Mijn favorieten

Medewerkers


 

Schieland Borsboom Den Haag

Kees-Jan Borsboom
Kees-Jan Borsboom
K-RMT
Als 7-jarige nam ik de telefoon al op voor het makelaarskantoor van mijn ouders, wanneer deze naar onze huistelefoon stond doorgeschakeld. Het kantoor groeide, en ik ook.....
Ik heb de kans gekregen om met een enorme ´drive´ en een geweldig team in vrij korte tijd dit kantoor uit te bouwen tot het best presterende makelaarskantoor van Zoetermeer. En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels zijn wij actief in o.a. Den Haag / Haaglanden, Lansingerland, Delft en Rotterdam / Rijnmond. Samen met onze Hypotheekshop, werken we met een gedreven team van 34 professionals aan de meest optimale belangenbehartiging van onze opdrachtgevers.
‘Mijn drive´ is ‘onze drive’ geworden en deze gaat onverminderd voort. Iedere dag weer met grote passie!

Kees-Jan Borsboom
Cees Borsboom
Cees Borsboom
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Schieland Borsboom NVM Makelaars is in 1980 gestart aan de Oranjelaan in Zoetermeer.

Oprichter en eigenaar C.J. Borsboom sr. is meer dan 37 jaar werkzaam in het onroerend goed. Hij is beëdigd als makelaar-taxateur en tevens gekwalificeerd als onteigeningsdeskundige. Inmiddels geniet Cees van zijn welverdiende pensioen, maar kan het niet laten om met zijn jarenlange ervaring en onverminderde actuele deskundigheid ons team met raad en daad bij te staan. Dank daarvoor Cees!
Willemijn van der Lubbe
Willemijn van der Lubbe
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Na mijn HEAO-opleiding Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven heb ik 2 jaar bij een klein makelaarskantoor in Rotterdam-Hillegersberg gewerkt, om in 1997 te worden overgehaald door mijn schoonvader om in Zoetermeer te komen werken. Inmiddels kun je stellen dat ik zo’n beetje bij het meubilair ben gaan horen en heb ik het kantoor van 3 makelaars en 1 secretaresse zien groeien naar wat het nu geworden is.
In 2003 heb ik mijn vaktest behaald en als Register Makelaar-Taxateur heb ik sindsdien vele taxatierapporten opgemaakt. Ook ligt mijn interesse in de verkoop van nieuwbouwwoningen, hiervan heb ik er ook vele verkocht. Hier zijn ook grote veranderingen merkbaar geweest. Van een tijd waarin mensen in de rij stonden om “om het even welk” bouwnummer te kunnen bemachtigen en alleen de kleur tegels in de badkamer konden uitkiezen, zie je nu een verschuiving naar nieuwbouwwoningen die bijna op maat gemaakt worden. Het is iedere keer weer super gaaf om dat kale stuk bouwterrein te zien veranderen in een prachtige woonwijk!
In de makelaardij is geen dag hetzelfde, je kunt ’s ochtends naar kantoor gaan met het idee een rustige agenda te hebben, terwijl je een uurtje later één en al hectiek beleeft!

Willemijn van der Lubbe
Tom Suyskens
Tom Suyskens
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Tijdens mijn afstudeerstage bij een makelaarskantoor, voor mijn opleiding Management, Economie en Recht, ben ik gevallen voor de charme van de makelaardij. Vanaf dat moment wist ik: dit is mijn tak van sport en hier krijg ik energie van! Na een aantal jaar als makelaar heb ik in 2017 mijn praktijkexamen ook mijn certificaat voor Register Makelaar & Taxateur gehaald. Het is prachtig om een huis te verkopen of aan te kopen voor een klant. Aandacht staat bij mij centraal. Aandacht voor de verkoper, de koper en het huis. Het voelt voor mij als een meerwaarde dat ik mijn aandacht kan combineren met mijn vakkennis. Met de titel Register Makelaar & Taxateur en ervaring op zak, kwam Schieland Borsboom op mijn pad. De klik met dit mooie kantoor was er direct. Om die reden ben ik blij dat ik onderdeel uitmaak van deze professionele en energieke club!

Ik hoop snel kennis met u te maken. Zodat u ook kunt zien waar ik voor sta: plezierig en doeltreffend aan- of verkopen met een optimaal resultaat.
Marcel Crans
Marcel Crans
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Als kind heb ik diverse verhuizingen meegemaakt. Dat legde bij mij de basis wat ik later wilde worden; makelaar! Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van woondromen. Dit doe ik door een luisterend oor te bieden en om die informatie vervolgens om te zetten naar praktische oplossingen. Of het nou gaat om aankoop, verkoop of een nieuwbouwwoning.
Michel van Ierschot
Michel van Ierschot
K-RMT
Sinds april 2008 ben ik werkzaam bij Schieland Borsboom NVM Makelaars. Een gedreven en gezellig familiebedrijf.
Makelaardij is een breed vak; van aankopen, verkopen tot de communicatie met opdrachtgevers en kandidaten. Élke dag is anders, dat maakt het werk zo leuk. Het geeft me iedere keer weer een flinke boost als het me tóch weer lukt om de juiste match te vinden.

Michel van Ierschot
Sander van Koppen
Sander van Koppen
K-RMT
Ik ben sinds december 2005 werkzaam in de makelaardij en sinds 2011 werkzaam bij Schieland Borsboom, kantoor Zoetermeer. Hiervoor heb ik 5,5 jaar bij een NVM kantoor gewerkt in Voorburg echter ben ik in de omgeving van Zoetermeer opgegroeid en ik vind het dan ook heerlijk om in deze regio werkzaam te zijn.

Of men nu voor het eerst een woning verkoopt of aankoopt, of dat men al vaker met dit bijltje heeft gehakt; verkopen en aankopen van een woning blijkt toch een spannende aangelegenheid, waarin emoties vaak een grote rol spelen en waar nogal wat tijd en energie voor de betrokkenen in gaat zitten. Als makelaar ben ik mij daar goed van bewust en probeer ik mij zo goed als mogelijk in te leven in mijn opdrachtgevers om van daaruit persoonlijk, maar ook professioneel te handelen en te ontzorgen.

Het is een bijzondere en interessante woningmarkt op dit moment en ik ben dan ook van mening dat de makelaar van nú meer dan ooit een "niets te wensen over te laten" dienstverlening aan dient te bieden, gecombineerd met een oprechte betrokkenheid.

Om een klant van A tot Z te mogen begeleiden in het traject geeft mij enorm veel voldoening, zeker wanneer de klanten uiteindelijk tevreden het notariskantoor verlaten. De flinke dosis afwisseling die dit alles voor mij met zich meebrengt, maakt dat ik mijn werk zo ontzettend graag doe.

Sander van Koppen
Alexander de Ranitz
Alexander de Ranitz
A-RMT
Van jongs af aan wilde ik al makelaar worden. Studie, stage, bijbanen alles was gericht op de makelaardij. Na mijn studie ben ik echter gestart in het bankwezen als MKB adviseur en daarna als salestrainer. Het vak makelaardij bleef mij echter al die tijd achtervolgen. Ik merkte dat ik vlinders in mijn buik kreeg als ik met familie en vrienden over onroerend goed praatte, maar ook hoeveel ik het vak miste. Ik wilde weer dagelijks in contact komen met mensen en het over mijn passie voor architectuur en huizen te hebben. Hoe mooi is het dan om van je “hobby” je werk te maken. En Schieland Borsboom biedt mij die mogelijkheid.

Eén van de onderscheidene pluspunten van ons kantoor, bovenop de pluspunten die mijn collega’s hebben omschreven, vind ik dat we niet de standaard wijkmakelaar zijn, maar juist regionaal breed werken. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld een groot netwerk van potentiële kopers, die wij kunnen aanspreken op het moment dat wij voor u uw huis gaan verkopen. En in deze bizarre tijd is het een fijn gevoel om te weten dat een kantoor als Schieland Borsboom alles in het werk stelt om de juiste koper te vinden voor uw huis.

Als makelaar zal ik u persoonlijk, passievol, vol positieve energie, eerlijk, maar ook resultaatgericht door het vuur gaan om tot die juiste match te komen!

Alexander de Ranitz
Anita Middendorp
Anita Middendorp
K-RMT
Als jong meisje was mijn droom om politieagent te worden, hoe anders kan je carriere lopen! Na diverse banen in binnen en buitenland ben ik ruim 25 jaar geleden bij een kleinschalig makelaarskantoor in het Westland terecht gekomen in de binnendienst. Omdat ik het belangrijk vond om de mensen aan de telefoon ook de in en outs van de te koop staande woningen te kunnen vertellen ben ik kennis gaan maken met onze opdrachtgevers en heb ik gevraagd om hun woning te mogen bekijken. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd dat ik van het vak ben gaan houden en mijn opleiding tot K-RMT ben gaan doen. Nog leuker vind ik het om mensen te begeleiden in hun zoektocht naar de perfecte woning. Mijn motto is: een woning moet passen als een warme jas in de winter. Of dit nu de eerste of de laatste woning is. Ook in de Leidse regio ben ik jarenlang actief geweest op het gebied van aan- en verkoop.
In mijn vrije tijd sta ik graag ik de keuken of ga ik fotograferen. Ook trek ik vaak mijn hardloopschoenen aan, deze inspanning is echt mijn ontspanning. Ik ben momenteel aan het trainen voor de marathon, het bereiken van de finish geeft hetzelfde gevoel als het sluiten van een mooie transactie waarbij meerdere partijen tevreden zijn. En daar doen we het voor!

Graag maak ik kennis met u om te kijken hoe wij samen op een geslaagde manier de finish kunnen halen met een geslaagde transactie.

Tot snel, Anita
Willem van Herk
Willem van Herk
K-RMT
Het gezegde luidt dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden. Dit geldt zowel voor het makelaarsvak zelf, als de wijze waarop ik mijn loopbaan begonnen ben. Na de nodige omzwervingen heb ik als woningmakelaar het vak gevonden dat daadwerkelijk bij mij past. Wat de woningmakelaardij voor mij zo interessant maakt, is dat men opereert op het kruispunt waar mensen en vastgoed samenkomen.
Door de benodigde specialistische kennis is een goede makelaar van grote toegevoegde waarde bij de aan- en verkoop van een woning. De woning is voor de meeste mensen hun meest persoonlijke, maar bovendien hun kostbaarste bezit. Een goede opbrengst bij verkoop en dit met de juiste voorwaarden is mijn doel, maar dit begint allemaal bij wederzijds vertrouwen en begrip.

Met een hartelijke groet, Willem
Elke Kuijf
Elke Kuijf
Vroeger droomde ik ervan om later binnenhuisarchitect te worden. Dichtbij die droom heb ik mijn geluk gevonden in de huizenmarkt. In de afgelopen jaren heb ik veel kennis en ervaring op gedaan in de financiële dienstverlening en vastgoedmarkt. Zo ben ik in 2006 begonnen als klantadviseur in het bankwezen en door mijn passie voor huizen en klantcontact ben ik in 2009 in de makelaardij terecht gekomen en behaalde ik mijn diploma assistent-makelaar. Mijn overtuiging is dat elke klant aandacht verdient door goed te luisteren naar de behoefte en wensen, dan kan ik succesvol zijn in wat ik doe. Het mooiste van het vak vind ik dan ook het verbinden van mensen met woonwensen! Iedere klant is uniek, het ontmoeten van vele mensen 'ieder met een eigen verhaal' maakt het werk bij Schieland Borsboom elke dag weer een feestje! Naast dit leuke vak zijn er nog genoeg leuke dingen in het leven waar ik mijn energie uit haal, zoals mijn passie voor muziek, sport en het maken van mooie herinneringen met de mensen van wie ik hou.

De groeiende economie en de historisch lage hypotheekrente zorgen voor extreme dynamiek in de huidige woningmarkt, bent u op zoek naar de makelaar die haar hoofd koel houd en het hart warm, dan hoop ik snel kennis met u te maken!
Wesley Rebel
Wesley Rebel
A-RMT
'Met een familie die al meerdere generaties actief is in de constructieve kant van het vastgoed, was ik van jongs af aan al genetisch besmet met het vastgoed-virus. Mijn liefde voor architectuur had ik dan ook niet van een vreemde en van huis uit leerde ik oog te hebben voor detail en kwaliteit. Vaak moest ik tijdens vakanties van mijn vader de bouwplaats op, hoewel ik dat destijds onder luid protest deed, kijk ik nu positief op deze leerzame ervaringen terug. Echter, was het niet altijd met succes, want ik kwam er ook zo achter dat ik die twee rechterhanden niet geërfd had. Zelf vond ik mijn geluk daarom ook niet in de 'bouw', maar in de makelaardij. Door potentiële kopers te enthousiasmeren voor de details, kwaliteit van materiaal en de mogelijkheden die een object te bieden heeft, probeer ik mijn passie en inzicht over te brengen. Ik ben van mening dat in de huidige tijd, waarin de meeste woningen binnen enkele weken verkocht worden, een makelaar zich dient te onderscheiden in kwaliteit en betrokkenheid. Daarom streef ik ook naar een een perfecte dienstverlening en wil ik u graag tot dienst zijn van het begin tot het eind bij de verkoop van uw object'.
Marco Kreukniet
Marco Kreukniet
K-RMT
Een maand nadat mijn 'volwassen leven' begonnen was, kreeg ik een aanbod om in de makelaardij te gaan werken. Inmiddels ben ik alweer wat jaren verder en heb ik geen moment spijt gehad, dat ik hierop ben ingegaan. Elke dag is anders en elke dag ontmoet je nieuwe mensen, allemaal met een andere (sociale) achtergrond. Iedere keer moet je jezelf aanpassen naar de situatie waarin jouw klant verkeert en dat gaat simpelweg niet vervelen.

Na een aantal jaren bij mijn eerste werkgever wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en ben ik begonnen bij Schieland Borsboom. Ook hiervan heb ik nog geen moment spijt. Het is een hechte groep mensen, wat het samenwerken heel prettig maakt. Daarnaast ligt het kwaliteitsniveau hoger dan ik gewend was. Een prachtige kans om mijzelf en hopelijk ook het team naar een nòg hoger niveau te krijgen!
Jorrit Boellen
Jorrit Boellen
In 2008 ben ik mijn loopbaan begonnen in de makelaardij. Nu 10 jaar later heb ik elke dag nog veel plezier in mijn werk, wel met een stuk meer ervaring. In de jaren heb ik alles van de makelaardij voorbij zien komen; het aan- en verkopen van huizen, van nieuwbouw tot transformatieprojecten, van Dordrecht tot aan Den Haag! In mijn vrije tijd voetbal ik graag, zowel in de zaal met vrienden, als tijdens de wekelijkse kantoorwedstrijd met tafelvoetballen;-).

Bij Schieland Borsboom is geen dag hetzelfde en iedere dag ga ik op in mijn werk. Het contact met de klant is voor mij zeer waardevol. Ik houd het contact graag laagdrempelig en geniet van een gezellig praatje tijdens een kop koffie. Ik ben betrokken en sta altijd voor u klaar, waarbij ik uw wensen voorop stel. Tenslotte gaat het erom dat u als klant tevreden bent.
Campbell Baarh
Campbell Baarh
Buitendienst Medewerker
Mijn eerste kennismaking met Schieland Borsboom was tijdens mijn stageperiode in 2013. Deze stageperiode is mij zo goed bevallen, dat ik hier zelfs twee keer stage heb gelopen. Na deze stageperiode kreeg ik de kans om hier te blijven werken. Dit is inmiddels 4 jaar geleden.

Tegenwoordig ben ik hier fulltime aan de slag. De afwisseling in het werk en de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Campbell Baarh
Marlies Kuling
Marlies Kuling
Commercieel medewerker
Contact hebben met mensen is mijn grootste passie en ze met elkaar in contact brengen mijn grootste uitdaging. Dit kan ik helemaal kwijt in mijn job bij Schieland Borsboom Makelaars. Ik werk met heel veel plezier met mijn gedreven collega’s en krijg enorme energie van onze relaties. Het verkopen of kopen van een huis doe je op basis van vertrouwen. Met mijn collega’s bieden wij onze relaties vertrouwen door onze jarenlange expertise en ervaring. En door goed te luisteren, begeleid ik onze klanten graag tot het gewenste resultaat.

Marlies Kuling
Shirley van Wijk- Krullaars
Shirley van Wijk- Krullaars
Office Manager
Na jarenlang in de modebranche werkzaam te zijn geweest, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de kans om op een makelaarskantoor te werken, vanwege mijn commerciële instelling. Omdat het zo goed beviel, heb ik in het eerste jaar mijn diploma assistent-makelaar behaald. Ondertussen ben ik alweer 14,5 jaar werkzaam in de makelaardij en is iedere dag weer opnieuw een uitdaging en is geen dag hetzelfde. Het helpen van alle verschillende klanten, de verschillende werkzaamheden en de verantwoording als office manager binnendienst is mij op het lijf geschreven. Ik ga nog iedere dag met groot plezier naar mijn werk.

Shirley van Wijk-Krullaars
Diana de Gunst
Diana de Gunst
Commerciële binnendienst
Op mijn 18e ben ik in de makelaardij terecht gekomen om er nooit meer weg te gaan!
Begonnen als receptioniste/telefoniste heb ik mij steeds meer ontwikkeld als organisatorische en administratieve ondersteuning van de makelaars in de buitendienst. Als spin in het spreekwoordelijke ‘binnendienst web’ ben ik in mijn element.
Aanvankelijk heb ik een aantal jaren fulltime gewerkt en daarna heb ik de mogelijkheid gekregen om parttime te gaan werken, waardoor het goed te combineren is met mijn gezinsleven met lieve man en twee tienerdochters, Gelukkig begrijpen zij goed, dat dit zeker geen 9-tot-5 baan is. Dat is erg belangrijk en waardeer ik ook zeer. Soms is het nu eenmaal nodig om wat langer door te gaan. Mijn werk is afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde en zeker niet voorspelbaar. Samen met een stel gemotiveerde collega's is dat voor mij dé reden om elke dag enthousiast aan het werk te gaan.

Diana de Gunst
Sharon Olthoff- van Lith
Sharon Olthoff- van Lith
Commerciële binnendienst
" Een leuke baan is het halve werk "

Toen mijn functie als gastvrouw en commercieel service adviseur bij een autobedrijf mij niet langer uitdaging boodt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en nieuwe energie. Ik ben bij Schieland Borsboom beland en ben nog steeds enorm blij dat zij mij de kans hebben gegeven om mij te laten bewijzen met wat ik echt in huis heb.
Als commercieel administratief medewerkster versterk ik een enthousiast en motiverend team in de commerciële binnendienst. De werkdagen op kantoor zijn innoverend, leerzaam en uitdagend en is dus het totale pakket wat ik wenste.
Karin Los
Karin Los
Commerciële binnendienst
Het kopen of verkopen van een huis doe je niet elke dag. Een huis is een thuis. Of je er nu afscheid van neemt of aan een nieuw thuis begint, er komt altijd emotie bij kijken. Door mijn jarenlange ervaring in de makelaardij wil ik, samen met mijn collega’s, ervoor zorgen dat de zakelijke kant optimaal wordt afgehandeld, zodat onze klanten er een goed gevoel bij hebben. Daarom hanteer ik een op de persoon gerichte aanpak en zorg ik ervoor dat ook binnen een oververhitte huizenmarkt kopers en verkopers krijgen wat ze verwachten.
Ivo Pagen
Ivo Pagen
Commerciële binnendienst
Tijdens mijn studie vastgoed en makelaardij ben ik in aanraking gekomen met de verschillende facetten van de vastgoedwereld. Een wereld die mij altijd al heeft aangesproken.

Na een zijstap bij een VvE-beheerkantoor ben ik terecht gekomen bij de makelaar waarvan ik al jaren de borden op ramen van de huizen zie hangen; Schieland Borsboom. Als geboren en getogen ( ;-) ) Zoetermeerder ken ik de huizen en wijken goed. Dit komt van pas in mijn dagelijkse werkzaamheden. En waar beter te beginnen dan in de binnendienst en mijn theoretische kennis stap-voor-stap om te zetten naar praktijkkennis! Waar ik vastloop word ik ondersteund door de kundige collega’s. Met dit topteam en de aanwezige kennis, heb ik er alle vertrouwen in dat ik mezelf kan ontwikkelen tot een uitstekende makelaar.
Naast mijn interesse voor de makelaardij, ben ik vaak te vinden in Snowworld om te snowboarden of breng ik tijd door met vrienden en/of familie.

Samen met mijn collega’s sta ik graag voor u klaar om u te helpen aan uw droomwoning.
Kelly van Roon
Kelly van Roon
Commerciële binnendienst
Na een leuke tijd te hebben gehad in de horeca- en evenementenbranche ben ik op zoek gegaan naar een baan met meer vastigheid en regelmaat. En dat heb ik gevonden bij Schieland Borsboom Makelaars! Op aanbeveling van mijn zus, die hier een leerzame en leuk stage heeft gelopen, heb ik hier gesolliciteerd. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet; er is geen dag hetzelfde en elke dag leer ik iets bij. Ik hou ervan om elke dag druk aan het werk te zijn, stil zitten is voor mij geen optie. De informele sfeer binnen dit kantoor spreekt mij enorm aan. In mijn vrije tijd help ik mijn partner in zijn bedrijf in de licht, geluid en podium techniek. Ik ontwerp promotiemateriaal voor de evenement en help met het op- en afbouwen van de shows. Dit is een leuke afwisseling met het werken op kantoor.
Morten Heres
Morten Heres
Marketing Medewerker
Na 5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt op de marketing en webshop afdeling van een grote retailer in de sportbranche, was het begin 2017 tijd voor een nieuwe uitdaging. Schieland Borsboom biedt mij nu de kans om mijn kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen in een uitdagende markt.
Binnen het marketingteam van Schieland Borsboom zet ik mij iedere dag met veel plezier in om onze doelstelling en de doelstellingen van onze klanten te bereiken. Mijn creatieve opleiding Art & Design vormt daarbij samen met mijn NIMA Online Marketing opleiding de perfecte basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden.

Morten Heres
Hans Prins
Hans Prins
Erkend Hypothecair Planner
Na 3 jaar in de makelaardij gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1992 werkzaam in de financiële dienstverlening. Eerst via een landelijke keten, daarna via een groot assurantiekantoor in Den Haag. Na mijn werk bij een klein hypotheek- en verzekeringskantoor in Voorschoten, ben ik sinds januari 2010 werkzaam als vestigingsmanager en financieel adviseur bij de Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Dit is een financieel advieskantoor op het gebied van hypotheken.
Als Erkend Hypothecair Planner inventariseer ik graag uw huidige financiële situatie in de breedste zin van het woord en geef u dan een deskundig advies, welke past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Graag ben ik u van dienst voor een begrijpelijk advies in hypotheken en meer……….

Hans Prins
Robin Mac Gillavry
Robin Mac Gillavry
Erkend Financieel Adviseur
In 2007 en 2008 heb ik bij Schieland Borsboom NVM Makelaars mijn Duale leertraject voor de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij kunnen afronden. Hierop volgend ben ik aan de slag gegaan met de opleiding Erkend Hypotheekadviseur en ben ik in dienst gekomen bij De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp.
Door het volgen van diverse opleidingen heb ik mijzelf de laatste jaren kunnen ontwikkelen tot Erkend Financieel Adviseur. Omdat ik in Zoetermeer ben opgegroeid, voel ik grote betrokkenheid bij het werken in deze regio.
Begrijpelijk adviseren in de breedste zin van het woord, altijd met passie en een persoonlijke touch, dat is mijn motto.

Graag ga ik met u in gesprek om sámen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw financiële uitdaging.
John van Overloop
John van Overloop
Erkend Financieel Adviseur
Na 27 jaar in het bankwezen te hebben gewerkt, eerst als Hypotheekspecialist en daarna als Private Banker, heb ik uiteindelijk de overstap gemaakt naar De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Als erkend Hypotheek- en financieel adviseur ben ik hier een warm bad terecht gekomen met goede en leuke collega’s!

Ik ben een relatiemanager pur sang. Het klantbelang staat bij mij altijd centraal. Openheid en eerlijkheid staan hierbij wat mij betreft voorop. Wederzijds vertrouwen is voor mij de basis waar alles op draait. Ik voel me graag betrokken bij de klant en ben gedreven om kwaliteit te leveren.

Qua persoonlijkheid ben ik sociaal en rustig en hou ik mij bezig met zowel persoonlijke als zakelijke ontwikkeling. Daarnaast zet ik graag een portie humor in. Ik probeer altijd die klik te zoeken als basis van een ontspannen en prettige samenwerking met mijn klanten. Met natuurlijk als doel dat alles uiteindelijk resulteert in het advies waar mijn klanten blij van worden.

U begrijpt het; bent u op zoek naar goed (financieel) advies, dan bent u bij mij aan het goede adres!
Colette van Soestbergen
Colette van Soestbergen
Commercieel medewerker
Toen in 1999 in Zoetermeer een NVM Hypotheekshop geopend werd door Schieland Borsboom NVM Makelaars, waren ze op zoek naar een secretaresse. Dit leek me een leuke baan en heb gesolliciteerd. Ik werd aangenomen en was binnen deze Hypotheekshop de eerste secretaresse. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden behoorlijk toegenomen en ben ik uitgegroeid tot een commerciële duizendpoot.
Na een aantal jaren parttime te hebben gewerkt, ben ik eind 2016 weer fulltime werkzaam. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden behoren tot mijn takenpakket.
Voor een afspraak met één van onze adviseurs, kunt u bellen met De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Grote kans dat u mij aan de lijn krijgt, ik maak dan graag een afspraak voor u.

Colette van Soestbergen
Nancy Mieras
Nancy Mieras
Commercieel medewerker
Tijdens de stage van mijn MBO opleiding in 2001 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de makelaardij en was ik gelijk verkocht. Tot 2013 heb ik hierin diverse administratieve functies bekleed waaronder als laatste in de commerciële binnendienst bij Schieland Borsboom. In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen afgerond waaronder die van assistent makelaar.

In 2013 heb ik de kans gekregen om als commercieel medewerker aan de slag te gaan bij De Hypotheekshop. Het is mooi om deze kant van het vak van dichtbij mee te maken. Mijn passie ligt bij de administratie. Ik ben een pietje precies en vind het belangrijk dat uw dossier tip top in orde is.
Corrine van der Eijk
Corrine van der Eijk
Commercieel medewerker
In 2004 ben ik in de hypotheekbranche terecht gekomen als secretaresse op een hypotheekkantoor. Al snel besteedde ik het grootste deel van mijn werktijd aan de acceptatiewerkzaamheden bij hypotheekdossiers. Ik vond de uitdagingen die bij acceptatie komen kijken machtig interessant. En ik had er gelukkig ook goede feeling voor.
De overstap naar een onafhankelijke tussenpersoon/ inkooporganisatie als medewerkster acceptatie was dan ook snel gemaakt. Een aantal jaar heb ik daar met veel plezier en passie gewerkt. En toen kwam de crisis! De hypotheekmarkt stortte in en het ene na het andere kantoor viel om. Ook mijn toenmalige werkgever hield het hoofd niet boven water. Bij gebrek aan werk in de branche heb ik noodgedwongen een aantal andere functies bekleed, maar niets was zo leuk en interessant als het hypotheekvak.
Maar gelukkig ben ik inmiddels al weer een paar jaar terug en wel bij de Hypotheekshop in Zoetermeer Dorp. En ik kan eerlijk zeggen: ik zit (weer) op mijn plek!Corrine van der Eijk