Mijn favorieten

Huis verkopen Rotterdam

Wilt u uw huis verkopen en bent u daarom op zoek naar een verkoopmakelaar in Rotterdam? Schieland Borsboom is úw makelaarskantoor. Als NVM makelaar in onder andere Rotterdam, helpen wij u graag met het verkopen van uw huis. Het is immers een grote verandering in uw leven wat om een deskundige aanpak vraagt. Maak vandaag nog een afspraak en laat u volledig ontzorgen bij het verkopen van uw huis in Rotterdam of omgeving.


Deze zaken moet u regelen wanneer u uw huis wilt verkopen in Rotterdam

U heeft besloten om uw huis in Rotterdam of omgeving te verkopen. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? Zeker wanneer u uit nood uw huis moet verkopen, kan het een emotionele gebeurtenis zijn. Onze makelaars blijven te allen tijde professioneel en kijken met een heldere blik en een koel hoofd naar de omstandigheden. Daarnaast zijn wij altijd up-to-date van de actuele vraag- en aanbodverhouding, zodat u een reële waardebepaling ontvangt. We zorgen ervoor dat bezichtigingen op een professionele manier verlopen en regelen uw administratieve en juridische zaken. Dit is enkel een kleine greep uit de zaken waarmee wij u kunnen ontzorgen. Benieuwd naar ons totale aanbod van diensten? Neem gerust contact met ons op.


Plan een vrijblijvend gesprek in

Wij zijn benieuwd naar uw wensen en verwachtingen. Vertel ons alles over het huis dat u wilt verkopen in Rotterdam en naar wat voor huis u eventueel op zoek bent. Ons kantoor vindt u in het centrum aan de Goudsesingel. Afspraak maken? Wij zijn te bereiken via 010-3110011.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring