesse voor de makelaardij, ben ik vaak te vinden in Snowworld om te snowboarden of breng ik tijd door met vrienden en/of familie.

Samen met mijn collega’s sta ik graag voor u klaar om u te helpen aan uw droomwoning.
Campbell Baarh
Campbell Baarh
Commerciële binnendienst
Mijn eerste kennismaking met Schieland Borsboom was tijdens mijn stageperiode in 2013. Deze stageperiode is mij zo goed bevallen, dat ik hier zelfs twee keer stage heb gelopen. Na deze stageperiode kreeg ik de kans om hier te blijven werken.

Tegenwoordig ben ik hier fulltime aan de slag. De afwisseling in het werk en de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Campbell Baarh
Cecilia de Beauveser
Cecilia de Beauveser
Commerciële binnendienst
Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de vastgoed en makelaardij. Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest binnen de vastgoedcommunicatie begon ‘de andere kant van de lijn’ steeds meer te kriebelen, de makelaarskant. Ik heb toen ook besloten te starten met de Assistent-Makelaars (ARMT) opleiding en ben vervolgens bij Schieland Borsboom aan de slag gegaan. In mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk tijd door te brengen met familie en vrienden. Ik ben een echt gezelligheidsdier die graag mensen om zich heen heeft. Contact met mensen is waar ik energie van krijg, en deze energie probeer ik elke dag weer om te zetten in enthousiasme in mijn werk.
Jason van Rooijen
Jason van Rooijen
Commerciële binnendienst
"Als je toch van plan bent om na te denken, denk dan in elk geval groot." Tijdens mijn studie ben ik werkzaam geweest in een klantcontactcenter. Sinds de middelbare school ben ik geïnteresseerd geweest in de makelaardij, nu ben ik met heel veel plezier werkzaam bij Schieland Borsboom. Het contact met de mensen vind ik fantastisch en de variatie in werkomgeving en opdrachten ideaal, elke dag is anders. Samen met mijn collega's, zowel de makelaars als de binnendienstmedewerkers, werken wij hard voor het beste resultaat voor u!
Charel Pley
Charel Pley
commerciële binnendienst / makelaarsassistent
Na in diverse sectoren commerciële ervaring te hebben opgedaan, ben ik begonnen in de makelaarswereld. De diversiteit en de mogelijkheid om iemand te helpen aan een ideale woning is dan ook wat mij aanspreekt. Momenteel volg ik de opleiding tot makelaar, zodat ik in de toekomst ingeschakeld kan worden om de verkoop van A tot Z te verzorgen. Ik heb een mooie kans gekregen bij Schieland Borsboom Makelaars als assistent makelaar waarbij ik dagelijks mezelf kan ontwikkelen in een zeer hecht team. Daarnaast ben ik dagelijks bezig met het leveren van kwaliteit, persoonlijke aandacht en begrip voor de klant. Ik hoop dat Schieland Borsboom net zo goed bij u past als bij mij.
Shirley van Wijk- Krullaars
Shirley van Wijk- Krullaars
Office Manager
Na jarenlang in de modebranche werkzaam te zijn geweest, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de kans om op een makelaarskantoor te werken, vanwege mijn commerciële instelling. Omdat het zo goed beviel, heb ik in het eerste jaar mijn diploma assistent-makelaar behaald. Ondertussen ben ik alweer 14,5 jaar werkzaam in de makelaardij en is iedere dag weer opnieuw een uitdaging en is geen dag hetzelfde. Het helpen van alle verschillende klanten, de verschillende werkzaamheden en de verantwoording als office manager binnendienst is mij op het lijf geschreven. Ik ga nog iedere dag met groot plezier naar mijn werk.

Shirley van Wijk-Krullaars
Sharon Olthoff- van Lith
Sharon Olthoff- van Lith
Commerciële binnendienst
" Een leuke baan is het halve werk " Als medewerkster Backoffice versterk ik een enthousiast en gemotiveerd team. De werkdagen op kantoor zijn innoverend, leerzaam en gezellig. Naast mijn werk, geniet ik met een hoofdletter G van de dagen met mijn familie en vrienden, het ondernemen van leuke dingen en het samenzijn met mijn dierbaren. Ik probeer alles uit het leven te halen wat erin zit! Daarnaast is fotografie een hele grote hobby van mij, waar ik actief mee bezig ben. Momenteel mag ik van het grote geluk spreken dat ik zwanger ben van een tweeling en ga ik binnenkort Schieland Borsboom even verlaten, genieten van mijn verlof en zorg dragen voor mijn kindjes.
Diana de Gunst
Diana de Gunst
Commerciële binnendienst
Op mijn 18e ben ik in de makelaardij terecht gekomen om er nooit meer weg te gaan! Begonnen als receptioniste/telefoniste heb ik mij steeds meer ontwikkeld als organisatorische en administratieve ondersteuning van de makelaars in de buitendienst. Als spin in het spreekwoordelijke web, ben ik in mijn element. Aanvankelijk heb ik een aantal jaren fulltime gewerkt en daarna heb ik de mogelijkheid gekregen om parttime te gaan werken, waardoor het goed te combineren is met mijn gezinsleven met lieve man en twee, inmiddels alweer grote, fijne dochters. Gelukkig begrijpen zij goed, dat dit zeker geen 9-tot-5 baan is. Dat is erg belangrijk en waardeer ik ook zeer. Soms is het nu eenmaal nodig om wat langer door te gaan. Mijn werk is afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde en zeker niet voorspelbaar. Samen met een stel gemotiveerde collega's is dat voor mij dé reden om elke dag enthousiast aan het werk te gaan. Diana de Gunst
Nick Oorschot
Nick Oorschot
Commerciële binnendienst
Na mijn eerste contact met de makelaarswereld wist ik dat ik dat ook wilde. Toen ik mijn diploma had behaald van de middelbare school twijfelde ik dus geen moment en begon ik met de studie makelaar/taxateur. Het grote voordeel van deze studie is dat ik hiernaast iedere dag de kans krijg om te leren en ervaring op te doen in een team van ervaren makelaars. Voor mij is dit de ideale leeromgeving met veel verantwoordelijkheid en veel leermomenten. Naast het leren van het vak leer je bij Schieland Borsboom ook echt hard te werken, met veel aandacht en begrip voor de klant. Op z’n Rotterdams gezegd: “Niet lullen, maar poetsen”. Deze mentaliteit past perfect bij mij als geboren en getogen Rotterdammer. Ik hoop dat dit makelaarskantoor net zo goed bij u past als bij mij.
Kelly van Roon
Kelly van Roon
Commerciële binnendienst
Na een leuke tijd te hebben gehad in de horeca- en evenementenbranche ben ik op zoek gegaan naar een baan met meer vastigheid en regelmaat. En dat heb ik gevonden bij Schieland Borsboom Makelaars! Op aanbeveling van mijn zus, die hier een leerzame en leuk stage heeft gelopen, heb ik hier gesolliciteerd. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet; er is geen dag hetzelfde en elke dag leer ik iets bij. Ik hou ervan om elke dag druk aan het werk te zijn, stil zitten is voor mij geen optie. De informele sfeer binnen dit kantoor spreekt mij enorm aan. In mijn vrije tijd help ik mijn partner in zijn bedrijf in de licht, geluid en podium techniek. Ik ontwerp promotiemateriaal voor de evenement en help met het op- en afbouwen van de shows. Dit is een leuke afwisseling met het werken op kantoor.
Steve Schutte
Steve Schutte
Marketing Manager
Corrine van der Eijk
Corrine van der Eijk
Commercieel medewerker
In 2004 ben ik in de hypotheekbranche terecht gekomen als secretaresse op een hypotheekkantoor. Al snel besteedde ik het grootste deel van mijn werktijd aan de acceptatiewerkzaamheden bij hypotheekdossiers. Ik vond de uitdagingen die bij acceptatie komen kijken machtig interessant. En ik had er gelukkig ook goede feeling voor.
De overstap naar een onafhankelijke tussenpersoon/ inkooporganisatie als medewerkster acceptatie was dan ook snel gemaakt. Een aantal jaar heb ik daar met veel plezier en passie gewerkt. En toen kwam de crisis! De hypotheekmarkt stortte in en het ene na het andere kantoor viel om. Ook mijn toenmalige werkgever hield het hoofd niet boven water. Bij gebrek aan werk in de branche heb ik noodgedwongen een aantal andere functies bekleed, maar niets was zo leuk en interessant als het hypotheekvak.
Maar gelukkig ben ik inmiddels al weer een paar jaar terug en wel bij de Hypotheekshop in Zoetermeer Dorp. En ik kan eerlijk zeggen: ik zit (weer) op mijn plek!Corrine van der Eijk
Hans Prins
Hans Prins
Erkend Hypothecair Planner
Na 3 jaar in de makelaardij gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1992 werkzaam in de financiële dienstverlening. Eerst via een landelijke keten, daarna via een groot assurantiekantoor in Den Haag. Na mijn werk bij een klein hypotheek- en verzekeringskantoor in Voorschoten, ben ik sinds januari 2010 werkzaam als vestigingsmanager en financieel adviseur bij de Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Dit is een financieel advieskantoor op het gebied van hypotheken.
Als Erkend Hypothecair Planner inventariseer ik graag uw huidige financiële situatie in de breedste zin van het woord en geef u dan een deskundig advies, welke past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Graag ben ik u van dienst voor een begrijpelijk advies in hypotheken en meer……….

Hans Prins
Robin Mac Gillavry
Robin Mac Gillavry
Erkend Financieel Adviseur
In 2007 en 2008 heb ik bij Schieland Borsboom NVM Makelaars mijn Duale leertraject voor de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij kunnen afronden. Hierop volgend ben ik aan de slag gegaan met de opleiding Erkend Hypotheekadviseur en ben ik in dienst gekomen bij De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp.
Door het volgen van diverse opleidingen heb ik mijzelf de laatste jaren kunnen ontwikkelen tot Erkend Financieel Adviseur. Omdat ik in Zoetermeer ben opgegroeid, voel ik grote betrokkenheid bij het werken in deze regio.
Begrijpelijk adviseren in de breedste zin van het woord, altijd met passie en een persoonlijke touch, dat is mijn motto.

Graag ga ik met u in gesprek om sámen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw financiële uitdaging.
John van Overloop
John van Overloop
Erkend Financieel Adviseur
Na 27 jaar in het bankwezen te hebben gewerkt, eerst als Hypotheekspecialist en daarna als Private Banker, heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Als erkend Hypotheek- en financieel adviseur ben ik hier een warm bad terecht gekomen met goede en leuke collega’s!

Ik ben een relatiemanager pur sang. Het klantbelang staat bij mij altijd centraal. Openheid en eerlijkheid staan hierbij wat mij betreft voorop. Wederzijds vertrouwen is voor mij de basis waar alles op draait. Ik voel me graag betrokken bij de klant en ben gedreven om kwaliteit te leveren.

Qua persoonlijkheid ben ik sociaal en rustig en hou ik mij bezig met zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Daarnaast zet ik graag een portie humor in. Ik probeer altijd die klik te zoeken als basis van een ontspannen en prettige samenwerking met mijn klanten. Met natuurlijk als doel dat alles uiteindelijk resulteert in het advies waar mijn klanten blij van worden.

U begrijpt het; bent u op zoek naar goed (financieel) advies, dan bent u bij mij aan het goede adres!
Nancy Mieras
Nancy Mieras
Commercieel medewerker
Tijdens de stage van mijn MBO opleiding in 2001 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de makelaardij en was ik gelijk verkocht. Tot 2013 heb ik hierin diverse administratieve functies bekleed waaronder als laatste in de commerciële binnendienst bij Schieland Borsboom. In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen afgerond waaronder die van assistent makelaar.

In 2013 heb ik de kans gekregen om als commercieel medewerker aan de slag te gaan bij De Hypotheekshop. Het is mooi om deze kant van het vak van dichtbij mee te maken. Mijn passie ligt bij de administratie. Ik ben een pietje precies en vind het belangrijk dat uw dossier tip top in orde is.
Colette van Soestbergen
Colette van Soestbergen
Commercieel medewerker
Toen in 1999 in Zoetermeer een NVM Hypotheekshop geopend werd door Schieland Borsboom NVM Makelaars, waren ze op zoek naar een secretaresse. Dit leek me een leuke baan en heb gesolliciteerd. Ik werd aangenomen en was binnen deze Hypotheekshop de eerste secretaresse. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden behoorlijk toegenomen en ben ik uitgegroeid tot een commerciële duizendpoot.
Na een aantal jaren parttime te hebben gewerkt, ben ik eind 2016 weer fulltime werkzaam. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden behoren tot mijn takenpakket.
Voor een afspraak met één van onze adviseurs, kunt u bellen met De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Grote kans dat u mij aan de lijn krijgt, ik maak dan graag een afspraak voor u.

Colette van Soestbergen
Sandra Motiram
Sandra Motiram
Erkend Financieel Adviseur
Dat ik mensen wilde helpen dit besefte ik al op heel jonge leeftijd, alleen wist ik niet in welke vorm. Na mijn MEAO CE ben ik gelijk gaan werken bij Nationale Nederlanden als acceptant/schadebehandelaar van bedrijfsmatige verzekeringen. Ik heb hier veel geleerd maar het was toch niet echt wat ik wilde doen; dus nam ik na 7 jaar afscheid om vervolgens als Hypotheekadviseur te gaan werken voor een groot Makelaarskantoor in Zoetermeer. Nu wist ik pas echt wat ik leuk vond om te doen en dat was mensen helpen met hun Hypotheek zodat zij hun droomhuis kunnen financieren! Het geeft mij nog steeds een kick als ik zie hoe blij mensen worden als ze eenmaal weten dat de financiering rond is. In de 20 jaar dat ik nu als hypotheekadviseur werkzaam ben, heb ik diverse carrière sprongen gemaakt. Zoetermeer heeft een speciale plek in mijn hart, vandaar dat ik blij ben dat ik als hypotheekadviseur aan de slag kon bij De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Mijn werk is mijn passie en mijn passie is mijn werk. Wilt u in gesprek komen met een adviseur die samen met u op zoek gaat naar de beste oplossing, bel of mail dan met ons kantoor? Wie weet, zitten wij binnenkort met elkaar aan tafel.