Mijn favorieten

Medewerkers


 

Schieland Borsboom

Kees-Jan Borsboom
Kees-Jan Borsboom
K-RMT
Als 7-jarige nam ik de telefoon al op voor het makelaarskantoor van mijn ouders, wanneer deze naar onze huistelefoon stond doorgeschakeld. Het kantoor groeide, en ik ook.....
Ik heb de kans gekregen om met een enorme ´drive´ en een geweldig team in vrij korte tijd dit kantoor uit te bouwen tot het best presterende makelaarskantoor van Zoetermeer. En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels zijn wij actief in o.a. Den Haag / Haaglanden, Lansingerland, Delft en Rotterdam / Rijnmond. Samen met onze Hypotheekshop, werken we met een gedreven team van 34 professionals aan de meest optimale belangenbehartiging van onze opdrachtgevers.
‘Mijn drive´ is ‘onze drive’ geworden en deze gaat onverminderd voort. Iedere dag weer met grote passie!

Kees-Jan Borsboom
Cees Borsboom
Cees Borsboom
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Schieland Borsboom NVM Makelaars is in 1980 gestart aan de Oranjelaan in Zoetermeer.

Oprichter en eigenaar C.J. Borsboom sr. is meer dan 37 jaar werkzaam in het onroerend goed. Hij is beëdigd als makelaar-taxateur en tevens gekwalificeerd als onteigeningsdeskundige. Inmiddels geniet Cees van zijn welverdiende pensioen, maar kan het niet laten om met zijn jarenlange ervaring en onverminderde actuele deskundigheid ons team met raad en daad bij te staan. Dank daarvoor Cees!
Willemijn van der Lubbe
Willemijn van der Lubbe
NVM Makelaar-Taxateur RMT
Na mijn HEAO-opleiding Vastgoed en Makelaardij in Eindhoven heb ik 2 jaar bij een klein makelaarskantoor in Rotterdam-Hillegersberg gewerkt, om in 1997 te worden overgehaald door mijn schoonvader om in Zoetermeer te komen werken. Inmiddels kun je stellen dat ik zo’n beetje bij het meubilair ben gaan horen en heb ik het kantoor van 3 makelaars en 1 secretaresse zien groeien naar wat het nu geworden is.
In 2003 heb ik mijn vaktest behaald en als Register Makelaar-Taxateur heb ik sindsdien vele taxatierapporten opgemaakt. Ook ligt mijn interesse in de verkoop van nieuwbouwwoningen, hiervan heb ik er ook vele verkocht. Hier zijn ook grote veranderingen merkbaar geweest. Van een tijd waarin mensen in de rij stonden om “om het even welk” bouwnummer te kunnen bemachtigen en alleen de kleur tegels in de badkamer konden uitkiezen, zie je nu een verschuiving naar nieuwbouwwoningen die bijna op maat gemaakt worden. Het is iedere keer weer super gaaf om dat kale stuk bouwterrein te zien veranderen in een prachtige woonwijk!
In de makelaardij is geen dag hetzelfde, je kunt ’s ochtends naar kantoor gaan met het idee een rustige agenda te hebben, terwijl je een uurtje later één en al hectiek beleeft!

Willemijn van der Lubbe
Michel van Ierschot
Michel van Ierschot
K-RMT
Sinds april 2008 ben ik werkzaam bij Schieland Borsboom NVM Makelaars. Een gedreven en gezellig familiebedrijf.
Makelaardij is een breed vak; van aankopen, verkopen tot de communicatie met opdrachtgevers en kandidaten. Élke dag is anders, dat maakt het werk zo leuk. Het geeft me iedere keer weer een flinke boost als het me tóch weer lukt om de juiste match te vinden.

Michel van Ierschot
Sander van Koppen
Sander van Koppen
K-RMT
Ik ben sinds december 2005 werkzaam in de makelaardij en sinds 2011 werkzaam bij Schieland Borsboom, kantoor Zoetermeer. Hiervoor heb ik 5,5 jaar bij een NVM kantoor gewerkt in Voorburg echter ben ik in de omgeving van Zoetermeer opgegroeid en ik vind het dan ook heerlijk om in deze regio werkzaam te zijn.

Of men nu voor het eerst een woning verkoopt of aankoopt, of dat men al vaker met dit bijltje heeft gehakt; verkopen en aankopen van een woning blijkt toch een spannende aangelegenheid, waarin emoties vaak een grote rol spelen en waar nogal wat tijd en energie voor de betrokkenen in gaat zitten. Als makelaar ben ik mij daar goed van bewust en probeer ik mij zo goed als mogelijk in te leven in mijn opdrachtgevers om van daaruit persoonlijk, maar ook professioneel te handelen en te ontzorgen.

Het is een bijzondere en interessante woningmarkt op dit moment en ik ben dan ook van mening dat de makelaar van nú meer dan ooit een "niets te wensen over te laten" dienstverlening aan dient te bieden, gecombineerd met een oprechte betrokkenheid.

Om een klant van A tot Z te mogen begeleiden in het traject geeft mij enorm veel voldoening, zeker wanneer de klanten uiteindelijk tevreden het notariskantoor verlaten. De flinke dosis afwisseling die dit alles voor mij met zich meebrengt, maakt dat ik mijn werk zo ontzettend graag doe.

Sander van Koppen
Marsha Sint Nicolaas
Marsha Sint Nicolaas
NVM Makelaar-Taxateur (RMT)
Tijdens mijn examenjaar op de middelbare school, besloten mijn ouders hun huis te verkopen. Er kwamen een aantal makelaars over de vloer en ik was ervan overtuigd dat het vak van makelaar ook iets voor mij zou zijn. Ik ging enthousiast aan de slag met de opleiding HBO Vastgoedmanagement, behaalde mijn diploma en mijn carrière als makelaar was begonnen.

Na een aantal jaren met veel plezier als makelaar gewerkt te hebben, ben ik twee jaar geleden beëdigd door de NVM als NVM Register Makelaar-Taxateur. Met onze nieuwste vestiging op de Goudsesingel in Rotterdam, voel ik mij als Rotterdammer natuurlijk als een vis in het water. Ik heb de afgelopen jaren met veel plezier bij meerdere makelaars mijn netwerk opgebouwd in de Rotterdamse vastgoedmarkt en in de regio en ben er klaar voor dit te gaan inzetten en verder uit te breiden voor Schieland Borsboom. Het vinden van de juiste woning of match voor verkopers en kopers geeft me veel voldoening en energie. Verhuizen is voor mensen een grote stap in hun leven. In dit emotionele proces kan ik met mijn professionele visie de situatie voor mijn klanten in balans brengen. Mensen en emotie, zaken en stenen, dat vind ik nou zo leuk aan makelaar zijn!

Marsha Sint Nicolaas
Patricia Rolink
Ik heb de leukste baan die er is!

Ik ben altijd al in de commerciële dienstverlening werkzaam geweest. Nadat mij jongste naar school is gegaan, ben ik mij gaan afvragen waar mijn passie en toekomst ligt en ben ik de opleiding Makelaardij gaan volgen. Via een stage bij Schieland Borsboom, ben ik, na het behalen van mijn diploma A-RMT, hier ook gaan werken. Inmiddels werk ik hier alweer een aantal jaren en doe ik mijn werk met veel plezier en geweldige collega’s.

In mijn vrije tijd staan mijn kinderen op nr. 1 en hou ik verder van sporten, shoppen en zonnige vakanties.

Daarnaast ben ik geïnteresseerd in interieurvormgeving en heb hiervoor mijn diploma binnenhuisarchitectuur behaald. Geweldig vind ik het om potentiele kopers inzicht te geven in de mogelijkheden die de woning, die zij met mij bezichtigen, biedt. U kunt mij tegenkomen, indien u van plan bent uw woning te verkopen of bijvoorbeeld tijdens bezichtigingen.

Patricia Rolink
Carry van Soest
Carry van Soest
K-RMT
Ik ben mijn carrière gestart als personeelsadviseur en loopbaancoach, maar miste daar het enthousiasme en de dynamiek, die ik inmiddels wél heb gevonden in de makelaardij. Daarnaast werk ik met een fantastisch team collega's.

Ik ontzorg graag mensen in de spannende tijd die een verhuizing met zich mee brengt. Ik help u graag om uw huis zo goed mogelijk te verkopen, niet alleen tegen de beste prijs, maar ook tegen de beste condities. Ook het zoeken naar een nieuw, passend huis voor u in deze best spannende markt is voor mij een leuke uitdaging. En natuurlijk kunt u mij ook tegenkomen bij bezichtigingen om u rond te leiden. Kortom; als u zaken doet met Schieland Borsboom, kunt u mij overal tegenkomen en zorg ik dat alles op rolletjes loopt.

Hartelijke groet,
Carry van Soest
Alexander de Ranitz
Alexander de Ranitz
A-RMT
Van jongs af aan wilde ik al makelaar worden. Studie, stage, bijbanen alles was gericht op de makelaardij. Na mijn studie ben ik echter gestart in het bankwezen als MKB adviseur en daarna als salestrainer. Het vak makelaardij bleef mij echter al die tijd achtervolgen. Ik merkte dat ik vlinders in mijn buik kreeg als ik met familie en vrienden over onroerend goed praatte, maar ook hoeveel ik het vak miste. Ik wilde weer dagelijks in contact komen met mensen en het over mijn passie voor architectuur en huizen te hebben. Hoe mooi is het dan om van je “hobby” je werk te maken. En Schieland Borsboom biedt mij die mogelijkheid.

Eén van de onderscheidene pluspunten van ons kantoor, bovenop de pluspunten die mijn collega’s hebben omschreven, vind ik dat we niet de standaard wijkmakelaar zijn, maar juist regionaal breed werken. Hierdoor hebben we bijvoorbeeld een groot netwerk van potentiële kopers, die wij kunnen aanspreken op het moment dat wij voor u uw huis gaan verkopen. En in deze bizarre tijd is het een fijn gevoel om te weten dat een kantoor als Schieland Borsboom alles in het werk stelt om de juiste koper te vinden voor uw huis.

Als makelaar zal ik u persoonlijk, passievol, vol positieve energie, eerlijk, maar ook resultaatgericht door het vuur gaan om tot die juiste match te komen!

Alexander de Ranitz
Nancy Punselie
Nancy Punselie
A-RMT
Na 10 jaar bij andere Rotterdamse makelaars gewerkt te hebben, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik deze bij Schieland Borsboom gevonden. Een enthousiast team waar de klant áltijd centraal staat. Op een vooruitstrevende manier en met een frisse denkwijze worden koper en woning bij elkaar gebracht. Bij mij staat kwaliteit hoog in het vaandel en wil ik mijn opdrachtgevers op de best mogelijke manier van dienst zijn. Schieland Borsboom geeft hier de perfecte basis voor. Graag stel ik mij persoonlijk aan u voor bij u thuis, in uw toekomstige woning óf met een kop koffie op kantoor!

Nancy Punselie
Willem van Herk
Willem van Herk
A-RMT
Het gezegde luidt dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden. Dit geldt zowel voor het makelaarsvak zelf, als de wijze waarop ik mijn loopbaan begonnen ben. Na de nodige omzwervingen heb ik als woningmakelaar het vak gevonden dat daadwerkelijk bij mij past. Wat de woningmakelaardij voor mij zo interessant maakt, is dat men opereert op het kruispunt waar mensen en vastgoed samenkomen.
Door de benodigde specialistische kennis is een goede makelaar van grote toegevoegde waarde bij de aan- en verkoop van een woning. De woning is voor de meeste mensen hun meest persoonlijke, maar bovendien hun kostbaarste bezit. Een goede opbrengst bij verkoop en dit met de juiste voorwaarden is mijn doel, maar dit begint allemaal bij wederzijds vertrouwen en begrip.

Met een hartelijke groet, Willem
Martijn Grootveld
Martijn Grootveld
K-RMT
Mijn grootste passie is het enthousiasmeren van mensen en nieuwe ervaringen om te zetten in belevenissen. Het is geweldig dat ik dit kan toepassen bij mijn werkzaamheden als buitendienstmedewerker bij Schieland Borsboom! 

Een woning is wellicht wel het meest persoonlijke dat iemand heeft. Je woont erin, slaapt erin, leeft erin, ontspant erin en je kunt er helemaal jezelf zijn. Dat betekent dus ook dat je op zoek bent naar dat stukje ultieme woongenot dat helemaal bij jou past. Ik vind het ontzettend leuk om bij die zoektocht te helpen!

Bij Schieland Borsboom heb ik mijn plek gevonden. De professionaliteit, maar ook ontspannen sfeer, maken dat ik mijn werkzaamheden op alle momenten van de dag met veel plezier kan uitvoeren. Bij de dynamiek die dit met zich mee brengt voel ik mij volledig thuis.

Martijn Grootveld
Marlies Kuling
Marlies Kuling
Commercieel medewerker
Contact hebben met mensen is mijn grootste passie en ze met elkaar in contact brengen mijn grootste uitdaging. Dit kan ik helemaal kwijt in mijn job bij Schieland Borsboom Makelaars. Ik werk met heel veel plezier met mijn gedreven collega’s en krijg enorme energie van onze relaties. Het verkopen of kopen van een huis doe je op basis van vertrouwen. Met mijn collega’s bieden wij onze relaties vertrouwen door onze jarenlange expertise en ervaring. En door goed te luisteren, begeleid ik onze klanten graag tot het gewenste resultaat.

Marlies Kuling
John van Leeuwen
John van Leeuwen
K-RMT
Alweer 22 jaar houd ik me bezig met dit geweldige vak. Bij mij staat het pand, maar juist ook de persoon achter het pand centraal. Een hobby uitgegroeid tot beroep en passie. Heerlijk om dagelijks bezig te zijn met mensen, heerlijk om dagelijks bezig te zijn met woningen. Geen dag is hetzelfde het liefst benader ik een grote diversiteit aan woningen, mag ook wel wat complex, verschillende bezichtigingen, veranderende bouwkundige inzichten en gedegen adviezen. "Ik ga voor service en kwaliteit".

Ik ben in het voorjaar begonnen bij Schieland Borsboom; een groot makelaarskantoor in de regio waar de hectiek en dynamiek vanaf spat. Binnen dit actieve kantoor met drie vestigingen in Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag, pak ik voornamelijk het Zoetermeerse en het Haagse op, gezien mijn jarenlange ervaring in en om Den Haag.
Ik heb in ons team van hardwerkende mensen helemaal mijn draai gevonden. Er gebeurt altijd wat; een gratis waardebepaling bij u thuis, een waardering met uitgebreid verkoopplan voor aanstaande verkoop van uw woning of een vrijblijvend informatief aankoopgesprek bij ons op kantoor; "never a dull moment".
Marco Kreukniet
Marco Kreukniet
K-RMT
Een maand nadat mijn 'volwassen leven' begonnen was, kreeg ik een aanbod om in de makelaardij te gaan werken. Inmiddels ben ik alweer wat jaren verder en heb ik geen moment spijt gehad, dat ik hierop ben ingegaan. Elke dag is anders en elke dag ontmoet je nieuwe mensen, allemaal met een andere (sociale) achtergrond. Iedere keer moet je jezelf aanpassen naar de situatie waarin jouw klant verkeert en dat gaat simpelweg niet vervelen.

Na een aantal jaren bij mijn eerste werkgever wilde ik mijzelf verder ontwikkelen en ben ik begonnen bij Schieland Borsboom. Ook hiervan heb ik nog geen moment spijt. Het is een hechte groep mensen, wat het samenwerken heel prettig maakt. Daarnaast ligt het kwaliteitsniveau hoger dan ik gewend was. Een prachtige kans om mijzelf en hopelijk ook het team naar een nòg hoger niveau te krijgen!
Campbell Baarh
Campbell Baarh
Buitendienst Medewerker
Mijn eerste kennismaking met Schieland Borsboom was tijdens mijn stageperiode in 2013. Deze stageperiode is mij zo goed bevallen, dat ik hier zelfs twee keer stage heb gelopen. Na deze stageperiode kreeg ik de kans om hier te blijven werken. Dit is inmiddels 4 jaar geleden.

Tegenwoordig ben ik hier fulltime aan de slag. De afwisseling in het werk en de leuke collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met veel plezier naar mijn werk ga.

Campbell Baarh
Shirley van Wijk- Krullaars
Shirley van Wijk- Krullaars
Office Manager
Na jarenlang in de modebranche werkzaam te zijn geweest, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kreeg de kans om op een makelaarskantoor te werken, vanwege mijn commerciële instelling. Omdat het zo goed beviel, heb ik in het eerste jaar mijn diploma assistent-makelaar behaald. Ondertussen ben ik alweer 14,5 jaar werkzaam in de makelaardij en is iedere dag weer opnieuw een uitdaging en is geen dag hetzelfde. Het helpen van alle verschillende klanten, de verschillende werkzaamheden en de verantwoording als office manager binnendienst is mij op het lijf geschreven. Ik ga nog iedere dag met groot plezier naar mijn werk.

Shirley van Wijk-Krullaars
Diana de Gunst
Diana de Gunst
Commerciële binnendienst
Op mijn 18e ben ik in de makelaardij terecht gekomen om er nooit meer weg te gaan!
Begonnen als receptioniste/telefoniste heb ik mij steeds meer ontwikkeld als organisatorische en administratieve ondersteuning van de makelaars in de buitendienst. Als spin in het spreekwoordelijke ‘binnendienst web’ ben ik in mijn element.
Aanvankelijk heb ik een aantal jaren fulltime gewerkt en daarna heb ik de mogelijkheid gekregen om parttime te gaan werken, waardoor het goed te combineren is met mijn gezinsleven met lieve man en twee tienerdochters, Gelukkig begrijpen zij goed, dat dit zeker geen 9-tot-5 baan is. Dat is erg belangrijk en waardeer ik ook zeer. Soms is het nu eenmaal nodig om wat langer door te gaan. Mijn werk is afwisselend en uitdagend. Geen dag is hetzelfde en zeker niet voorspelbaar. Samen met een stel gemotiveerde collega's is dat voor mij dé reden om elke dag enthousiast aan het werk te gaan.

Diana de Gunst
Lindsey Motz
Lindsey Motz
Commerciële binnendienst
J. Dusseljee
J. Dusseljee
Commerciële binnendienst
Lange tijd ben ik op verschillende plekken werkzaam geweest in het buitenland. Vervolgens heb ik gewerkt voor de Rechtbank Rotterdam, afdeling privaatrecht, familie & jeugd strafrecht. Toen mij dit niet langer uitdaging bood, was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Een vaste plek waar ik kan groeien, zelfstandig kan werken en mezelf kan bewijzen.

Ik ben heel blij dat ik die kans heb gekregen bij Schieland Borsboom NVM Makelaars. Ik ben werkzaam als Commercieel administratief medewerkster binnendienst. Een dag is nooit hetzelfde binnen Schieland Borsboom NVM Makelaars. Het is altijd fijn wanneer je net dat beetje extra voor de klanten kunt doen, waardoor ze weer met een lach weggaan.

Jozien Dusseljee
Vera Sassen
Vera Sassen
Marc van Seters
Marc van Seters
Vicky Wassenaar
Vicky Wassenaar
A-RMT
Ik werkte na mijn HBO studie als communicatie medewerker bij Vopak, maar moest vanwege beëindiging van een project op zoek naar iets anders. Tegelijkertijd gingen we in 2002 ons appartementje verkopen en waren we op zoek naar een eengezinswoning. Bij het tekenen van de koopakte, kwam het ter sprake dat ik op zoek was naar wat anders en dat de makelaar een vacature had. En zo ben ik in de makelaardij gerold, wat voor mij een mooie nieuwe uitdaging werd en waarbij ik weer de nodige studie ging volgen. Achteraf gezien was het wel een stap die te verklaren valt, aangezien ik lange tijd architect en vervolgens binnenhuis-architect wilde worden en later ook rechten wilde studeren. De makelaardij heeft dit alles in zich. Het met raad en daad mensen bij kunnen staan in hun zoektocht, verkoop en aankoop van een huis, is wat voor mij de meeste voldoening geeft . Ik werk drie dagen per week, wat goed te combineren is met mijn gezin met man en drie kinderen.
Kelly van Roon
Kelly van Roon
Sharon Olthoff- van Lith
Sharon Olthoff- van Lith
Commerciële binnendienst
" Een leuke baan is het halve werk "

Toen mijn functie als gastvrouw en commercieel service adviseur bij een autobedrijf mij niet langer uitdaging boodt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging en nieuwe energie. Ik ben bij Schieland Borsboom beland en ben nog steeds enorm blij dat zij mij de kans hebben gegeven om mij te laten bewijzen met wat ik echt in huis heb.
Als commercieel administratief medewerkster versterk ik een enthousiast en motiverend team in de commerciële binnendienst. De werkdagen op kantoor zijn innoverend, leerzaam en uitdagend en is dus het totale pakket wat ik wenste.
Patrick Koper
Patrick Koper
Commerciële binnendienst
Ik sta pas aan het begin van mijn carrière, maar weet wel wat ik hierin belangrijk vind; namelijk werken daar waar ik het écht naar mijn zin heb en waar ik me thuis voel. En dat is wat ik bij Schieland Borsboom heb gevonden; ik heb het gevoel dat ik hier echt op mijn plek zit.

De collegialiteit binnen Schieland Borsboom is echt iets bijzonders, je kunt werkelijk op iedereen van ons team stuk voor stuk bouwen en dit vind ik een van de mooiste dingen aan dit bedrijf. En hoewel ik altijd dacht dat mijn passie bij ‘sales’ lag, merk ik in mijn huidige werk dat het stukje service ook heel dicht bij mijn hart ligt.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden bij mijn vrienden of mijn ouders en hou ik me graag bezig met "tech" en "gaming". Binnen de makelaardij vind ik dan ook bijvoorbeeld domotica en gedurfde projecten, zoals (zee-) container huizen, heel interessant.
Tenslotte studeer ik nog om in een verdere fase in mijn carrière als makelaar hier aan de slag te gaan.
C.L. Baarh
C.L. Baarh
Commerciële binnendienst
Na vele leuke en interessante verhalen te hebben gehoord van mijn broer, die ook werkzaam is bij Schieland Borsboom, heb ik na mijn studie Marketing & Communicatie de stap genomen om ook te solliciteren bij Schieland Borsboom. Met de vele gezellige collega’s en professionele, maar informele sfeer is dit de perfecte werkplek om mijn carrière te beginnen. Met de juiste begeleiding die mijn collega’s mij geven ben ik ervan verzekerd dat ik op den duur een uitstekende makelaar zal worden.

Ik sta voor u klaar en help u graag.
Chauncey Baarh
Kevin van Reeuwijk
Kevin van Reeuwijk
Cheri Kloeth
Cheri Kloeth
Marketing Medewerker
Marketing & communicatie is mijn ding en in de makelaarswereld een aardige uitdaging. In de huidige samenleving met internet & mobieltjes moet alles snel en bondig, maar het (ver)kopen van een huis doe je niet zomaar. Daarom denken wij goed na over onze communicatie en zorgen we voor een prettige gebruikerservaring in elke uiting.
Morten Heres
Morten Heres
Marketing Medewerker
Na 5 jaar met veel plezier te hebben gewerkt op de marketing en webshop afdeling van een grote retailer in de sportbranche, was het begin 2017 tijd voor een nieuwe uitdaging. Schieland Borsboom biedt mij nu de kans om mijn kennis en vaardigheden nog verder te ontwikkelen in een uitdagende markt.
Binnen het marketingteam van Schieland Borsboom zet ik mij iedere dag met veel plezier in om onze doelstelling en de doelstellingen van onze klanten te bereiken. Mijn creatieve opleiding Art & Design vormt daarbij samen met mijn NIMA Online Marketing opleiding de perfecte basis voor mijn dagelijkse werkzaamheden.

Morten Heres
Victor Petit
Victor Petit
A-RMT
Hans Prins
Hans Prins
Erkend Hypothecair Planner
Na 3 jaar in de makelaardij gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1992 werkzaam in de financiële dienstverlening. Eerst via een landelijke keten, daarna via een groot assurantiekantoor in Den Haag. Na mijn werk bij een klein hypotheek- en verzekeringskantoor in Voorschoten, ben ik sinds januari 2010 werkzaam als vestigingsmanager en financieel adviseur bij de Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Dit is een financieel advieskantoor op het gebied van hypotheken.
Als Erkend Hypothecair Planner inventariseer ik graag uw huidige financiële situatie in de breedste zin van het woord en geef u dan een deskundig advies, welke past bij uw persoonlijke situatie en wensen. Graag ben ik u van dienst voor een begrijpelijk advies in hypotheken en meer……….

Hans Prins
Robin Mac Gillavry
Robin Mac Gillavry
Erkend Financieel Adviseur
In 2007 en 2008 heb ik bij Schieland Borsboom NVM Makelaars mijn Duale leertraject voor de opleiding HBO Vastgoed & Makelaardij kunnen afronden. Hierop volgend ben ik aan de slag gegaan met de opleiding Erkend Hypotheekadviseur en ben ik in dienst gekomen bij De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp.
Door het volgen van diverse opleidingen heb ik mijzelf de laatste jaren kunnen ontwikkelen tot Erkend Financieel Adviseur. Omdat ik in Zoetermeer ben opgegroeid, voel ik grote betrokkenheid bij het werken in deze regio.
Begrijpelijk adviseren in de breedste zin van het woord, altijd met passie en een persoonlijke touch, dat is mijn motto.

Graag ga ik met u in gesprek om sámen met u te kijken naar de beste oplossing voor uw financiële uitdaging.
Gert Jan van Alphen
Gert Jan van Alphen
Erkend Financieel Adviseur
Sinds 2002 ben ik werkzaam als hypotheekadviseur. Tot 1 januari 2016 was dat bij een groot landelijk tussenpersoon.
Op 1 januari 2016 ben ik aan de slag gegaan bij de Hypotheekshop in Zoetermeer Dorp. Een klein bedrijf waarbij de persoonlijke aandacht voor de klant zeer groot is.
Als hypotheekadviseur bekijk ik uw totale huidige financiële situatie, om u op basis hiervan een deskundig advies te geven die optimaal past bij úw situatie en úw wensen. Graag zet ik mijn deskundigheid, actualiteit en betrouwbaarheid in om u een passend, maar ook begrijpelijk, advies te kunnen geven op het gebied van uw hypotheek en de daarbij behorende verzekeringen.

Gert-Jan van Alphen
Mario di Filippo
Mario di Filippo
Erkend Financieel Adviseur
Behalve natuurlijk Financieel Adviseur, ben ik getrouwd en papa van drie kinderen. Financieel Adviseur ben ik sinds 2002 en sinds 2016 begonnen bij deze mooie club van de familie Borsboom en ik voelde me er direct thuis.

Het is mooi mensen te kunnen helpen met de belangrijke financiële beslissingen in hun leven. Geen urenlange en saaie hypotheekgesprekken, maar een eerlijk en duidelijk advies met als doel de beste hypotheek bij de juiste woning.

Mario Di Filippo
Colette van Soestbergen
Colette van Soestbergen
Commercieel medewerker
Toen in 1999 in Zoetermeer een NVM Hypotheekshop geopend werd door Schieland Borsboom NVM Makelaars, waren ze op zoek naar een secretaresse. Dit leek me een leuke baan en heb gesolliciteerd. Ik werd aangenomen en was binnen deze Hypotheekshop de eerste secretaresse. Door de jaren heen zijn de werkzaamheden behoorlijk toegenomen en ben ik uitgegroeid tot een commerciële duizendpoot.
Na een aantal jaren parttime te hebben gewerkt, ben ik eind 2016 weer fulltime werkzaam. Alle voorkomende administratieve werkzaamheden behoren tot mijn takenpakket.
Voor een afspraak met één van onze adviseurs, kunt u bellen met De Hypotheekshop Zoetermeer Dorp. Grote kans dat u mij aan de lijn krijgt, ik maak dan graag een afspraak voor u.

Colette van Soestbergen
Nancy Mieras
Nancy Mieras
Commercieel medewerker
Tijdens de stage van mijn MBO opleiding in 2001 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met de makelaardij en was ik gelijk verkocht. Tot 2013 heb ik hierin diverse administratieve functies bekleed waaronder als laatste in de commerciële binnendienst bij Schieland Borsboom. In de loop der jaren heb ik diverse opleidingen afgerond waaronder die van assistent makelaar.

In 2013 heb ik de kans gekregen om als commercieel medewerker aan de slag te gaan bij De Hypotheekshop. Het is mooi om deze kant van het vak van dichtbij mee te maken. Mijn passie ligt bij de administratie. Ik ben een pietje precies en vind het belangrijk dat uw dossier tip top in orde is.
Corrine van der Eijk
Corrine van der Eijk
Commercieel medewerker
In 2004 ben ik in de hypotheekbranche terecht gekomen als secretaresse op een hypotheekkantoor. Al snel besteedde ik het grootste deel van mijn werktijd aan de acceptatiewerkzaamheden bij hypotheekdossiers. Ik vond de uitdagingen die bij acceptatie komen kijken machtig interessant. En ik had er gelukkig ook goede feeling voor.
De overstap naar een onafhankelijke tussenpersoon/ inkooporganisatie als medewerkster acceptatie was dan ook snel gemaakt. Een aantal jaar heb ik daar met veel plezier en passie gewerkt. En toen kwam de crisis! De hypotheekmarkt stortte in en het ene na het andere kantoor viel om. Ook mijn toenmalige werkgever hield het hoofd niet boven water. Bij gebrek aan werk in de branche heb ik noodgedwongen een aantal andere functies bekleed, maar niets was zo leuk en interessant als het hypotheekvak.
Gelukkig ben ik nu alweer ruim een half jaar werkzaam op het kantoor van de Hypotheekshop in Zoetermeer Dorp. En ik kan eerlijk zeggen: ik zit (weer) op mijn plek!

Corrine van der Eijk